Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از یک هفته رقابت کاندیداها و نامزدهای متعدد انتخاب مجلس برای تصاحب ۱۲ کرسی مجلس شورای اسلامی از استان مازندران، طیف اصولگرایان از شورای ائئلاف نیروهای انقلاب پیروز انتخابات مجلس یازدهم شدند.

 علیرغم مشارکت حدود ۴۴ درصدی مردم مازندران که به دلیل فشارهای اقتصادی وارده از سوی دولت تدبیر و امید مردم را کمتر پای صندوق‌های رای کشانده و کاهش حدود ۲۸ درصدی را نسبت به خود نشان داده است ولی انتخابات مجلس یازدهم در همه ۹ حوزه انتخابیه مازندران به صورت سالم، آرام و رقابتی و بدون حادثه امنیتی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نتایج بدست آمده ۱۱ نماینده از ۱۲ منتخب مردم مازندران که قرار است هفتم خرداد ۹۹ جای خود را به همه ۱۲ نماینده فعلی مازندران بدهند از جریان اصولگرایی و برخی معرف شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران بوده و یک نماینده از حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت از طیف اصلاح طلبان معتدل بوده است.

از نکات جالب توجه در انتخابات مجلس یازدهم مازندران این بوده که هیچ یک از ۱۲ نماینده فعلی مازندران، هفتم خرداد ۹۹ جواز ورود به بهارستان را پیدا نخواهند کرد. بر اساس اتفاقات صورت گرفته سه نماینده فعلی مجلس از حوزه‌های انتخابیه ساری، آمل و نور جواز رقابت در انتخابات را از سوی شورای نگهبان اخذ نکردند. یک نماینده فعلی بابل به نام علی نجفی خوشرودی از رقابت در انتخابات مجلس یازدهم انصراف داد، دو نماینده که برای ثبت نام به حوزه انتخابیه تهران رفته، یکی از آنان علیرغم بازگشت به ساری موفق به پیروزی نشده و نماینده دیگری از حوزه انتخابیه قائم‌شهر که با نمایندگان تهرانی در حال رقابت است شانس چندانی برای حضور در بهارستان یازدهم را نخواهد داشت.

با این اوصاف همه ۹ حوزه انتخابیه مازندران، ۱۲ نماینده جدید را از سوی مردم شهرهای مازندران به خود دیدند و امیدوار به تغییر از هفتم خرداد ۹۹ از این منتخبان خود هستند. با توجه به اعلام نتایج نهایی انتخابات در تمامی ۹ حوزه انتخابیه مازندران، همه ۱۲ نماینده جدید در دور اول به مجلس راه یافته و از هفتم خرداد ۹۹ فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

از حوزه انتخابیه تنکابن که شهرستان‌های تنکابن، رامسر و عباس آباد را در خود جای داده، سید شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی دولت احمدی نژاد که نامزد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مازندران با کسب ۴۴۹۷۳ رأی به بهارستان یازدهم رسید.

حوزه انتخابیه نور و محمودآباد نیز ولی الله فرزانه کهنه کار را که از جریان اصولگرایی بوده و دارای سوابق درخشانی در استانداری مازندران با کسب ۳۵ هزار و ۳۴۷ رأی حائز اکثریت آرا دانست و روانه بهارستان یازدهم کرد.

رضا حاجی پور و علی اصغر باقرزاده به ترتیب از حوزه‌های انتخابیه آمل و بابلسر و فریدونکنار هر یک به ترتیب با ۵۷ هزار و ۹۵۱ و ۳۰ هزار و ۴۳۰ رای نیز منتخبان جدید اصولگرای مازندران شدند.

غلامرضا شریعتی اندراتی نیز که از پاسداران انقلاب اسلامی بوده و سابقه ریاست بسیج سازندگی استان را در کارنامه خود داشته و نامزد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بوده با کسب ۵۷ هزار و ۹۴۵ رای منتخب مردم حوزه انتخابیه بهشهر، نکا و گلوگاه شده و راهی بهارستان می‌شود.  

در حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت، محمد علی محسنی بندپی برادر استاندار فعلی تهران از طیف اصلاح طلبی با کسب ۲۴ هزار و ۹۲ رای حائز اکثریت آرا شده و به بهارستان یازدهم راه یافت.

 حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی که سیاسی ترین شهر استان را شهره است توانست دو نامزد اصولگرا که یکی از طیف شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بوده را راهی بهارستان کند. کیوان مرادیان کوچکسرایی با ۶۱ هزار و ۹۸۰ رای و کمال علیپور خنکداری که در مجلس نهم نیز نماینده این حوزه انتخابیه در مجلس بوده، جواز ورود به بهارستان یازدهم را تصاحب کردند.

سرنوشت حوزه انتخابیه بابل و ساری مرکز مازندران نیز به عنوان بزرگ‌ترین و حساس ترین حوزه‌های انتخابیه مازندران عصر امروز با تایید مسئولان اجرایی و نظارت استان مشخص و سرانجام در حوزه انتخابیه بابل سردار مهدی سعادتی استاندار اسبق گیلان و فرمانده اسبق بسیج مازندران از طیف شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و دیگری علی کریمی فیروزجایی که سابقه نمایندگی را در حوزه انتخابیه بابل در کارنامه خود دارد از طیف اصولگرایی راهی بهارستان یازدهم شدند.

منصور علی زارعی و علی بابایی کارنامی نیز دو منتخب جدید از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود بوده که از هفتم خرداد ۹۸ در جای محمد دامادی و علی اصغر یوسف نژاد نمایندگان ادوار مجلس در خانه ملت خواهند شد.

اعلام نتایج قطعی انتخابات در استان قزوین

بر اساس اعلام ستاد انتخابات استان قزوین فاطمه محمدبیگی و لطف‌الله سیاهکلی مرادی از حوزه انتخابیه قزوین، البرز و آبیک، روح‌الله عباس‌پور از بوئین‌زهرا و رجب رحمانی از تاکستان راهی بهارستان شدند.

بنابر گزارش ایسنا، منوچهر حبیبی، رئیس ستاد انتخابات استان قزوین با اعلام این خبر گفت: با شمارش آرای ماخوذه در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قزوین، البرز و آبیک، فاطمه محمدبیگی و لطف‌الله سیاهکلی مرادی حائز اکثریت آراء شدند.

رئیس ستاد انتخابات استان خاطرنشان کرد: از مجموع ۲۲۳۴۳۶ رأی مأخوذه صحیح فاطمه محمدبیگی با کسب ۱۰۸۹۲۴ رأی به عنوان نماینده اول، حائز اکثریت آراء شد.

بنا بر اعلام ستاد انتخابات استان قزوین وی افزود: لطف‌الله سیاهکلی مرادی نیز با کسب ۸۳۵۵۵ رأی به عنوان منتخب دوم حوزه انتخابیه، قزوین، آبیک و البرز حائز اکثریت آراء شد.

رئیس ستاد انتخابات استان گفت: در حوزه انتخابیه بوئین زهرا و آوج از مجموع ۷۴۶۳۱ رأی صحیح مأخوذه روح‌الله عباسپور با ۳۷۵۸۹ راهی بهارستان شد.

حبیبی اظهار کرد: در حوزه انتخابیه تاکستان هم از مجموع ۶۴۹۴۷ رأی مأخوذه صحیح، رجب رحمانی با کسب ۲۶۰۴۵ رأی، حائز اکثریت آرا شد.

ورود ۲ نماینده زن به پارلمان از استان اصفهان

بنابر گزارش تسنیم، انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، در ۲ هزار و ۸۳۶ شعبه در ۱۵ حوزه انتخابیه استان اصفهان و همچنین حوزه ارامنه اصفهان و جنوب ایران برگزار شد که با پایان شمارش آرا اسامی نمایندگان راه یافته به مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم توسط ستاد انتخابات استان اصفهان اعلام شد.

اصفهان:

۱- امیرحسین بانکی پور فرد با ۲۴۵ هزار و ۶۲۹ رای، ۲- عباس مقتدایی خوراسگانی با ۲۲۸ هزار و ۳۸ رای، ۳- مهدی طغیانی با ۱۸۸ هزار و ۳ رای، ۴- زهرا شیخی مبارکه با ۱۷۲ هزار و ۸۵۰ رای، ۵-حجت‌الاسلام حسین میرزایی با ۱۶۳ هزار و ۳۷۰ رای

اردستان:

حجت‌الاسلام سیدصادق طباطبایی‌نژاد با ۱۳ هزار و ۲۲۹ رأی

فلاورجان:

حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی با ۲۶ هزار و ۹۰۲ رأی

فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت:

حسین محمدصالحی با ۲۶ هزار و ۹۲۰ رأی

خمینی‌شهر:

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی با کسب ۳۶ هزار و ۵۵ رأی

گلپایگان و خوانسار:

مسعود خاتمی با کسب ۲۱ هزار و ۴۷۱ رأی

نایین و خور و بیابانک:

الهام آزاد با ۸ هزار و ۵۷۰ رأی

کاشان و آران و بیدگل:

سیدجواد ساداتی‌نژاد با ۸۸ هزار و ۹۴۶ رأی

شاهین‌شهر، میمه و برخوار:

حسینعلی حاجی‌دلیگانی با کسب ۶۳ هزار و ۷۷۰ رأی

نطنز و بادرود:

رحمت‌الله فیروزی‌ پوربادی با کسب ۱۱ هزار و ۲۵۱ رأی

مبارکه:

پروین صالحی با کسب ۱۲ هزار و ۷۵ رأی

نجف‌آباد و تیران و کرون:

ابوالفضل ابوترابی با ۵۷ هزار و ۷۰۰ رأی

شهرضا و دهاقان:

سمیه محمودی با ۲۰ هزار و ۵۴۲ رأی

لنجان:

با حضور علی یوسف‌پور و حسین رجایی ریزی به دور دوم کشیده شد.

سمیرم:

با حضور رحیم کریمی و اصغر سلیمی به دور دوم  کشیده شد.

حوزه ارامنه اصفهان و جنوب ایران:

روبرت بگلریان

27215

کد خبر 1355874

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب انتخابات مجلس یازدهم ستاد انتخابات استان انتخابیه مازندران مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه حوزه انتخابیه بهارستان یازدهم حائز اکثریت آرا راهی بهارستان نماینده فعلی استان اصفهان حجت الاسلام استان قزوین ۱۲ نماینده ۲ نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در راستای شناخت دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران راهکاری را اجرایی کرده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در راستای شناخت مردم تهران از نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و برنامه‌ها و دیدگاه‌های آنها با صدور نامه و طرح سوالاتی از این افراد فضایی را برای شناخت بهتر آنها از سوی دانشجویان و مردم فراهم کرده است.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کرده پاسخ  و یا عدم پاسخ این نامزدها را در نامه‌های جداگانه‌ای به اطلاع مردم می‌رساند.

به گزارش تسنیم در بخشی از این نامه آمده است: 

اکنون که پس از برگزاری دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و تعیین 14 نفر از نمایندگان تهران با رای مردم، تعیین تکلیف 16 کرسی باقی مانده از مجموع 30 کرسی تهران، به دور دوم کشیده شده است، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قصد دارد در راستای کمک به شناخت دقیق‌‌‌‌تر از نامزدهای انتخاباتی، تحقق انتخاب اصلح و در پی آن تشکیل مجلسی قوی و کارآمد و همچنین دوری از جنجال‌های رسانه‌ای که توجه به مسائل و اولویت‌های مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به حاشیه می‌برد، به طرح مجموعه‌ای‌ از سوالات پیرامون دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی بپردازد.

لذا باتوجه به اینکه یکی از اقتضائات انتخاب صحیح، شناخت دقیق مسائل کشور و در نظرداشتن راهکار‌های واقعی و متناسب با ظرفیت‌ها به دور از شعارزدگی است، انتظار می‌رود که با پاسخگویی دقیق و صادقانه و اجتناب از هرگونه کلی گویی، مواضع و برنامه‌های خود را اعلام نمایید.

همچنین بدیهی است، کسانی که به عنوان نامزد انتخاباتی، هیچ برنامه دقیقی برای حل مسائل کشور ندارند و یا حتی پیش از تکیه زدن به صندلی‌های سبز بهارستان، خود را پاسخگوی سوالات مردم نمی‌دانند، به طریق اولی در هنگام حضورشان در مجلس نیز پاسخگو نخواهند بود و شایستگی وکالت مردم را ندارند.

مهلت پاسخگویی به سوالات ذیل، به مدت یک هفته و تا 8 اردیبهشت‌ماه خواهد بود و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، متعاقبا شرح پاسخ یا عدم پاسخ جنابعالی به سوالات ذیل را به اطلاع عموم خواهد رساند.

پرسش‌ها:

الف) اقتصاد، صنعت، انرژی

1. نظر شما درباره جایگاه ارز (مشخصا دلار) در اقتصاد ایران چیست و مهمترین عوامل قیمت‌گذاری و افزایش نرخ دلار را ناشی از چه ‌می‌دانید و با توجه به این آسیب‌شناسی چه راهکاری را برای کاهش وابستگی به دلار از اقتصاد ایران عملیاتی و چه سازوکاری را برای تحقق آن لازم می‌دانید؟
نقش بانک مرکزی به مثابه یک تنظیم‌گر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظر شما در خصوص تثبیت قیمت ارز و یا چندقیمتی بودن ارز چیست و مزایا و چالش‌های آن را در چه می‌بینید؟ 

2. تحلیل شما از وضعیت سیاست‌های مالی و پولی کشور چیست؟ آیا سیاست‌های انقباضی مالیاتی را پاسخی صحیح برای برون‌رفت از شرایط فعلی می‌دانید؟  

3. نظر شما درباره نحوه تعیین حداقل دستمزد کارگران چیست؟ موافق تعیین حداقل دستمزد در مجلس شورای اسلامی به جای شورای عالی کار هستید؟

در خصوص افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال گذشته، عدم توجه به نرخ تورم، عدم تامین نظر نمایندگان کارگری و نقض سه جانبه‌گرایی در تعیین حداقل دستمزد از سوی دولت، چه نظری دارید؟ 

4. سال‌هاست که شاهد عدم پرداخت دیون دولت و عدم شفافیت در مدیریت صندوق‌های بازنشستگی هستیم، راهکار شما برای برون‌رفت از این مشکل چیست؟ آیا با اقدام مجلس یازدهم در خصوص افزایش سن بازنشستگی برای رفع ناترازی صندوق‌ها موافق هستید؟ 

5. با توجه به معضلات موجود در صنعت خودروسازی کشور، نظر شما درخصوص واردات خودرو خارجی چیست؟ این راه‌حل را تا چه میزان بر روی کاهش قیمت خودرو داخلی و افزایش کیفیت آن موثر می‌دانید؟ 

6. وضعیت ناترازی انرژی و زیرساخت‌های آن در کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید و درمورد قیمت‌گذاری سوخت و انرژی چه راه‌حلی را مناسب و متناسب با شرایط فعلی قلمداد می‌کنید؟

نگاه شما به مفهومی مصطلح به نام «یارانه پنهان» چیست و سیاستگذار چه تصمیمی درباره آن باید اتخاذ کند؟

ب) سیاست خارجه

1. در حیطه سیاست خارجه، مهم‌ترین‌ اولویت‌های مجلس دوازدهم را چه می‌دانید و ضعف‌های دستگاهی دیپلماسی را چگونه صورتبندی می‌کنید؟ 

2. از نظر شما آیا وزارت خارجه در جنگ غزه به تکالیف خود در دفاع از مسلمانان و مظلومین که در اصل 152 و 154 قانون اساسی به آن اشاره شده است، به خوبی عمل کرده است؟ در غیر این صورت چه اقداماتی را نیاز می‌بینید؟

3‌‌. در موضوع پرونده هسته‌ای، ایده کلان شما در مورد مواجهه با جامعه بین‌الملل چیست؟ بازدارنگی هسته‌ای را باتوجه به تهدیدات جهانی و منطقه 

در چه سطحی برای کشور مناسب می‌دانید؟  

4.نظر و دیدگاه کارشناسی شما درمورد برجام و FATF چیست؟

پ) فرهنگ‌ و رسانه

1. با توجه به نابسامانی‌های گسترده در حوزه عفاف و حجاب، چه ایده‌‌ای برای سازماندهی این حوزه دارید؟‌ آیا شما قائل به برخورد قهری و سلبی در این حوزه هستید؟ در خصوص لایحه عفاف و حجاب چه نظری دارید؟  

2. با توجه به اینکه طبق اصل 175 قانون اساسی، دو نفر از نمایندگان مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما حضور دارند، نظارت نمایندگان به چه شیوه‌ای را در شورای نظارت مطلوب می‌دانید؟ آیا موافق ارائه گزارش توسط نمایندگان ناظر از جلسات شورای نظارت در صحن علنی مجلس هستید؟  

3‌. با توجه به ولنگاری گسترده در تولید فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه نمایش خانگی، در بخش‌هایی همچون تبلیغ سبک زندگی غربی، پوشش نامناسب، ترویج خشونت، استعمال دخانیات و روابط نامشروع، چه راهبرد و ایده‌ای برای ساماندهی این بخش دارید؟

4. باتوجه به اینکه فضای مجازی جزو بافت زندگی انسان امروزی است و مانند هر پدیده دیگری هم فرصت و هم تهدید تلقی می‌شود، ایده شما برا ساماندهی این فضا چیست و چه پیشنهادی برای مهار آسیب‌های فضای مجازی، در عین بهره‌مندی از جنبه‌های مثبت آن مانند کسب‌ و کار و... دارید؟ 
راهکار شما در مواجهه با پلتفرم‌های بین‌المللی فضای مجازی، به ویژه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و فیلترینگ چیست؟ در خصوص صیانت از فضای مجازی چه نظری دارید؟ 

ت) نظام آموزش عالی و دانشگاه

1. با توجه به ساختار معیوب، ناکارآمد و غیر شفاف جذب و ارتقا اساتید، چه راهکاری را جهت بهبود این ساختار موثر می‌دانید؟ عملکرد وزارت علوم را در این خصوص و سایر مسائل مربوطه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

2. علت برقرار نشدن ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه در کشور را چه می‌دانید؟ از نظر شما جای خالی چه قوانینی برای ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور احساس می‌شود و یا در مقابل، کدام قوانین دست و پاگیر باید در این رابطه اصلاح شوند؟

ث) چالش‌‌ها و مسائل جوانان

1. از نظر شما اقداماتی از قبیل افزایش وام ازدواج، تا چه میزان می‌تواند مشکل ازدواج جوانان را برطرف کند؟ این راهکار‌ها تا چه میزان متناسب با واقعیت‌های موجود در جامعه و چالش‌های مسیر ازدواج جوانان است و به طور کلی از نظر شما چالش اصلی در مسیر ازدواج جوانان چیست و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟ 

باتوجه به اینکه حتی راهکارهایی همچون پرداخت وام ازدواج نیز با سنگ‌اندازی بانک‌ها روبه روست، چه تمهیدی برای جلوگیری از قانون‌گریزی بانک‌ها دارید؟

2. در خصوص سربازی در مجلس یازدهم اقدامات مثبتی در مسائلی از قبیل حقوق سربازان، سربازی حرفه‌ای و کاهش مدت سربازی صورت گرفته است. آیا به نظر شما این اقدامات در خصوص سربازی کفایت می‌کند؟ 

همچنین با توجه به عدم توجه برخی از ارگان‌های نظامی به قوانین جدید سربازی، برنامه شما برای نظارت و پیگیری اجرای این قوانین چیست؟

ج) نهاد مجلس

1. نظر شما در خصوص دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات چیست؟ همچنین سقف پیگیری مطالبات محلی توسط نمایندگان را چه می‌دانید؟ و در صورت تعارض مطالبه محلی با برنامه ملی اولویت را با کدام می‌دانید؟

2. نگاه شما به جایگاه ریاست مجلس چیست؟ آیا رئیس مجلس را صرفاً سخنگو می‌دانید یا اختیارات دیگری برای این جایگاه قائل هستید؟

3. نسبت مجلس شورای اسلامی را با نهادهای دیگر همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام و شوراهای عالی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ از نظر شما در چه صورت فعالیت این نهادها دخالت در فعالیت مجلس شورای اسلامی محسوب می‌شود؟ 

4. نظر صریح خود را درباره طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس بیان بفرمائید.

4. ارزیابی شما از فعالیت‌ هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس یازدهم چیست؟ با توجه به اینکه اعضای هیئت نظارت، نمایندگان مجلس هستند و بررسی تخلفات نمایندگان توسط نمایندگان موجب بروز تعارض منافع می‌شود، موافق تغییر ترکیب هیئت نظارت و یا افزایش مجازات نمایندگان متخلف جهت افزایش بازدارندگی هستید؟  

5. کلان ایده و مسئله نخست شما به عنوان ماموریت اصلی‌تان در مجلس چیست و قصد پیگیری آن را با چه سازوکار و در چه کمیسیونی دارید؟

در پایان، پیشاپیش از حسن توجه و پاسخگویی دقیق و مبسوط حضرتعالی به سوالات سپاسگزاریم.
امید است، مجلس دوازدهم با توجه مضاعف به مسائل کشور و تلاش جهت تغییر ریل‌ها در حوزه‌های اساسی، باب جدیدی در نوع نگاه و عملکرد قوه مقننه ایجاد نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رأی‌گیری در حوزه انتخابیه کرمانشاه، به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • 21 اردیبهشت برگزاری دومین دور انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • سمیرم و لنجان ۲۱ اردیبهشت ماه میزبان دور دوم انتخابات مجلس هستند
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در قائمشهر تمام الکترونیک است
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر