Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترامپ در ماه‌های اخیر طی دیدار با نخست وزیر پاکستان پیشنهاد خود برای میانجیگری بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد را تکرار کرد، تنش‌هایی که طی یکسال اخیر به طور بی‌سابقه‌ای تشدید شد و دو همسایه در شبه‌قاره را تا جنگ‌ تمام عیار به جلو برد. 

براساس گزارش امروز (یکشنبه) رسانه‌های پاکستان، ترامپ در نظر دارد تا ابتکار به اصطلاح صلح خود جهت تنش‌زدایی میان پاکستان و هند را به کار بگیرد، اما این موضوع از سوی ذی‌نفعان سیاسی دو کشور جنوب آسیا مورد استقبال قرار نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه پاکستانی "داون" از واشنگتن گزارش داد: ترامپ در جریان سفر به دهلی‌نو از هند و پاکستان خواهد خواست تا با اجتناب از اظهارات تند و تهاجمی، تن به مذاکرات سازنده داده تا از تنش‌ها حاکم در شبه قاره کاسته شود.

آخرین اظهارات رییس جمهوری آمریکا درخصوص میانجیگری در شبه قاره طی دیدار با عمران خان در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در داووس عنوان شد، که مانند همیشه طرف هندی در واکنش به آن، طرح ترامپ را رد کرد.

هند به شدت با جهانی شدن مساله کشمیر مخالف است و نقش هیچ کشور یا سازمان سومی را برای حل این مساله نمی پذیرد.

برخلاف هند، پاکستان با ورود سایر کشورها جهت حل مساله کشمیر مخالفت نمی کند و تاکنون چندین بار در مجامع بین المللی مساله کشمیر را مطرح کرده و خواستار میانجی گری کشورها شده است.

رهبران سیاسی نیز در پاکستان نه‌تنها اعتقادی به میانجیگری ترامپ بر سر کشمیر و حل اختلافات میان پاکستان و هند ندارند، بله از عمران‌خان نخست وزیر پاکستان خواسته‌اند تا وقت خود را صرف سخنانی بی تاثیر آمریکایی‌ها نکند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان روزهای اخیر با اشاره به ادعای رییس جمهوری آمریکا برای میانجیگری در ماجرای کشمیر، گفت: زمان آن رسیده که پیشنهاد «دونالد ترامپ» وارد مرحله عملی شود و ما از طرف آمریکایی می خواهیم که در سفر آتی خود به هند موضوع کشمیر را مطرح و مورد بررسی قرار دهد.

این سفر در حالی انجام می‌شود که اسلام‌آباد همواره از آنچه که دوگانگی در روابط آمریکا با هند و پاکستان می‌داند، انتقاد کرده و انتظار دارد تا واشنگتن رفتار بی‌طرفانه درخصوص تحولات شبه‌قاره از خود نشان دهد.

دولت پاکستان اواخر بهمن‌ماه امسال و در آستانه سفر «دونالد ترامپ» به هند، گفت: معامله‌های تسلیحاتی آمریکا در سطح منطقه نه تنها مزاحم و مانع وضعیت صلح و ثبات، بلکه پیامدهای امنیتی منفی برای پاکستان به دنبال خواهد داشت.

برچسب‌ها هند پاکستان دونالد ترامپ كشمير

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند پاکستان دونالد ترامپ كشمير دونالد ترامپ دونالد ترامپ هند پاکستان دونالد ترامپ كشمير شبه قاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای بولتون: پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است

هفته نامه نیوزویک نوشت: سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد که هم چنین به عنوان مشاور امنیت ملی بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکاخدمت کرده، در گفت‌وگوی تلفنی با این رسانه دیدگاه خود را درباره مسیر احتمالی پایان جنگ اوکراین مطرح کرد.

وی پیش بینی کرد که نیرو‌های روسیه در ماه‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که احتمالا صحنه رقابت بین دونالد ترامپ جمهوری خواه و جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا خواهد بود، به جنگ ادامه دهند.

این سیاستمدار آمریکایی در این گفتگو هر گونه تهدید روسیه برای استفاده از سلاح‌های هسته‌ای را «بلوف» خواند و گفت بعید می‌دانم در این مقطع، استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای جدی باشد.

بولتون خطر واقعی را فقدان مهمات کافی در اوکراین و بن بست در این جنگ توصیف و اذعان کرد که اکنون نیرو‌های روسیه پیشرفت بیشتری داشته اند و این امر در مذاکرات، پوتین را در موضعی قوی قرار می‌دهد.

این مقام آمریکایی گفت: پوتین ممکن است منتظر نتایج انتخابات نوامبر و شخص پیروز در انتخابات بماند. اگر ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان پیروز این انتخابات شود، از آنجایی که فکر می‌کنم پوتین بر این باور است که می‌تواند معامله بهتری با او داشته باشد، ممکن است خواستار آتش بس شود.

وی مدعی شد که اوکراینی‌ها کار برجسته‌ای را در غرق کردن کشتی‌های روسی در دریای سیاه انجام داده اند و این نشان داد که توان دفاع دریایی روسیه ضعیف است، اما آزمون واقعی در جبهه زمینی جنگ است. در این جبهه اوکراین بیشتر در موضع دفاعی قرار داشته است.

بولتون در پاسخ به این پرسش که آیا پایان جنگ را در آینده نزدیک می‌بیند یا خیر، گفت امیدوار نیست آتش بس قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برقرار شود.

مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا درباره کمک بیشتر واشنگتن به اوکراین و مشارکت این کشور در این جنگ از اعضای کنگره خواست به عنوان اولین گام، بسته کمک به اوکراین را هر چه سریع‌تر امضا کنند.

این مقام آمریکایی با این حال گفت بعید می‌داند که موضوع کمک به اوکراین در صورت پیروزی بایدن یا ترامپ در انتخابات نوامبر تغییر کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادعای بولتون: پوتین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • ادعای بولتون: پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • بزرگترین باغ گل لاله آسیا در کشمیر هند
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • مقاومت مردم غزه، فلسطین را به مساله جهان تبدیل کرده است
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟
  • ترامپ: اسرائیل باید جنگ غزه را پایان دهد
  • ترامپ: حمله حماس وحشتناک بود، اما اسرائیل باید به جنگ غزه پایان دهد