Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به شیوع ویروس کرونا در برخی شهرها گفت: بسیج دانشجویی آمادگی خود را برای کمک به حل این مشکل اعلام می‌کند و در این زمینه حاضر به همکاری در سطوح مختلف است.

محمدحسین عباسی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، درباره انتشار اخباری درباره شیوع ویروس کرونا گفت: بروز و شیوع بیماری‌های عفونی تنفسی در بازه های زمانی مختلف، خصوصا در فصول سرد سال اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این ویروس به علت سرعت انتقال و البته دوره نهفتگی نسبتا بالا و احتمال مرگ آوری سر و صدای زیادی به پا کرده است. 

وی ادامه داد: بخشی از این نگرانی عمومی به جا و شاید لازم است برای آنکه مردم پیشگیری را جدی‌تر گرفته و از انتقال ویروس جلوگیری شود. اما حفظ آرامش خصوصا بین مردم بسیار لازم و ضروری است. اضطراب و ترس عمومی علاوه بر آنکه باعث ناآرامی روانی و اجتماعی آسیب زا می‌شود، از نظر طبی هم باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن افراد شده و آن‌ها را مستعد بیماری می کند. پس در هر صورت حفظ آرامش آگاهانه برای مردم لازم و ضروریست.

عباسی تصریح کرد: در این بین فعالیت های مسئولین مربوطه به خصوص مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بسیار مهم است. طبق اطلاعات بنده، به حمد الله مسئولین وزرات بهداشت در این زمینه با هوشیاری و همت کافی وضعیت را تحت نظر داشته و تدابیر لازم را به کار می گیرند.

وی ادامه داد: وزرات بهداشت جمهوری اسلامی ایران در موارد قبلی که بعضا از ویروس فعلی خطرناک تر بوده مدیریت خوبی داشته است. ان شاءالله در موضوع ویروس کرونا هم با کمترین آسیب و به بهترین شکل وضعیت کنترل خواهدشد. اعتماد و همکاری مردم با مسئولین امر در این خصوص بسیار راهگشاست.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بسیج دانشجویی مانند همیشه آمادگی خود را جهت کمک به حل این مشکل اعلام می‌کند و در این زمینه حاضر به همکاری در سطوح مختلف است.

وی تاکید کرد: از آن جمله تدابیری برای کمک در بحث آموزش عمومی، بهداشت محیط، غربالگری موارد مشکوک و حتی اقدامات درمانی اندیشیده شده است و در این زمینه تابع وزارت بهداشت عمل می شود.

عباسی تاکید کرد: بنده به عنوان یک پزشک و دانشجوی طب سنتی ایرانی عرض می کنم که در طب غنی ایرانی تدابیر پیشگیرانه و حتی درمانی خوب و قابل توجهی برای چنین شرایطی وجود دارد. در این زمینه می توان هوشمندانه از طب های مکمل، به خصوص طب سنتی ایرانی که علاوه بر مباحث علمی و طبی، اثر فرهنگی و اجتماعی هم دارد، در کنار تدابیر طب رایج بهره برد.

وی گفت: چیزی که مردم باید دقت کنند این است که افرادی بدون صلاحیت و علم کافی به عناوین جعلی از اعتقادات آن ها به طب سنتی ایرانی و اسلام استفاده نکنند که خدایی ناکرده در این بین آسیبی متوجه آن ها نشود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علوم پزشکی بسیج دانشجویی وزارت بهداشت ویروس کرونا بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۷۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت

به گزارش قدس آنلاین، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سپس از بخش اورژانس و مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان کوثر سمنان بازدید کرد.

سه واحد دانش‌بنیان و ۲ واحد تحقیق و توسعه شرکت‌های دارویی در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مستقر است و شمار واحدهای فناور دانشگاه علوم پزشکی این استان در دولت سیزدهم از هشت به ۵۴ واحد و اختراعات از ۲۰ به ۳۰ رسید و اچ ایندکس (شاخصی عددی بهره‌وری و تاثیرگذاری علمی دانشمندان) این دانشگاه نیز ۱۹ درصد افزایش یافت.

بهره‌برداری از مرکز درمان سرطان نیز از مطالبه‌های مردمی استان سمنان است که با اهتمام دولت سیزدهم در تزریق به موقع اعتبار به پیشرفت فیزیکی ۹۹ درصد رسیده است.

مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان کوثر با ۵۲ تخت بیمارستانی، ۶ هزار و ۸۸۰ مترمربع زیربنا دارد و در دست تجهیز است.

این مرکز با کمک خیران حوزه سلامت و نگاه ویژه دولت سیزدهم در دست تکمیل و راه‌اندازی است.

همچنین وزیر بهداشت با حضور در بخش اورژانس بیمارستان کوثر سمنان با کارکنان، کادر درمان و بیماران گفت و گو کرد.

، آیت‌الله رئیسی در اولین سفر استانی در سال ۱۴۰۳ و در چهاردهمین سفر از دور دوم سفرهای استانی دولت سیزدهم، از فرودگاه وارد سمنان شد و از سوی حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان مورد استقبال قرار گرفت.

دیدار مردمی با شهروندان سمنان امروز ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه در مسجد امام(ره) این شهر برنامه‌ریزی شده است و از ساعاتی قبل شهروندان در مسیر خیابان امام(ره) منتظر دیدار و استقبال از سید محرومان هستند.

حضور در نشست شورای اداری، نشست با نخبگان، بازدید و بهره‌برداری از چند طرح مصوب و تکمیل‌شده سفر اول دولت سیزدهم به استان، از برنامه‌های رییس جمهور در شهر سمنان است.

آیت الله رئیسی عصر امروز در سفر به شاهرود، دیدار مردمی در استادیوم این شهر دارد.

تعدادی از وزیران دولت سیزدهم نیز از ظهر دیروز چهارشنبه در شهرستان‌های مختلف استان سمنان به بازدید و بهره‌برداری از چند طرح پرداختند و امروز نیز وزیران مختلف به عنوان معین هر شهرستان، در ادامه برنامه‌های سفر دولت سیزدهم در نقاط مختلف استان سمنان حضور می‌یابند.

با حضور رییس جمهور جشن احیای ۲۰۰ واحد راکد استان در دولت سیزدهم در یکی از کارخانه‌ها، افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی، جشن واگذاری زمین در قالب طرح جوانی جمعیت، و نشست «حل مساله» با محوریت تامین آب، فعالیت معادن و راه‌اندازی کارخانه‌های سهامی، در سفر یکروزه دولت سیزدهم برگزار می‌شود.

افتتاح چند واحد صنعتی در گرمسار، بهره‌برداری از طرح پست ۶۳ کیلوولت و تقاطع غیرهمسطح، آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی اراضی ۵۵ و ۲۰۵ هکتاری برای ساخت نهضت ملی مسکن، بازدید از ادامه روند اجرایی آزادراه حرم تا حرم، واگذاری بیش از ۲ هزار واحد از نهضت ملی مسکن، افتتاح چند مدرسه و پاسگاه حفاظت محیط زیست، از برنامه‌های دولتمردان سیزدهم در شهرستان‌های هشتگانه استان سمنان است.

در دور دوم سفر آیت الله رئیسی به سمنان طرح‌هایی با درصد پیشرفت بالا و با اعتبار ۹۲ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال پیشنهاد شد که ۷۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در مصوبات اولیه گنجانده شد.

در استان سمنان اکنون ۵۵۵ طرح نیمه‌تمام وجود دارد که اعتباری بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد ریال برای اتمام این طرح‌ها نیاز است.

در دور اول سفر آیت‌الله رئیسی رییس جمهور به سمنان در آبان ۱۴۰۰ بیش از ۱۰۶ درصد اعتبارات طرح‌های عمرانی جذب شد که بیشترین جذب اعتبار در سفرهای دور اول رییس‌جمهور بوده است. دور اول سفر هیات دولت به سمنان ۱۴۵ مصوبه داشت که بالغ بر۳۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت. از ۱۳۷ طرح دور اول سفر ۲۶ مصوبه کامل اجرا شد، ۸۶ مصوبه در حال اجرا و ۲۵ مصوبه در دست پیگیری است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • صبوری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا شد
  • سرعت بخشی به پروژه بیمارستان هزارتختخوابی ازمطالبات اصلی مردم است
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد