Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@07:37:37 GMT

معمای 1+4

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۲۹۸۲

معمای 1+4

ساعت 24-یازدهمین دوره انتخابات مجلس در غیاب اصلاح‌طلبان و با کمترین میزان مشارکت مردمی در تاریخ انتخابات‌های صورت‌گرفته در جمهوری اسلامی، برگزار شد و با اعلام قطره‌چکانی آمار، مشخص شد که اصولگرایان مطابق پیش‌بینی‌ها، اکثریت قریب به اتفاق کرسی‌های پارلمان را در دست گرفته‌اند تا مثال مجالس هفتم، هشتم و نهم، صدای فعالان حاضر در منتهی‌الیه راست سیاست ایران، صدای غالب بر بهارستان یازدهم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان آنچه با راهیابی چندین و چند چهره سرشناس اصولگرا به مجلس شورای اسلامی محل پرسش است؛ تکلیف کرسی‌ای است که در 12 سال گذشته در اختیار علی لاریجانی بود.در روزهای ابتدایی نام‌نویسی کاندیداها برای حضور در میدان رقابت مجلس یازدهم، باتوجه به حضور پرتعداد اصولگرایان و کم‌فروغ اصلاح‌طلبان، فقدان ژنرال‌ها به خوبی احساس می‌شد تا اینکه سیدمصطفی میرسلیم که در روزهای انتخابات ریاست‌جمهوری 96 حاضر به کناره‌گیری به سود سایر اصولگرایان نشد، در انتخابات حاضر شد. همان زمان نام او به عنوان یکی از کاندیداهای تصاحب قدرتمندترین کرسی مجلس اعلام شد ولی چندی بعد و با نام‌نویسی حمیدرضا حاجی‌بابایی، رییس فراکسیون ولایی دهمین دوره مجلس، شانس میرسلیم کمرنگ‌تر شد.اگر حاجی بابایی در جریان سومین اجلاسیه مجلس دهم به سود لاریجانی کناره‌گیری نمی‌کرد، محمدرضا عارف بالاخره کرسی ریاست مجلس را در اختیار می‌گرفت ولی او نه تنها ریاست را به لاریجانی هدیه داد، بلکه در اجلاسیه چهارم نیز کاندیدا نشد تا رییس فعلی مجلس دهم با آسودگی خیال بتواند کرسی ریاست را در اختیار بگیرد. مسعود پزشکیان که در طول 4 سال مجلس دهم نایب‌رییسی اول پارلمان را برعهده داشت، ازجمله چهره‌هایی است که همچون میرسلیم و حاجی‌بابایی با رای مردم در یک قدمی پارلمان یازدهم قرار دارد و می‌تواند یکی از گزینه‌های رسیدن به کرسی ریاست مجلس باشد ولی باتوجه به حضور کم‌تعداد اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان در لیست منتخبان، بعید است اصولگرایان حاضر به قمار روی او باشند.در این میان جدی‌ترین رقابت میان 2 چهره‌ای ایجاد شده که تا دقیقه 90 زیر بار تهیه لیست مشترک نرفتند. محمدباقر قالیباف و مرتضی آقاتهرانی 2 فعال سرشناس اصولگرایان محسوب می‌شوند که هرکدام به نوع خود شانس تصاحب کرسی ریاست مجلس را دارند. قالیباف به عنوان نفر اول و آقاتهرانی به عنوان نفر سوم راهی «بهارستان» می‌شوند ولی به نظر می‌رسد در روزهای ابتدایی مجلس آینده همه‌چیز مشخص خواهد شد. جایی که حامیان نواصولگرایی و پایداری‌ها در وزن‌کشی درون‌پارلمانی نهایت تلاش خود را برای کسب کرسی‌های هیات رییسه و البته صندلی رییس به کار خواهند برد؛ تلاشی که به حکم تجربه می‌تواند به تقابلی درون‌جریانی منتهی شود.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد کرسی ریاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۲۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی

مجمع انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی در حالی ۲۵ اردیبهشت در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار می‌شود که از بین ۱۱ کاندیدایی که برای احراز پست ریاست فدراسیون ثبت نام کرده بودند تاکنون سوابق مدیریتی ۶ کاندیدا از سوی وزارت ورزش و جوانان برای شرکت در انتخابات به تایید رسیده است.

افشین چگینی، یوسف بهتری، حمیدرضا پارسی منش، یوسف جاویدان، محمد عسگری و جاسم منوچهری ۶ کاندیدایی هستند که سوابق مدیریتی آن‌ها توسط وزارت ورزش به تایید رسیده و برای شرکت در مجمع انتخابات منتظر تایید نهایی از سوی نهاد‌های ذی صلاح وزارت ورزش هستند.

مجمع انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی در حالی ۲۵ اردیبهشت برگزار می‌شود که انتخابات این فدراسیون در ابتدا قرار بود ۷ بهمن ۱۴۰۲ و سپس ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ برگزار شود که به تعویق افتاد.

مجید زارعیان در حال حاضر سرپرستی این فدراسیون را تا زمان برگزاری انتخابات برعهده دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی

دیگر خبرها

  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • چرا قالیباف باخت؟ چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟