Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@15:37:42 GMT

تفکر لیبرالی عامل گسترش فساد و آسیب ها در جامعه

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۷۶۷۹

تفکر لیبرالی عامل گسترش فساد و آسیب ها در جامعه

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی صبح یکشنبه در جلسه درس اخلاق طلاب و روحانیون حوزه علیه سفیران هدایت بیرجند بیان کرد: دنیا مرداری بوده که طلب کنندگانش مانند حیوان به یکدیگر چنگ می‌زنند.

وی با بیا اینکه کلمه دنیا پر استعمال ترین واژه بوده که نیاز است تعریف درستی از آن داشته باشیم، افزود: در حال حاضر هر کس با استفاده از افکار خودش این واژه پر استعمال را معنا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آیاتی از قرآن بیان کرد: هر آنچه مورد نیاز رشد و شکوفایی انسان است در جهان وجود دارد و منظومه شمسی برای وی کار می‌کند.

آیت الله عبادی با بیان اینکه اگر امور، اندیشه و سیاست خود را بر این قرار دهیم که به شهوات برسیم، به معنای پرستش دنیا است، گفت: این امر از بلاهای همیشه بشر بوده که در آخرالزمان بیشتر است.

وی با بیان اینکه تفکر لیبرال دموکراسی نوعی پستی است، بیان کرد: پستی به این معنی است که انسان در اختیار منظومه شمسی و داشته‌های دنیا قرار گیرد و این عامل فساد و گسترش آسیب‌ها است.

آیت الله عبادی کار کردن را بهترین عبادت دانست و افزود: در گذشته هم بالاترین عبادت پیامبران اداره جامعه بوده تا دست شیاطین نیفتد.

وی با تاکید بر اینکه باید دنیا را بر اساس تعلیمات حساب شده دین معنی کنیم، افزود: برخی دنیا را به معنای ثروت و برخی عمر معنی می‌کنند اما می‌طلبد در تعریف این واژه نظرات فقها مدنظر باشد تا دچار اشتباه نشویم.

آیت الله عبادی خطاب به افراد حاضر در جلسه بیان کرد: شما موظف هستید در خیر، شر، ثواب و گناه راهسازی کرده و سپس جامعه را به مقصد نهایی دعوت کنید.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه باید راهی که به مقصد می‌رود و تمامش حکمت است برای مردم تبیین شود، افزود: روحانیون باید راه اصیل دین را به مردم معرفی کنند.

وی بیان کرد: دنیا با هر عنوان باعث غرور می‌شود بنابراین انسان ابزارها را هدف قرار داده و از مقصد اصلی دور می‌ماند.

کد خبر 4860514

منبع: مهر

کلیدواژه: سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیرجند انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی راهپیمایی 22 بهمن ایلام ویروس کرونا بارش برف تعطیلی مدارس بوشهر گرگان شهرکرد قزوین بیرجند شیراز آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۷۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه‌ می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟   هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.   قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بارها شنیده شده و نمودهای عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.   ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیازهای واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض‌ جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...   اینها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.   در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه‌ می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟   در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟   در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟   مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند! کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • اجرای قانون اساسی در حوزه‌های مختلف مدنظر باشد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله خاتمی اقامه می‌شود
  • حزب الله شعاع حملات خود را به عمق اسراییل گسترش داد
  • رسانه‌های استان سمنان روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهند
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • طنز نقشی حیاتی در ترویج دموکراسی و عدالت اجتماعی دارد
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟