Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-23@23:18:13 GMT

فرصت برای مبارزه با کرونا درحال از دست‌رفتن است

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۳۹۱۰

فرصت برای مبارزه با کرونا درحال از دست‌رفتن است

ساعت 24-پس از چین، بیشترین تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در کره‌جنوبی است. با تأیید بیماری ٢٢٩نفر دیگر در ٢٤ساعت گذشته، تعداد بیماران به بیش از ٤٣٠ نفر رسیده است. نخست‌وزیر کره‌جنوبی نیز هشدار داده که اوضاع در این کشور خطرناک است؛ با این حال، او گفته که دولت تمام تلاش خود را برای مقابله با گسترش این بیماری انجام می‌دهد

درحالی که سرعت ابتلا به ویروس کرونا به‌طورکلی در سراسر جهان کاهش پیدا کرده، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده، فرصت‌ها برای مقابله با ویروس کرونا درحال کم‌شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«تدروس ادهانون»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفته است: «پنجره فرصت برای مهار ویروس هنوز باز است اما فرصت‌های ما کمتر می‌شود و نیاز است که به سرعت و قبل از بسته‌شدن همه دریچه‌ها اقدام شود.»تدروس ادهانون همچنین گفته است، گرچه تعداد بیماران در خارج از خاک چین به‌طور نسبی کم است، اما این بیماری ممکن است به همه جا گسترش پیدا کند. او در مورد افزایش تعداد مبتلایان در ایران، کره‌جنوبی و ایتالیا و سایر نقاط جهان، ابراز نگرانی کرده و گفته است که نگرانی بزرگ ما، در مورد کشورهایی است که «سیستم بهداشتی ضعیف‌تری دارند»، ازجمله «کشورهای آفریقایی». در ایتالیا نیز دومین مورد مبتلا به ویروس کرونا، جانش را از دست داد. این را وزارت بهداشت ایتالیا اعلام کرده است. فردی که درگذشته، یک زن در منطقه شمالی لومباردی بوده است. به گزارش سی.ان.ان، درحال حاضر تعداد مبتلایان به این ویروس در خاک چین با ٣٩٧نفر افزایش در روز جمعه به تعداد ٧٦‌هزار و ٢٨٨ نفر رسیده است. به‌طورکلی مجموع تعداد مبتلایان در سراسر جهان بیش از ٧٧‌هزار نفر است. از این میان ١٧نفر نیز خارج از خاک چین جان سپرده‌اند.

کره‌جنوبی پس از چین رکورددار است
پس از چین، بیشترین تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در کره‌جنوبی است. با تأیید بیماری ٢٢٩نفر دیگر در ٢٤ساعت گذشته، تعداد بیماران به بیش از ٤٣٠ نفر رسیده است. نخست‌وزیر کره‌جنوبی نیز هشدار داده که اوضاع در این کشور خطرناک است؛ با این حال، او گفته که دولت تمام تلاش خود را برای مقابله با گسترش این بیماری انجام می‌دهد.در این میان اما کره‌شمالی نیز به خاطر نگرانی از شیوع ویروس کرونا، مسابقات بین‌المللی ماراتن سالیانه ماه آوریل خود را لغو کرده است.

بریتانیا شهروندانش را از ژاپن بازگرداند
روز گذشته بریتانیا نیز هواپیمایی را به ژاپن فرستاد و ٣٢ بریتانیایی و اروپایی را از کشتی دایموند پرینسس به کشور بازگرداند. روزجمعه، ٢٥٣نفری که در این کشتی تست بیماری‌شان منفی بود، پس از ١٤روز قرنطینه در بندر یوکوهاما از این کشتی خارج شدند. درحال حاضر ٣١ مسافر در این کشتی باقی مانده‌اند. ٩٢٤نفر از خدمه نیز هنوز در این کشتی حضور دارند. این کشتی در اوایل فوریه با ٣٦٠٠ مسافر و خدمه، آماده حرکت بود که با پیداشدن موارد مشکوک به کرونا، در همان بندر، متوقف شد. سی.ان.ان اعلام کرده، دست‌کم ٦٣٩ بیمار در این کشتی حضور داشتند.

ترامپ خشمگین است
واشنگتن‌پست در گزارشی نوشته، پرزیدنت ترامپ بابت بازگرداندن ١٤ آمریکایی از ژاپن به این کشور که تست بیماری‌شان مثبت اعلام شده، خشمگین است. ظاهرا دلیل عصبانیت او این بوده که دستیارانش اولین‌بار به او گفته بودند که آمریکایی‌هایی که دارای این ویروس هستند، یا علایم مشکوک دارند، در همان کشتی دایموند باقی خواهند ماند و تنها آمریکایی‌هایی بازگردانده می‌شوند که سالم هستند. با این حال، وزارت خارجه و مقامات بهداشتی آمریکایی تصمیم می‌گیرند تا همه آمریکایی‌ها را اعم از سالم و بیمار، از این کشتی خارج کنند و به کشور بازگردانند و آنها را قرنطینه کنند و به ترامپ هم چیزی نگویند. ترامپ پس از شنیدن این موضوع بسیار عصبانی می‌شود. به ادعای روزنامه واشنگتن‌پست، رئیس‌جمهوری آمریکا به‌شدت نگران اعتبار دولتش در مقابله با شیوع کرونا در آمریکاست.این ١٤ آمریکایی که تست بیماری‌شان مثبت بوده، در اوایل هفته با دو پرواز از ژاپن به آمریکا بازگردانده شدند. آنها در میان ٣٠٠ آمریکایی دیگری بودند که تست بیماری آنها، منفی تشخیص داده شده بود. در هرحال، این ١٤ آمریکایی بیمار درحال حاضر در سه بخش بهداشتی در آمریکا قرنطینه هستند و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند. ٩نفر از آنها در دانشگاه پزشکی نبراسکا هستند، چهارنفر آنها در مرکز پزشکی در واشنگتن و یک‌نفر نیز در بیمارستانی در کالیفرنیا تحت مراقبت است.

نگرانی در سطح جهانی
بسیاری از مقامات بهداشتی در دنیا نگران رشد و گسترش بیماران در خارج از چین هستند که هیچ ارتباطی با مردم چین یا مردم ووهان که محل رشد و شیوع ویروس جهش‌ یافته است، نداشته‌اند. روزجمعه، با مرگ ١٠٦نفر در ایالت هوبی در چین، آمار کشته‌شده‌های جهانی به ٢‌هزار و ٣٦٠ نفر رسیده است.

شهروند

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا نفر رسیده تست بیماری کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۳۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته نسبت به شیوع آنفلوانزای پرندگان در سراسر جهان ابراز نگرانی کرد موضوعی که باعث نگرانی متولیان بهداشت و درمان کشورها شده است که آیا پس از شیوع بیماری کرونا، اپیدمی دیگری در راه است و می‌تواند باعث بروز مشکلات زیادی شود و افراد زیادی را درگیر کند؟

در ایران نیز پس از انتشار این خبر در فضای مجازی، بسیاری نگران شدند که شیوع آنفلوانزای پرندگان در سراسر جهان می‌تواند به ایران هم برسد و اپیدمی جدیدی را تجربه کنیم؟

نگرانی سازمان بهداشت جهانی از اپیدمی جدید

ماجرا از این قرار است که یکی از مقامات سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری با توصیف وضعیت نگران کننده شیوع آنفلوانزای پرندگان به علت افزایش ابتلای پرندگان و پستانداران به این بیماری، اعلام کرد که این سازمان در حال ارزیابی خطر جهانی این بیماری است.

این درحالیست که آژانس بهداشت سازمان ملل آخرین بار در اوایل ماه جاری خطر آنفلوانزای مرغی برای انسان را پایین ارزیابی کرد.

در همین حال مقامات کامبوج روز پنجشنبه از مرگ یک دختر ۱۱ ساله به دلیل ابتلا به نوع H ۵ N ۱ از ویروس آنفلوانزای پرندگان خبر داده و بررسی‌ها برای تعیین ابتلا یا عدم ابتلای ۱۲ نفر از اطرافیان او را نیز آغاز کردند. تست آنفلوانزای مرغی پدر این دختر نیز که علائمی از خود نشان می‌داد، مثبت شده است.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: وضعیت شیوع H ۵ N ۱ در جهان با توجه به گسترش انتشار ویروس در بین پرندگان در سراسر جهان و گزارش‌های فزاینده از موارد ابتلا در پستانداران از جمله انسان، نگران‌کننده شده است؛ بنابراین سازمان جهانی بهداشت خطر این ویروس را جدی می‌گیرد و از همه کشور‌ها می‌خواهد که هوشیاری بیشتری نسبت به آن داشته باشند.

در این گزارش همچنین تاکید شده که تاکنون موردی از انتقال فرد به فردِ این ویروس گزارش نشده است.

احتمال آغاز یک اپیدمی دیگر

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد اپیدمی آنفلوانزای پرندگان اظهار کرد: این احتمال وجود دارد با توجه به تجربه‌های گذشته جهان پاندمی‌های جدیدی را تجربه کند، آنفلوانزای پرندگان نیز یکی از مواردی است که نسبت به این موضوع هشدار‌های لازم داده شده است.

وی افزود: اخیرا در یکی از موارد که زیر نظر سازمان بهداشت جهانی بوده است این موضوع کشف است، حالا صحبت بر این است پرندگان وحشی و مهاجر می‌توانند بیماری و ویروس را به پرندگان اهلی منتقل کنند و باعث انتقال ویروس از پرندگان اهلی به انسان شوند.

فعلا جای نگرانی نیست؟

متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: با توجه به کشف موارد جدید فقط سازمان بهداشت جهانی هشدار‌های لازم را داده است، اما فعلا جای نگرانی نیست.

وی ادامه داد: با توجه به هشدار‌های اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی انتظار می‌رود مراکز درمانی و بهداشتی این موضوع را جدی گرفته و موارد ابتلا را بیشتر زیر نظر بگیرند، اما به طور کلی هنوز ما با پاندمی جدی رو به رو نیستیم، اما ممکن است با عدم توجه قرار دادن این موضوع مشکلات زیادی را شاهد باشیم.

آنفلوانزای فوق حاد طیور چیست؟

آنفلوانزای فوق حاد طیور یک بیماری ویروسی پرندگان به شمار می‌رود؛ ویروس‌های آنفلوانزا دارای سه نوع تیپ C,B,A است؛ در طیور فقط تیپ A می‌تواند ایجاد بیماری نماید.

این تیپ علاوه بر طیور، سایر حیوانات از جمله خوک، اسب و همچنین انسان را درگیر می‌کند، پرندگان وحشی و آبزی می‌توانند بدون اینکه خود مبتلا به بیماری شوند، ویروس‌های آنفلوانزای طیور را با خود جابجا کنند. خوک به عنوان میزبان واسط ویروس‌های آنفلوانزای طیور و پستانداران می‌باشد.

پرندگان وحشی آبزی به عنوان مهمترین ذخایر طبیعی ویروس آنفلوانزا محسوب می‌شوند و بوسیله آنها ویروس از یک نقطه به نقطه دیگری حمل و از طریق بزاق و فضله، بیماری به پرندگان اهلی و کسانی که با پرندگان تماس دارند، منتقل می‌شود، انسان در ارتباط مستقیم با پرندگان بیمار یا لاشه‌های پرندگان کشته شده نیز می‌تواند به این بیماری مبتلا شود، در نوع خفیف آنفلوانزای مرغی، ابتلا به بیماری با ریزش پر‌های پرندگان و کاهش تولید تخم مشخص می‌شود و در نوع دوم، بیماری به سرعت در میان پرندگان شایع و باعث اتلاف شمار زیادی از آنها می‌شود. این بیماری از طریق تجارت پرندگان زنده و پرندگان مهاجر مانند اردک‌ها و سایر پرندگان دریایی از کشوری به کشور دیگر منتقل می‌شود.

علائم بیماری چیست؟

مرغ و خروس، بوقلمون، مرغ شاخدار، پرندگان زینتی، پرندگان وحشی و شتر مرغ از پرندگان حساس به بیماری هستند. سرفه، گلودرد، تنگی نفس و سابقه تماس در یک هفته قبل از مرگ پرندگان آلوده یا در مرحله واگیری و سطوح آلوده به ویروس و تب بالای ‎ ۳۸درجه از علایم بیماری آنفلوانزای مرغی در انسان محسوب می‌شود. در ایران منشاء این بیماری پرندگان مهاجری عنوان می‌شود که در فصل سرد سال از مناطق سردسیر شمالی وارد مناطق گرم یا معتدل می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • واکنش سرمربی تیم‌ملی کشتی به حذف تیلور
  • واکنش سرمربی تیم ملی به شکست تیلور
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد