Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-23@22:24:54 GMT

سهام عمده هپکو حداقل تا 2 سال دولتی می‌ماند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۰۷۴۴

سهام عمده هپکو حداقل تا 2 سال دولتی می‌ماند

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: سهام 60درصدی دولت در هپکو حداقل تا 2 سال باقی خواهد ماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا صالح در مورد اینکه آیا حقوق کارکنان در کارخانه تجهیزات سنگین هپکو پرداخت شد، گفت: با وزارت صنعت و معدن هماهنگ کرده‌ایم که حقوق کارکنان هپکو به‌روز شده است و تولید در حال انجام است و می‌خواهیم تولید در این شرکت دوام داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره روند تولید هپکو افزود: مدیریت هپکو دنبال رونق تولید در هپکو است و تا زمانی که به ظرفیت قابل قبول برسد، سهام دولت در هپکو که حدود 60.72درصد است، واگذار نخواهد شد. برای واگذاری سهام دولت، اول باید آماده‌سازی انجام شود، بعداً دولت سهام خود را در هپکو بفروشد.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه شرایط را برای واگذاری سهام آماده می‌کنیم، گفت: حداقل یک تا 2 سال لازم است تا بتوانیم اوضاع در هپکو را اصلاح کنیم، ابتدا به وسیله پیمان مدیریت بهبود بخشیم و تولید رونق بگیرد و بعد از آن سهام دولت را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

صالح همچنین در مورد اینکه چه برنامه‌ای برای واگذاری سهام دولت در قالب صندوق‌های قابل معامله بورسی وجود دارد، گفت: کارهایی انجام شده و ابهاماتی درباره قانون وجود دارد که در لایحه بودجه 99 ذکر شده و از ابتدای سال آینده اگر در قانون بودجه تصویب شود، سهام دولت در شرکت‌های بزرگ دولتی مانند پالایشگاهی، پتروشیمی، بانکی و بیمه‌ای از طریق صندق‌های قابل معامله بورسی موسوم به ETF به مردم واگذار می‌شود.

وی افزود: سعی می‌کنیم واحدهای صندوق قابل معامله بورسی را به صورت تخفیف‌دار بین 15 تا 20 درصد به مردم واگذار کنیم. 

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه سهام دولت عمدتاً در 18 شرکت بزرگ دولتی مانند پالایشگاه‌ها، بیمه‌ها و بانک‌ها و فولادی‌ها است. این سهام از طریق صندوق‌های قابل معامله به مردم واگذار می‌شود. 

وی در برابر این پرسش که ارزش دارایی‌های قابل واگذاری دولتی آیا به 54 هزار میلیارد تومان می‌رسد، گفت: ارزش کل این شرکت‌ها بستگی به کشش بازار و قیمت در بورس و فرابورس دارد. 

صالح همچنین در مورد آزادسازی سهام عدالت اظهار داشت: در مورد اینکه چگونه سهام عدالت دست مردم آزاد شود که دارندگان آن یکباره در بورس فروشنده نباشند، از طریق صندوق‌های قابل معامله آزاد می‌شود، چون هدف قانون‌گذار این است که مردم را سهامدار عدالت نگه داریم و به این طریق هم عدالت اجتماعی و هم کاهش فاصله طبقاتی اتفاق بیفتد. 

وی افزود: ما می‌خواهیم هم سهام عدالت قابل معامله شود و هم مردم یکباره فروشنده سهام در بورس نباشند و این سهام دست مردم بماند و مردم را در بازار سرمایه نگه داریم و اهداف عدالت اجتماعی از طریق سرمایه‌گذاری در بورس محقق شود.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی ادامه داد: سومین مرحله پرداخت سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال 97 از سوم اسفندماه آغاز شده و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و در این مرحله در مجموع 4710 میلیارد تومان به حساب مشمولان حساب عدالت که شماره شبای خود را به بانک‌ها اعلام کرده‌اند، واریز می‌شود.

صالح گفت: سود سهام عدالت برای سهام کامل یک میلیون تومانی 205 هزار تومان خواهد بود و برای سهام با ارزش کمتر به همان نسبت سود کمتری پرداخت خواهد شد. به عنوان مثال دارندگان سهام 532 هزار تومانی حدود 110 هزار تومان سود سالانه دریافت خواهند کرد.

وی افزود: سود سهام عدالت در سال‌های 95، 96 و 97 به حساب مشمولان سهام عدالت واریز شده است و کسانی که تاکنون شبای حساب خود را به سازمان خصوصی‌سازی اعلام نکرده‌اند سریعاً برای هر دارنده سهام شبای مربوط به خودش در سامانه سهام عدالت اعلام شود.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: تا کنون حدود 5 میلیون نفر شماره شبای خود را برای دریافت سود سهام عدالت اعلام نکرده‌اند.

برخی مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت مطلب «هپکوی مظلوم را یاری کنید» خواستار پیگیری از مسئولان شدند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس کل سازمان خصوصی سازی قابل معامله سود سهام عدالت سهام دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند

در جریان معاملات امروز فرابورس، روند واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به سرانجام رسید و بدین ترتیب پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه ۸۵ درصد سهام استقلال و شش بانک خصوصی ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کردند.

به گزارش ایسنا، به دنبال تایید صلاحیت متقاضیان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در روز یکم اردیبهشت، از صبح امروز در فرابورس ایران مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه برگزار و در نهایت به صورت رسمی این مقدار از سهام این دو باشگاه به متقاضیان واگذار شد.

بر این اساس ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵درصد) انتقال پیدا کرد.

طبق برنامه مراحل اداری انتقال سهم از سوی سازمان خصوصی‌سازی انجام خواهد شد. همچنین قبلا ۱۰ درصد سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به هواداران آن‌ها فروخته شده بود.

امروز مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در نشست خبری در پاسخ به سوال ایسنا گفت: شرکت‌هایی که قرار است دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند، اما ممکن است به اصطلاح شبه دولتی تلقی شوند. با این حال مدیریت این دو باشگاه به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری آن‌ها نیز کلا متفاوت می‌شود.

وی درباره روند واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار کرد که در بین تیم‌های فوتبال تنها همین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال دولتی هستند. مدت‌ها بود که ملاحظاتی از باب مناسبات بین‌المللی داشتند که قرار بر واگذاری این دو باشگاه بود. حیطه اصلی آن هم سازمان خصوصی‌سازی بوده و واگذاری قطعی است و به نهاد‌های دولتی هم واگذار نخواهد شد. ممکن است کسانی که می‌خرند شبه دولتی باشند. البته شبه دولتی یک تعریف و اصطلاحی است که در تصور عمومی ایجاد شده است؛ لذا شرکت‌هایی که قرار است پرسپولیس و استقلال را در اختیار بگیرند دولتی نیستند و اثر مدیریتی آن‌ها به طور جدی تغییر می‌کند و سیاست‌گذاری نیز به طور کلی متفاوت می‌شود.

دیگر خبرها

  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند
  • استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • خلاص؛ استقلال و پرسپولیس صاحب جدید پیدا کردند
  • مجمع شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان (سهام عدالت) برگزار خواهد شد
  • عکس| یک بانک پرسپولیس را گردن گرفت
  • بانک شهر خرید پرسپولیس را پذیرفت
  • بیانیه بانک شهر درباره خرید سهام باشگاه پرسپولیس