Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر تندرستی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در صورت عدم تعطیل مدارس در مناطق مختلف، اولیاء دانش‌آموزان توجه داشته باشند که با مشاهده هرگونه علائم بیماری و یا سرماخوردگی می‌توانند دانش‌آموز را به مدرسه نفرستند.

حسن ضیاءالدینی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: مدارسی که در طول روزهای گذشته به‌عنوان حوزه اخذ رأی مورد استفاده قرار گرفته‌اند، درحال ضدعفونی و آماده‌سازی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از دو هفته قبل با برگزاری طرح‌های مختلف نسبت به آموزش و آگاه‌سازی دانش‌آموزان و اولیاء آن‌ها و همین‌طور همکارانمان در آموزش‌وپرورش، اقدام کرده‌ایم. محتواهای آموزشی ویژه مقابله با بیماری‌های دارای قابلیت همه‌گیری و به‌ویژه بیماری کرونا در پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر کل سلامت و تندرستی بارگذاری شده و پوسترهای مرتبط با موضوع برای درج در کلیه مدارس منتشر و در اختیار آن‌ها قرارگرفته است.

مدیرکل دفتر تندرستی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش گفت: بیشترین تمرکز باید روی موضوع پیشگیری از بیماری‌هایی مثل بیماری کرونا قرار گیرد. بهداشت فردی در مقابله با بیماری کرونا بسیار مهم است و سعی کرده‌ایم با آموزش و تأکید بیشتر روی بهبود و ارتقاء بهداشت فردی افراد در آموزش‌وپرورش اثر بگذاریم.

وی ادامه داد: تعطیلی مدارس در استان‌ها با تصمیم رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و همکاری مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌ها انجام می‌شود و آموزش‌وپرورش مستقلاً در این مورد تصمیم نمی‌گیرد. به این معنا که اگر وزارت بهداشت تشخیص داد مدارس منطقه‌ای باید تعطیل شود، آموزش‌وپرورش هم تابع این تصمیم خواهد بود.

ضیاءالدینی تأکید کرد: تابه‌حال موردی از ابتلا به ویروس کرونا در آموزش‌وپرورش گزارش نشده اما مرجع اطلاع‌رسانی در مورد ابتلا و یا تعداد مبتلایان وزارت بهداشت است.

وی افزود: در صورت عدم تعطیل مدارس در مناطق مختلف، اولیاء دانش‌آموزان توجه داشته باشند که با مشاهده هرگونه علائم بیماری و یا سرماخوردگی می‌توانند دانش‌آموز را به مدرسه نفرستند و دانش‌آموز می‌تواند تا بهبودی کامل در منزل بماند.

مدیرکل دفتر تندرستی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش افزود: با هماهنگی که با مدیران مدارس انجام شده عدم حضور این دانش‌آموزان بیمار موجه بوده و برای آنان به‌هیچ‌عنوان غیبت منظور نمی‌شود.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا وزارت آموزش و پرورش مدرسه آموزش وپرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان مرکزی در حاشیه افتتاح اولین طرح ماهر استان در مدرسه شاهد دفاع مقدس اراک در جمع خبرنگاران گفت: مهارت‌آموزی، یکی از رویکرد‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

مهدی حسینی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه کشوری طرح ملی ماهر بین جمعیت هلال احمر و وزارت آموزش و پرورش گفت:  در سال تحصیلی جاری برای توسعه آموزش مهارت‌های هنری، ورزشی و مهارت‌های اجتماعی دانش آموزان با همکاری هلال‌احمر برنامه‌های مختلف مشارکتی طراحی شده و در دست اجراست.

او با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان ادامه داد: دانش آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، حداقل یک مهارت تعلیم می‌بینند به طوری که سرفصل‌های آموزشی در مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متفاوت بوده و متناسب با سن دانش آموزان، آموزش‌های مهارتی لازم ارائه خواهد شد.

معاون امور جوانان هلال‌احمر استان مرکزی گفت: طرح ماهر مختص دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی (چهارم، پنجم و ششم) است که با همکاری معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر در قالب آموزش مهارت‌های تخصصی، سطح آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان در مواجهه با حوادث طبیعی و غیرطبیعی افزایش می‌یابد.

حسینی افزود: در این دوره آموزشی دو ساعته دانش آموزان و والدین‌شان با سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر مثل حفظ خونسردی در حوادث، آشنایی با شماره تلفن‌های اضطراری، آشنایی با نقاط امن و نحوه پناه‌گیری و خروج از نقاط امن آشنا می‌شوند.

گفتنی است در مرحله اول اجرای این طرح در مدارس استان مرکزی، تا پایان اردیبهشت ماه کانون‌های دانش آموزی هلال احمر در مدارس متقاضی افتتاح شده و در سال تحصیلی جدید سرفصل‌های آموزشی طرح در آن مدارس تدریس خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • دانش‌آموزان در برابر هجمه دشمن هوشیار باشند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور