Web Analytics Made Easy - Statcounter

از فردا آزمایشات تشخیص کرونا در مرکز پژوهشکده بیماری‌های عفونی اصفهان آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای شهر اصفهان صبح امروز (یکشنبه) در یکصد و چهاردهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در اصفهان هنوز مطالعات و آزمایش برای تشخیص کرونا نداشتیم، بنابراین نمی‌توان گفت مبتلای قطعی به این بیماری داریم یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید توجه داشت که ویروس‌ها خود به خود امکان انتشار ندارند، ویروس‌ها نقشه راه هستند، بر روی سلول می‌نشینند و روند تکثیر سلول را تحت تأثیر نقشه راه خود قرار می‌دهند.

جوادی ادامه داد:تاکنون برای تشخیص کرونا ویروس تنها یک آزمایشگاه در تهران فعال بود،اما از فردا در اصفهان در مرکز پژوهشکده بیماری‌های عفونی به وسیله دکتر میرهندی آزمایش پی سی آر برای تشخیص کرونا  آغاز می‌شود، کیت را ارسال کرده‌اند و اگر کیت در اصفهان تمام شود دکتر میرهندی توان تولید کیت را دارد.

وی اظهار کرد:با افزایش دمای هوا انتشار ویروس کرونا نیز کاهش می‌یابد با این حال معاونت حمل ونقل و ترافیک باید نسبت به ضدعفونی کردن ناوگان با توجه به استفاده روزانه ۶۰۰ هزار نفر از این سیستم توجه داشته باشد،  معاونت فرهنگی نیز در حال حاضر از برگزاری هر گونه برنامه که نیاز به تجمع افراد دارد خودداری کند.

جوادی همچنین به لزوم تجهیز سرویس بهداشتی‌های سطح شهر به مواد ضدعفونی اشاره کرد و گفت: شهروندان نیز باید نسبت به رعایت نکات بهداشتی توجه داشته باشند تا از ین بحران با موفقیت عبور کنیم.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا تشخیص کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونه‌برداری تشخیص می‌دهد

پژوهش‌گران دانشگاه میشیگان تست ادرار جدیدی را به نام MyProstateScore۲.۰ یا MPS۲ توسعه داده‌اند که ۱۸ ژن مختلف و مرتبط با سرطان پروستات درجه بالا را شناسایی می‌کند. MPS۲ توانسته است سرطان‌های با نمره گلیسون ۷=۴+۳ یا گرید ۲، یا درجه بالا را در آزمایش‌ها با موفقیت شناسایی کند. احتمال رشد و گسترش این سرطان‌ها از سرطان‌های گلیسون ۶ یا گرید ۱ بیشتر است.

به گزارش دیجیاتو، بیش از یک‌سوم سرطان‌های پروستات درجه پایین دارند؛ اما تست‌های استاندارد نمی‌توانند سرطان‌های جدی را از انواع کم‌خطر تشخیص دهند. پزشکان سال‌ها است به دنبال راهی هستند که سرطان‌های جدی را شناسایی کنند، زیرا سرطان‌های کم‌سرعت را می‌توان راحت‌تر درمان کرد.

تست MPS۲ نسخه جدیدی از MPS است که ۱۰ سال قبل توسعه پیدا کرد و با استفاده از نشانگر‌های آنتی‌ژن ویژه پروستات (PSA)، PCA۳ و ترکیب ژن TMPRSS۲::ERG این سرطان را تشخیص می‌دهد؛ اما MPS به‌تن‌هایی نمی‌توانست درجه سرطان را مشخص کند.

شناساگر‌های ژنتیکی سرطان پروستات درجه بالا

پژوهشگران از توالی‌یابی RNA بیش از ۵۸٬۰۰۰ ژن استفاده کردند و سپس به ۵۴ گزینه رسیدند که در سرطان‌های درجه بالا، بیانی بیش‌ازحد معمول دارند. آن‌ها سپس داده‌های ۷۰۰ نفر را با سطح بالای PSA از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۰ بررسی کردند.

درنهایت، ۱۸ نشانگر مشخص شد که ارتباطی مداوم با بیماری درجه بالا دارند. تست ادرار MPS۲ از این نشانگر‌ها برای تشخیص سرطان پروستات استفاده می‌کند. این تست نشانگر‌های اصلی MPS و ۱۶ نشانگر زیستی اضافی نیز به‌عنوان مکمل دارد.

در آزمایش MPS۲ روی بیش از ۸۰۰ نمونه ادرار، این تست توانست عملکردی قابل‌قبول در شناسایی سرطان‌های درجه بالا ارائه دهد. مهم‌تر آنکه در شناسایی سرطان پروستات با درجه پایین یا گرید ۱، موفقیت تقریباً ۱۰۰ درصدی داشت. این یعنی اگر تست منفی شود، تقریباً قطعی است که بیمار سرطان پروستات تهاجمی ندارد.

MPS۲ در شناسایی بیمارانی که نیازی به نمونه‌برداری از بافت ندارند موفق‌تر از نمونه قبلی خود است. نشانگر PSA می‌تواند تنها از ۱۱ درصد از نمونه‌برداری‌های غیرضروری جلوگیری کند. درحالی‌که این عدد در تست MPS۲ به ۴۱ درصد می‌رسد.

این یعنی چهار مورد از ۱۰ موردی که به نمونه‌برداری نیاز ندارد، نمره MPS۲ پایینی خواهند داشت و می‌توانند با خیال راحت از نمونه‌برداری‌های غیرضروری رها شوند. اگر یک مرد پیش‌تر طبق تست MPS نمونه‌برداری انجام داده باشد، نتیجه MPS۲ دقیق‌تر نیز خواهد شد.

برای مثال، یک بیمار ممکن است به علت افزایش PSA تحت نمونه‌برداری پروستات قرار بگیرد، اما سرطان در او شناسایی نشود. این بیمار در طول زمان تحت‌نظر قرار می‌گیرد و اگر PSA او دوباره بالا برود، باید نمونه‌برداری انجام دهد؛ اما تست MPS۲ می‌تواند در ۵۰ درصد موارد تشخیص دهد که بالا رفتن PSA نیازی به نمونه‌برداری ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونه‌برداری تشخیص می‌دهد
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!