Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، شیوه‌نامه نظام تصمیم‌گیری مشارکت محور (از مدرسه تا ستاد) به ادارات آموزش‌وپرورش استان‌ها را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، در راستای فراهم کردن بستری جهت بهره‌گیری از فکر، اندیشه، توان علمی و تجربه عملی تمام همکاران شاغل در آموزش‌وپرورش استثنایی (از مدرسه تا ستاد) در فرایند تصمیم‌ سازی و تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری کلان سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور، "شیوه‌نامه طرح نظام تصمیم‌گیری مشارکت محور" در قالب ۷ ماده و ۶ تبصره در جلسه شورای معاونین سازمان ۱۱ بهمن ۹۸ تصویب و جهت اجرا به ادارات آموزش‌وپرورش استثنایی استان‌ها ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، هدف از این طرح؛ جلب مشارکت و استفاده بهینه از نظرات و تجربیات ذینفعان و صاحب‌نظران در حل مسائل و مشکلات و ارتقای سطح کیفی ارائه خدمات به جامعه هدف، فراهم آوردن فضایی جهت بهره‌گیری از فکر، اندیشه و توان علمی و تجربه عملی همکاران در تصمیم سازی، تصمیم‌گیری، اصلاح و ارتقای سطح برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزش‌وپرورش استثنایی کشور، تقویت روحیه هم‌فکری، احساس مسئولیت، همکاری و توسعه فعالیت گروهی و تمرکززدایی و توجه به تفاوت‌های فرهنگی و اجتماعی در تصمیم‌گیری‌ها (تصمیم‌گیری‌های بومی)، است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش سازمان آموزش استثنایی آموزش وپرورش استثنایی تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۵۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با اعلام این خبر افزود: با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیات علمی و ایجاد وحدت رویه در اجرای شیوه نامه جدید، جلسه توجیهی برای، دبیران هیات های اجرایی و مسؤولین سامانه جذب هیات علمی علوم پزشکی برگزار می شود.

رییس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت افزود: جلسه توجیهی دبیران هیات های اجرایی و نمایندگان سامانه جذب به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در روزهای ۸ و ۹ اردیبهشت ماه، برگزار می شود.

وی گفت: از آنجا که بیستمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت به پایان رسیده و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور موظف به برگزاری مصاحبه های علمی - حرفه ای و صلاحیت های عمومی داوطلبان هستند، از این رو، مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت، به منظور هماهنگی بیشتر میان دبیرخانه های جذب دانشگاه ها اقدام به برگزاری این جلسه کرده است.

چنگیزی آشتیانی با اشاره به بازنگری شیوه نامه جذب اعضای هیات علمی گفت: برای نخستین بار با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیات علمی، با اخذ مجوز از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شیوه نامه صلاحیت های علمی مورد بازنگری قرار گرفت به نحوی که از صلاحیت علمی به صلاحیت علمی- حرفه ای تغییر رویه یافت.

وی اخذ دانشنامه بورد تخصصی را به منزله صلاحیت علمی افراد دانست و تاکید کرد: لازم است صلاحیت های حرفه ای و عمومی افراد نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.

رییس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت بازخوانی شیوه نامه و هماهنگی در نحوه اجرای آن به لحاظ تئوری و عملی را از مهم ترین موضوعات این نشست عنوان کرد.

کد خبر 6085310

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • عکس| تصمیم عجیب سازمان لیگ درباره زنان هوادار تراکتور
  • افزایش تک ماده كمكی به آموزش‌وپرورش نخواهد کرد
  • آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • آیین نامه فروش اینترنتی دارو باید ناظر بر بستر‌های فساد‌زا باشد