Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ارزانی، رویداد ملی فهما را خیزش عظیم فرهنگی در کانون های مساجد خواند که رویکرد آن منطبق با بیانیه گام دوم انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان: «حجت الاسلام امیر ارزانی» در گفتگویی گفت: چشم انداز کانونهای مساجد براساس محورهای اصلی بیانیه گام دوم انقلاب و تحقق تمدن سازی نوین انقلاب اسلامی تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

مشاور رییس و مدیر کل هماهنگی ستادی، روابط عمومی و بین الملل ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، رویداد ملی فهما را الگویی موفق برای نظام بخشی و حرکت منسجم کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و افزود: بچه های مسجد با خیزش فرهنگی «فهما» در چارچوبی اصولی، کارشناسی شده و استراتژیک در مسیر گام دوم انقلاب قرار گرفته اند تا خاکریزهای مستحکم فرهنگی را با تعیین مرزبندی های اعتقادی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و فضای مجازی بنا کرده و از سوی دیگر به تولید محتوای غنی فرهنگ ایرانی- اسلامی با تکیه بر محوریت بخشیدن به خانواده و جوانان بپردازند.

 

 

 

رئیس کمیته ارتباطات و رسانه رویداد ملی فهما با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در باب مسئله فرهنگ و نفوذ فرهنگی اظهار کرد: معظم له در رابطه با این مسئله عنوان کردند که: «ما مواجه هستیم با یک حمله‌ی همه‌جانبه؛ یک جبهه‌ عظیمی از لحاظ فرهنگی دارند به ما تهاجم میکنند و صریحاً می گویند: «غلبه‌ بر جمهوری اسلامی و غلبه‌ بر حاکمیّت اسلام، با جنگ نظامی و با تحریم اقتصادی موفّقیّت‌آمیز نیست، [بلکه] با کار فرهنگی و نفوذ فرهنگی موفّقیّت‌آمیز است «.

 

 

 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همچنین بر افزایش یافتن انگیزه دشمنان برای نفوذ در حصار فرهنگی کشورمان از طریق شیوه های فضای مجازی و تبلیغات گوناگون ماهواره ای، اشاره و اظهار کردند»  :امروز گام دوّم انقلاب این است: شناختن ظرفیّت ها و مزیّت ها و استفاده‌ی از آنها، و شناختن فسادها و رخنه‌ها و کمبودها و مشکلها و سینه سپر کردن برای حلّ آنها«.

 

 

 

مشاور رییس و مدیر کل هماهنگی ستادی، روابط عمومی و بین الملل ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، افزود: رویداد ملی فهما؛ حفظ، تقویت و بالندگی سنگر اصیل اسلام و انقلاب را به عنوان هدف غایی و نهایی خود ترسیم کرده و در این مسیر ضمن ارزیابی نقاط ضعف و قوت، سعی دارد با به کار بستن ظرفیت های بالقوه و بالفعل بچه های مسجد، در راستای رفع نقایص برآمده و با ارتقاء توان و ظرفیت این نیروهای مخلص و انقلابی، مساجد را به تراز اسلامی و جایگاه اصیل خود برساند.

 

 

 

 وی ایده پردازی، خلاقیت و نوآوری را یکی از محورهای اصلی این رخداد عظیم فرهنگی برشمرد و گفت: جوان گرایی از مهمترین دغدغه های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری در این رویداد ملی است که «خانواده، زندگی مومنانه و همبستگی» در بطن آن قرار دارد.

 

 

 

 حجت الاسلام امیرارزانی، اظهار کرد: مسجد باید محور و مرکز همه شئونات ما قرار بگیرد زمانی که این مهم تحقق یابد و مسجد کانون فعالیت های اجتماعی باشد، قطعاً مرزهای اعتقادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و... با دشمن روشن خواهد بود و به راحتی نمی تواند بر محیط های فرهنگی ما تسلط یابد.

 

 

 

 وی با بیان اینکه فهما مخاطبان خود را در مساجد پیدا کرده است، تصریح کرد: فهما نمایی کامل، درخشان و موفق از جذب و هدایت آحاد مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان به مساجد را نشان می دهد که ثمره اجرای برنامه های متنوع و مختلفی است که کانون های فرهنگی هنری متناسب با نیاز آنان در قالب تهیه و تخصیص امکانات فرهنگی در راستای پاسداشت مناسبت های ملی و مذهبی، ترویج فرهنگ مطالعه، تشکیل گروههای نمایش، تواشیح و سرود، آموزش فعالیت های مرتبط با رسانه های دیجیتال، ساخت انیمیشن و فیلم کوتاه، جلسات آموزش قرآن در دوره های گوناگون، ایجاد سرگرمی، شادی و نشاط با پیش بینی تفریحات سالم از قبیل برنامه های ورزشی، اردویی و سیاحتی به اجرا در آورده اند.

 

 

 

وی در پایان ترویج شعائر اسلامی، ترویج روحیه انقلابی و انقلابی ماندن، تشویق جوانان به کار دسته جمعی و ترویج اتکاء بر خرد جمعی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با تربیت جوانانی متدین و متعهد که شهید حججی نمونه بارز آن است، گسترش فعالیت های اصیل هنر ایران اسلامی در مسجد، ترویج معارف اهل بیت(ع) و ترویج فرهنگ و هنر متعالی مسجد محور را در شمار ثمرات ارزشمند رویداد ملی فهما برشمرد.

 

 

منبع: روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد

 

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آمون ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی الزامات تحقق شعار سال و تبیین نقشه مهندسی استان اردبیل، اظهار کرد: ایجاد شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در سطح محلات با محوریت مساجد می‌تواند جنگ رسانه‌ای دشمنان را خنثی و فعالیت‌های گسترده اقدامات فرهنگی را به مردم نشان دهد.

وی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی سواد رسانه‌ای در سال ۱۴۰۲ با هدف ایجاد این شبکه رسانه‌ای با حضور بیش از ۱۵۰ نفر محقق شد، ادامه داد: تلاش خواهیم کرد در سال جاری نیز این دوره آموزشی با حضور اساتید کشوری برگزار شود، همچنین شهدای مدافع حرم استان اردبیل در یادواره شهدای منتسب به کانون‌های مساجد به صورت کشوری معرفی خواهند شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل بیان کرد: برگزاری برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت از دیگر دغدغه‌های کانون‌های مساجد است که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته نیازمند تعامل بیش از پیش دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی برای پیشبرد اهداف در جذب نوجوانان و جوانان به مسجد هستیم.

آمون افزود: هم اکنون بیش از ۱۳۷ پایگاه قرآنی در سطح مساجد استان اردبیل به همت کانون‌ها فعال است که رقابت‌های قرآنی به صورت محلی، منطقه‌ای، شهرستانی، استانی و کشوری برای بازتاب برنامه‌های معنوی این پایگاه‌ها در سال جاری برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کارهای اقتصادی و کارآفرینی، فعالیت‌های فرهنگی و هنری نیازمند پیوست اقتصادی هستند تا بتواند جلوه‌های بهتری از تکنولوژی و امکانات را برای نوجوانان و جوانان در بستر مساجد فراهم کند.

کد خبر 6081013

دیگر خبرها

  • حمایت از تشکل‌های مردم پایه فرهنگی هنری در مازندران
  • مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • مرکز تخصصی تئاتر مساجد در مازندران رونمایی شد
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه