Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@03:35:50 GMT

کارکنان بانک در معرض ابتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۸۵۵۳

فرماندار قم با تاکید بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم جهت کاهش ابعاد و جنبه های روانی شیوع کرونا درقم، گفت: تولید امکانات و تجهیزات مقابله با ویروس کرونا در قم دامنه‌دار و از پشتوانه خوبی برخوردار است. ناطقان: مرتضی حیدری عصر شنبه در بیست و هفتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار قم در سالن جلسه های معاونت اقتصادی استانداری قم، اظهار داشت: باید تجهیزات پزشکی مقابله با ویروس کرونا به صورت گسترده در اختیار مردم قم قرار بگیرد و دستورالعمل های بهداشتی لازم نیز همراه آن توزیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین مقابله با شایعه‌های مطرح شده در فضای مجازی در خصوص علل پیدایش بیماری فوق را نیز ضروری دانست، و بیان داشت: یکی از این شایعه ها، توزیع مرغ‌های فاسد و تاریخ مصرف گذشته است، که چنین چیزی صحت ندارد.

حیدری با اشاره به آمادگی کامل مجموعه‌های نظارتی، بازرسی و قضایی استان برای برخورد با موارد تخلف، گفت: گزارش کلیه اقدام‌ها باید به آگاهی شهروندان رسانده شود.

فرماندار قم همچنین با بیان اینکه باید شرایط مواجه با کرونا را مانند دیگر بیماری ها فراهم کنیم، گفت: هر چقدر امکانات بیشتری داشته باشیم، جنبه‌های روانی این بیماری در جامعه کمتر خواهد شد.

حیدری تبلیغات و آگاهی رسانی را بهترین شیوه برای مقابله دانست، و خاطرنشان کرد: تبلیغات در این خصوص در قم آثار و نتایج مثبتی را به همراه دارد، و با مدیریت صحیح می توانیم بتدریج خطر این بیماری را رفع کنیم.

فرماندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اذعان به اینکه شیوع کرونا در قم اقتصاد این استان را به زمین می‌زند، گفت: تمام اقلام و محصول های تولیدی استان و همچنین هتل ها و مراکز اقامتی قم با خطر مواجه شده است، ولی ظرفیت‌های مقابله با این بیماری را داریم، به گونه ای که می‌توانیم تجهیزات لازم را نه فقط برای قم بلکه برای کل کشور تولید کنیم.

کارکنان بانک در معرض ابتلا به بیماری کرونا

دبیر شورای هماهنگی بانک های قم نیز در این جلسه کارمندان و پرسنل بانک را به علت تبادل اسکناس ها آسیب پذیرترین گروه در برابر ویروس کرونا دانست، و گفت: ۲ هزار و ۷۵۰ پرسنل در ۲۵۰ شعبه بانکی قم در معرض این بیماری قرار دارند.

محمد رضا خانی با بیان اینکه طبق دستوری که دادیم، امروز ۱۰ درصد از پرسنل بانکی استان به محل کار خود نیامدند، گفت: سیستم بانکی استان این جهت در معرض تهدید است و باید سهمیه ماسک بهداشتی برای بانک های استان در نظر گرفته شد.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌ های قم، افزود: دانشگاه علوم پزشکی قم باید استاندارد ماسک‌هایی که قرار است، کارمندان پشت باجه بانک های قم استفاده کنند را تایید کند. منبع: ایرنا برچسب ها: کارکنان بانک ، ابتلا ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کارکنان بانک ابتلا کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به این دلایل به کودکتان زیاد بستنی ندهید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ بستنی یکی از خوراکی‌های پر طرفدار، لذیذ، خوشمزه و هوس انگیز در بین بزرگسالان و کودکان است که کمتر کسی تمایلی به خوردن آن ندارد و می‌تواند از این خوشمزه، دوست داشتنی دل بکند. برخی از کودکان و حتی بزرگسالان میل و علاقه به بستنی با طعم‌های مختلف وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی و ... دارند تا حدی که تمام طول روز حاضرند به جای انواع غذا بستنی بخورند.
بسیاری از مادران انواع و اقسام مختلف بستنی را در روز‌های گرم تابستان برای رفع عطش و کاهش حرارت درونی بدن کودک جزء برنامه غذایی کودکان در نظر می‌گیرند، اما آیا مصرف بستنی برای کودک مفید است؟ 

ذائقه کودکتان را به بستنی عادت ندهید
همه‌ بچه‌ها به خوردن بستنی و یخمک‌های رنگی علاقمند هستند، اما بهتر است خانواده‌ها به کودک خود بیش از حد بستنی ندهند، زیرا خوردن زیاد بستنی می‌تواند سلامتی اطفال را در معرض خطر قرار دهد و موجب بروز اضافه وزن در بدن آن‌ها شوند پس بهتر است والدین بیشتر مراقب تغذیه آن‌ها باشند.

خطرات مصرف زیاد بستنی در کودکان:

ابتلا به بیماری‌ کبد چرب
مواد مورد استفاده در بستنی، نوشابه، کیک و بیسکویت سبب ایجاد بیماری کبد کشنده‌ای در کودکان می‌شود. بنظر می‌رسد فروکتوز به مراتب بیشتر از گلوکز به سلامتی آسیب می‌رساند. به گفته دانشمندان بستنی و فروکتوز سبب بروز ابتلا به بیماری‌های کبد چرب در جوانان شده است، دقیقا چیزی مشابه مصرف الکل که سبب سرطان، سکته مغزی و بیماری‌های قلبی می‌شود. براساس مطالعه‌ای جدید یک چهارم از کودکان در زمان نوجوانی از نظر بالینی چاق هستند.
شربت ذرت با فروکتوز بالا در نوشیدنی‌های شیرین شده و بسیاری از غذا‌های فرآوری شده یافت می‌شود. این ماده بطور طبیعی در میوه‌ها وجود دارد، اما تولید کنندگان فیبر و مواد مغذی را حذف و قند را به آن‌ها اضافه می‌کنند.
در طول این مطالعه، محققان همچنین دریافتند آنزیمی به نام khk که برای اولین مرحله از متابولیسم فروکتوز مورد نیاز است در کبد موش‌هایی که فروکتوز می‌نوشند افزایش یافته است به همین دلیل پس از آن دانشمندان نمونه‌های کبدی را از نوجوانان چاق با بیماری کبد چرب بررسی کردند و سطح بالایی از آنزیم khk را یافتند. براساس این تحقیقات کبدی سالم است که بدون هیچ گونه چربی باشد.

ابتلا به دیابت
والدین نباید ذائقه کودکانشان را به بستنی عادت دهند، زیرا محتوای بستنی، قند و نشاسته است و در کودکان علاوه بر چاقی، موجب ابتلا کودک به بیماری دیابت نیز می‌شود. کودکان می‌توانند یک بار در هفته بستنی بخورند و مصرف بیش از این مقدار توصیه نمی‌شود. برای وزن گیری کودکان می‌توانید روزانه چند قاشق بستنی را بعد از غذا به کودک بدهید. سردی بیش از حد بستنی برای دستگاه گوارش مناسب نیست پس ابتدا بستنی را از فریزر خارج کنید و پس از گذشت دقایقی که از سردی بستنی کاسته شد، آن را به کودک بدهید.

 

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ این گروه بیشتر در معرض بیماری هستند
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است
  • ‌کپک سیاه چیست و چرا خطرناک است؟
  • به این دلایل به کودکتان زیاد بستنی ندهید