Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-23@09:49:28 GMT

۵ سال زندگی سالم؛‌ ۱۰ سال طول عمر بیشتر

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۸۲۱۵

۵ سال زندگی سالم؛‌ ۱۰ سال طول عمر بیشتر

مطالعات علمی جدید نشان می‌دهد، میان زندگی سالم و افزایش طول عمر و سالهای بدون بیماری رابطه مستقیم وجود دارد؛ به طوری‌که در پی ۴ یا ۵ سال زندگی سالم زنان بعد از ۵۰ سالگی، ۳۴ سال و مردان ۳۱ سال سالم زندگی می‌کنند در حالی که این آمار برای سایر زنان و مردان ۲۴ سال و ۲۳ سال است.

مطالعات زیادی تاکنون نشان داده‌اند که استفاده از عادت‌های سالم مثل چسبیدن به یک غذای سالم، ورزش کردن، سیگار نکشیدن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..می‌تواند منجر به طول عمر افراد شود. اما یک مطالعه به این سوال پاسخ داده است که این افزایش طول عمر دقیقا چقدر است.

در یک مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۱۸ توسط یک گروه از دانشمندان بین‌المللی از دانشگاه هاورارد نشان می‌دهد که ۵ سال سالم زندگی کردن میزان امید به زندگی را برای زنان ۱۴ و برای مردان ۱۲ سال افزایش می‌دهد.

منظور از سالم زندگی استفده از رژیم غذایی پر از سبزیجات و چربی کم استفاده شود، ورزش کردن برای چندین ساعت در هفته و تنظیم وزن بدن و خودداری از استعمال سیگار است.

مطالعه‌ای که به تازگی توسط مجله پزشکی بریتانیا منتشر شده نشان می‌دهد که این سال‌های افزوده شده به زندگی سال‌هایی دور از بیماری است و افراد معمولا به بیماری‌هایی قلبی، دیابت و سرطان مبتلا نمی‌شوند. براساس نتایج این مطالعه زنان و مردان با عادات سالم روزهای دور از بیماری خود را ۱۰ و ۸ سال افزایش می‌دهند.

دکتر فرانک هو، نویسنده این مطلب در این رابطه می‌گوید: «این که به سال‌های بدون بیماری در زندگی افراد نگاه کنیم بسیار مهم است، افزایش طول عمر کافی نیست و باید دوره سلامت را هم افزایش بدهیم تا افراد در طول عمر طولانی‌ترشان با بیماری‌های خطرناک روبرو نشوند.»

نتایج این مطالعه نشان داد، زنانی که ۴ یا ۵ سال سالم زندگی کرده‌اند، بعد از ۵۰ سالگی برای ۳۴ سال، سالم زندگی می‌کنند، در صورتی که برای زنان دیگر این آمار ۲۴ سال است. برای مردان هم این آمار ۳۱ و ۲۳ سال است.

به گفته نویسنده این تحقیق هیچ کدام از موارد ذکر شده در رابطه با زندگی سالم ارجعیتی نسبت به دیگری ندارد و همه آن‌ها باید رعایت شوند.

او در این باره می‌گوید: « مردم نباید به خاطر این رعایت نکردن یک یا ۲ مورد از موارد سالم زندگی کردن، دیگر موارد را رعایت نکنند. »/ خبرآنلاین

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: زندگی سالم سالم زندگی زندگی سال طول عمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۸۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایی با کسب مدال طلا المپیکی شد


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در آخرین روز از مسابقات قایقرانی آب‌های آرام قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک پاریس در ژاپن، نماینده ایران موفق به گرفتن دومین سهمیه المپیک برای قایقرانی ایران شد.

محمدنبی رضایی در فینال کانو یک نفره ۱۰۰۰ متر مردان با ثبت زمان ۴ دقیقه و ۱۰ ثانیه و ۹۸۰ صدم ثانیه به عنوان قایق اول از خط عبور کرد. او علاوه بر گرفتن مدال طلا به سهمیه المپیک پاریس هم رسید.

چین تایپه و چین دوم و سوم شدند. در این ماده نمایندگان تاجیکستان، کره‌جنوبی، ژاپن، قزاقستان، ایران، ژاپن، هند، چین‌تایپه و ایران به رقابت پرداختند. دو قایق اول سهمیه گرفتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نتایج قایقرانان ایران در انتخابی المپیک رویینگ و آب‌های آرام:

محمدنبی رضایی در کانو یک نفره مردان اول شد و سهمیه المپیک گرفت.

فاطمه مجلل در رویینگ یک نفره سنگین وزن زنان سوم شد و سهمیه المپیک گرفت.

عادل مجللی و کیا اسکندانی در کانو دونفره پنجم شدند و سهمیه نگرفتند.

الناز شفیعیان در کایاک یک‌نفره زنان پنجم شد و سهمیه نگرفت.

حمیدرضا رضوانی در رویینگ یک‌نفره سنگین وزن مردان یازدهم شد و سهمیه المپیک نگرفت.

هیوا افضلی در کانو یک‌نفره زنان ششم شد و به سهمیه المپیک نرسید.

دیگر خبرها

  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم
  • ورزش ممکن است پیری را معکوس کند
  • اگر یبوست دارید این ماده مغذی را بیشتر مصرف کنید
  • سلامت نوجوانان و جوانان یکی از ضروریات نظام سلامت است
  • سنسور تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • نگاهی بر سیر تاریخی شغل و زنان در جامعه
  • جایگاه جنسیت در الگوی سوم؛ ذیل انسانیت یا فوق انسانیت؟
  • رضایی با کسب مدال طلا المپیکی شد
  • عوامل خطرزای سرطان در زندگی روزمره
  • دلیل بی کیفیت بودن خواب زنان نسبت به مردان مشخص شد