Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین تدروس آدهانوم قبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت روز جمعه ۲ اسفند در کنفرانسی خبری در مقر این سازمان در ژنو شیوع ویروس جدید کورونا را در ایران «بسیار نگران‌کننده» خواند و گفت «پنجره فرصت برای مهار شیوع بیماری دارد بسته می‌شود.»

سازمان جهانی بهداشت: شیوع کورونا در ایران «بسیار نگران‌کننده» است | پنجره فرصت دارد بسته می‌شود

پروفسور آندرو تاتم، استاد جغرافیا و علوم محیط‌زیستی در دانشگاه ساوث‌همپتون در انگلیس هم به نوشته گاردین با تایید سخنان تدروس آدهانوم از  گزارش موارد جدید عفونت با ویروس کورونا در کشورهایی مانند کره جنوبی، ایران و ایتالیا ابراز نگرانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور تاتم می‌گوید: «پیش از اخبار اخیر درباره شیوع بیماری در کره جنوبی، ایتالیا و ایران، به نظر می‌رسید موارد بیماری در خارج از  چین شمار اندکی باشند و موارد جدید بیماری به مسافرت به این مناطق ارتباطی نداشت. اما تحولات اخیر به خصوص در ایران، بسیار نگران‌کننده است و ارزیابی تدروس آدهانوم قبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت درباره اینکه پنجره فرصت برای مهار شیوع بیماری دارد بسته می‌شود، قطعا درست است.

«این واقعیت که موارد جدید بیماری در کانادا و لبنان در افرادی که از ایران بازگشته‌اند، شناسای شده است، نشان می‌دهد که شیوع عمده ویروس در ایران در جریان است و احتمالا مدت‌ها پیش شروع شده است. با توجه به اینکه مسافران به خارج به طور معمول درصد بسیار اندکی از جمعیت کل یک کشور به خصوص کشوری مانند ایران (که سرانه مسافرت به خارج آن بسیار کمتر از کشورهای آمریکایی شمالی و اروپا است) را تشکیل می‌دهند، شناسایی موارد صادراتی بیماری بیانگر «نوک کوه یخ» شیوع در کشور مبدا است.

«از طرف دیگر ایران به طور طبیعی روابط مسافرتی زیادی با کشورهای مجاورش مانند افغانستان، عراق و پاکستان دارد که نظام‌های بهداشتی‌شان ممکن است ضعیف‌تر باشد- وارد شدن موارد عفونت با ویروس به این کشورهای همسایه و شیوع بیماری در آنها به خصوص از لحاظ وجود توانایی در این کشورها برای شناسایی موارد بیماری و مهار انتشار آن نیز نگران‌کننده است.»

کد خبر 486031 برچسب‌ها كروناويروس كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس كرونا در ايران نگران کننده شیوع بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا