Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرار است در مجمع سالیانه این باشگاه که با حضور وزیر ورزش و اعضای هیات مدیره این باشگاه برگزار می‌شود تکلیف مدیرعانل این باشگاه مشخص شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال بعد از استعفای امیرحسین فتحی مدتهاست که بدون مدیرعامل و با سرپرست به کار خود ادامه می‌دهد. حالا قرار است در مجمع سالیانه این باشگاه که با حضور وزیر ورزش و اعضای هیات مدیره این باشگاه برگزار می‌شود تکلیف مدیرعامل این باشگاه مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعاملی که گویا از بین هیچ یک از گزینه های مطرح شده نیست. خلیل زاده و موسوی و فتح‌الله زاده هر سه کاندیدای مدیرعاملی استقلال بودند اما گویا تصمیم سلطانی فر این است که خارج از مجموعه استقلال مدیرعاملی را برای این تیم معرفی کند. باید تا فردا منتظر ماند و دید در نهایت چه کسی بر صندلی مدیریت باشگاه استقلال خواهد نشست و تکلیف افرادی مانند موسوی و فتح‌الله‌زاده چه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تیم فوتبال استقلال امیر حسین فتحی وزیر ورزش سلطانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحشت از حذف دوباره؛ هواداران استقلال همچنان نگران هستند!

به گزارش قدس آنلاین استقلال دو فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا را به خاطر عدم احراز شرایط حرفه‌ای از دست داد و از حضور در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی قاره کهن محروم شد به همین خاطر هواداران این تیم یگر تحت هیچ شرایطی نمی‌خواهند شاهد هت تریک در ناکامی برای رسیدن به لیگ قهرمانان آسیا باشند. علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال هم چند ماه قبل در یک مصاحبه با صراحت گفت تا وقتی او این سمت را در اختیار داشته باشد اجازه نمی‌دهد استقلال از پیکارهای آسیایی حذف شود. حالا استقلال به روزهای سرنوشت سازی رسیده و کمتر از یک هفته دیگر تکلیف بخش وسیعی از قواعد مربوط به کسب مجوز حرفه‌ای مشخص خواهد شد.

تعیین تکلیف تا چهارشنبه

بر اساس برنامه‌ریزی کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا، تمام تیم‌هایی که می‌خواهند مجوز حضور در لیگ قهرمانان گرفته و پروانه حرفه‌ای به دست آورند باید مدارک لازم را تا پنجم اردیبهشت آپلود کنند. به این ترتیب استقلال که کادر مدیریتی اش قاطعانه می‌گوید از بابت مسائل مالی مشکلی نداشته و تا قبل از ۱۱ فروردین تمام موارد مربوط به این مرحله را دقیقاً همانطوری که کنفدراسیون می‌خواست بارگذاری کرده است، حالا تا پنجم اردیبهشت یعنی چهارشنبه هفته آینده فرصت دارد که اسناد مربوط به مالکیت این باشگاه را نیز ارائه  و ثابت کند که استقلال و پرسپولیس مالک مشترک ندارند. در واقع این سرعتی که طی روزهای اخیر در بحث واگذاری حداقل یکی از این دو باشگاه شاهد هستیم دقیقاً به خاطر آن است که تا چهارشنبه هفته آینده مدارکی ثبت شود که نشان بدهد استقلال و پرسپولیس به صورت همزمان زیر نظر وزارت ورزش نیستند. پنجم اردیبهشت ماه آخرین مهلت برای بارگذاری کردن مدارک مذکور است و تکلیف صدور مجوز حرفه‌ای برای استقلال در آن تاریخ مشخص خواهد شد اما....

فرصت  ۴۱ روزه راستی آزمایی

تکلیف استقلال در این مرحله پنجم اردیبهشت روشن می‌شود اما بسیار بعید است که کنفدراسیون فوتبال آسیا در انتهای هفته آینده به این باشگاه یا سایر تیم‌های ایرانی متقاضی مجوز حرفه‌ای بدهد چون در واقع از پنجم اردیبهشت ماه که مدارک بارگذاری شده و فدراسیون فوتبال به باشگاه‌ها برای رفع نواقص کمک کرد، تازه کار وارد مرحله راستی آزمایی می‌شود و ای. اف. سی حداکثر تا پانزدهم خرداد تکلیف تمام تیم‌ها را مشخص می‌کند. البته در این مهلت ۴۱ روزه نواقص کوچک باعث رد شدن درخواست مجوز نخواهد شد و در واقع اصل مدارک و بررسی‌ها روی همان مواردی است که تا پنجم اردیبهشت بارگذاری شده است. درواقع استقلال اگر می‌خواهد مجوز حرفه‌ای بگیرد باید خیال کنفدراسیون فوتبال آسیا را از بابت دو مسئله راحت کند. نکته اول بحث حل شدن مسئله طلبکاران خارجی این باشگاه و نکته دوم هم مالکیت مستقل در قیاس با پرسپولیس. سایر موارد نظیر آکادمی و ورزشگاه محل برگزاری مسابقات هم مهم هستند اما نه به آن اندازه که آبی پوشان را برای سومین مرتبه از حضور در لیگ قهرمانان آسیا محروم کنند. در کنار همه این موارد یادمان نرود که مرحله راستی آزمایی یعنی اینکه ثابت شود تمام مدارک ارائه شده کاملاً با واقعیت منطبق هستند. البته این اصلاً به معنای بی‌اعتمادی کنفدراسیون نسبت به تیم‌های ایرانی نیست و در مورد تمام متقاضیان اجرا می‌شود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شمس‌آذر: استقلال می‌تواند قهرمان شود
  • سهم یک چهارمی ساخت خانه‌های روستایی در طرح نهضت ملی مسکن مازندران
  • روایت فتح‌الله زاده از ورود به جهنم با دست‌های بسته
  • فتح‌الله‌زاده: دستم را بستند و در جهنم هم باز نکردند
  • مدیرعامل جدید خبرگزاری دانشجو معرفی شد
  • مديرعامل جدید خبرگزاری دانشجو معرفی شد
  • وحشت از حذف دوباره؛ هواداران استقلال همچنان نگران هستند!
  • سوم اردیبهشت تکلیف واگذاری استقلال و پرسپولیس مشخص می‌شود
  • معرفی قهرمانان کاراته بزرگسالان کشور در همدان
  • انتصاب جدید در صنعت برق/ مدیرعامل مدیریت شبکه برق منصوب شد