Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-کرونا از چهارشنبه هفته پیش به تهران آمد. مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شد. پای ویروس کرونا به شهرداری باز شد. چند مدیر شهری مشکوک به ابتلا شدند. آقای رئیس گفت اگر وضعیت حادتر شود در ادارات زیرمجموعه شهری دورکاری و کاهش حضور کارمندان پیش‌بینی می‌شود.

در روزهای پایانی بهمن خبر رسید که ویروس کرونا به تهران رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت بهداشت بخشنامه‌هایی در این باره صادر کرد و قرار شد زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

بلافاصله خبر رسید که شهردار منطقه 13 مبتلا به ویروس کرونا شده است هر چند در ابتدا این خبر از سوی روابط عمومی منطقه تکذیب شد اما غلام محمدی رئیس مرکز ارتباطات شهرداری تهران اعلام کرد که وی مشکوک به ویروس کرونا است و در حال حاضر هم در بیمارستان بستری است.

در روز سه‌شنبه هفته گذشته برخی از اعضای شورای شهر بازدیدی از منطقه 13 داشتند و رحمان‌زاده شهردار منطقه در کنارمحسن هاشمی رئیس شورای شهر به بازدید پرداخت.

گفته می‌شود که چند عضو دیگر شورا و تعدادی از مسؤولین روابط عمومی هم در این دیدار بوده محسن هاشمی خبر داد که خودش را در خانه قرنطینه کرده و همچنین از وی تست کرونا گرفته‌اند و تا زمانی که جواب تست نیاید از خانه خارج نمی‌شود.

وی امروز هم به خبرنگار فارس، گفت: منتظر جواب تست است و هنوز اعلام نشده است.

قرار شد که جلسه امروز شورا به دلیل اینکه چند عضو شورا با شهردار منطقه 13 دیدار داشتند برگزار نشود اما در نهایت این جلسه برگزار شد و برخی از خبرنگاران هم در جلسه حضور نیافتند و قرار شد به صورت آنلاین جلسه را گزارش دهند.

مسؤولان نمی‌توانند بدون حضور مردم کاری انجام دهند

زهرا نژادبهرام عضو شورای شهر تهران می‌گوید: مسؤولان نمی‌توانند بدون حضور مردم کاری انجام دهند آنها فقط می‌توانند ظرفیت‌ها و امکانات لازم را فراهم کنند و این مردم هستند می‌توانند از اپیدمی شدن این ویروس جلوگیری کنند.

با اتحاد مشکل حل می شود

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر 85 درصد جمعیت کشور باسواد هستند گفت: همبستگی مهمترین نقطه اتکای مهار این بیماری است، کشور ما روزهای سخت زیادی را پشت‌سر گذاشته اما مردم همواره توانمند و قوی ظاهر شدند و این ویروس هم نمی‌تواند آنها را زمین‌گیر کند و فقط باید با هم متحد باشیم.

یکی از نهادهای متبوع که می‌توند در مقابله با ویروس کرونا اقداماتی انجام دهد شهرداری تهران است در حال حاضر متولی اقدامات انجام شده برای ویروس کرونا وزارت بهداشت است اما شهرداری هم می‌تواند فعالیت‌هایی در این باره انجام دهد.

در صورت حادتر شدن وضعیت پرسنل را دور کار می کنیم

پیروز حناچی شهردار تهران در این باره گفت: اگر در مورد ویروس کرونا وضعیت حادتر شود در ادارات زیرمجموعه شهری که حضور پرسنل پرتراکم‌تر است دورکاری و کاهش حضور کارمندان پیش‌بینی می‌شود.

به گفته شهردار تهران، از چهارشنبه گذشته که اولین علایم حضور این ویروس در تهران گزارش شد اقدامات لازم در خصوص فضاهای عمومی از جمله مترو، اتوبوس و اسکان کارگری را ‌آغاز کردیم، آموزش‌هایی به کارگران شهرداری و مراقبت از مکان‌های اسکان کارگری انجام شد.

وی تأکید کرد: تمامی اقدامات با هماهنگی وزارت بهداشت است اقدامات شهرداری بر اساس پروتکل وزارتخانه است شهرداری اقداماتی جلوتر از چارچوب انجام نمی‌دهد.

چارچوب‌هایی برای دفن بیماران ویروسی داشته‌ایم

شهردار تهران با تأکید بر این موضوع که چارچوب‌هایی برای دفن بیماران ویروسی داشته‌ایم، گفت: در حال حاضر این قوانین رعایت می‌شود و همچنین در خصوص دفن زباله‌های عفونی هم اقداماتی انجام شده و سایت جدید پسماند برای این کار راه‌اندازی شده است.

اختصاص بودجه برای کرونا

وی با بیان اینکه بودجه‌ای برای کرونا اختصاص یافته است،‌گفت: گندزدایی از سطح شهر، تلاش برای کاهش استفاده از بلیط‌های تک‌سفره، استفاده از دستکش از جمله پیش‌بینی‌ها بوده است.

اهمال کاری در تعطیلی اماکن

برخی از اعضای شورای معتقدند که در تعطیلی اماکن عمومی اهمال‌کاری‌هایی صورت گرفته است، حجت نظری عضو شورای شهر تهران در این باره گفت: شهرداری تهران تمهیداتی را اتخاذ کند که بسیاری از خدمات شهر و تا جایی که ممکن است به صورت الکترونیک و غیرحضوری انجام شود.

این ویروس را جدی بگیریم

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم در شرایط فعلی نسبت به تعطیل نکردن اماکن و فضاهای عمومی اهمال‌کاری می‌کنیم و شاید نیاز است که این ویروس را قدری جدی‌تر بگیریم.

این عضو شورا اضافه کرد: دوستان وزارت بهداشت حتماً موضوع را جدی‌تر بگیرند چرا که ما از برخی شهرها که در معرض کرونا قرار دارند می‌شنویم که مردم خیلی موضوع را جدی نمی‌گیرند و شاید دلیل آن این باشد که مردم درباره جزئیات و تبعات کرونا اطلاعاتی ندارند.

وی با تأکید بر این موضوع که نیاز داریم به پرهیز از حضور در فضاهای عمومی که مانع از گسترش ویروس شود، گفت: سازمان ورزش نیز در گزارشی ارائه کرد که نسبت به ضدعفونی کردن فضاهای عمومی اقدام کرده است اما با توجه به اینکه گفته می‌شود امکان انتقال ویروس در فضاهای مرطوب وجود دارد بهتر است استخرها و اماکن ورزشی هم تعطیل شود.

کرونا بسیاری از مراکز را به تعطیلی کشاند، سینماها، موزه‌ها، بسیاری از همایش‌ها و نشست‌ها را به تعطیل کشاند. حتی امروز سخنگوی شورای صنفی نمایش از تعطیلی یک هفتگی سینماهای کشور خبر داد و گفت: به منظور توسعه بهداشتی این اقدام صورت گرفته است همچنین مدارس هم امروز و فردا تعطیل شد و بسیاری از مهدهای کودک نیز فعالیت خود را متوقف کرده‌اند.

استاندار تهران نیز اعلام کرد: تا 15 اسفند کارمندان برای حضور و غیاب اثر انگشت نزنند و این اقدام به حالت تعلیق در آمد.

بر اساس این گزارش، سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران هم به منظور پیشگیری از شیوع کرونا از شهروندان خواست که آنلاین هزینه‌های خود را پرداخت کنند و محسن هاشمی رئیس شورای شهر هم دوباره تأکید کرد که اگر آمار مبتلایان به ویروس کرونا زیاد شود تهران قرنطینه می‌شود.

وی با تأکید بر این موضوع که در حال حاضر قرنطینه کردن تهران مطرح نیست، گفت: ولی باید این موضوع را از وزارت بهداشت سؤال کرد اگر تعداد مبتلایان زیاد باشد حتماً این کار را انجام خواهیم داد.

بر اساس این گزارش، مسؤولین اطلاعات متعددی در خصوص ویروس کرونا می‌دهند و امروز هم خبر رسید در صورتی که شرایط حاد شود در شهرداری تهران بسیاری از کارمندان دورکار شده و اعضای شورای شهر هم خواستار شدند که بسیاری از فعالیت‌ها به صورت الکترونیکی و غیرحضوری انجام شود.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرداری تهران وزارت بهداشت فضاهای عمومی ویروس کرونا حال حاضر شورای شهر عضو شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر تهران خبرداد. 

امین توکلی زاده که امروز برای ارائه گزارش اقدامات و برنامه‌های این معاونت به اعضای شورای شهر در صحن حاضر شده بود، گفت:پس از طی روند شاهد تشکیل سازمان گردشگری شهرداری تهران خواهیم بود.

معاون شهردار تهران، برگزاری پویش‌های متعدد از جمله تهران دوست‌داشتنی، روزه‌اولی‌ها، لشگر قدس، عید بندگی و ماه مهربانی، ویژه برنامه‌های نوروزی، کارناوال‌های شادی درشهر تهران، برپایی شهر شهدا، دهکده‌های ورزشی و جام جهانی، کنگره ۲۴ شهید تهران در فرهنگسرای خاوران، برپایی ویژه برنامه برای خانواده‌ها در برج میلاد، بوستان مشاهیر، اراضی عباس‌آباد و برپایی سفره‌های افطاری ساده و بازارچه‌ها و گذر گردشگری برای حضور شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز را از جمله اقدامات معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران برشمرد.

در ادامه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به گزارش معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در خصوص اقدامات انجام شده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان واکنش نشان دادند.

سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به این گزارش گفت: طرح‌هایی مانند ریحان شهر و کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار و ایجاد بازارچه‌های عرضه تولیدات زنان سرپرست خانوار از جمله احکام برنامه چهارم برای معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران است که انتظار می‌رود بر اساس برنامه تعیین شده در زمان معین اجرا شود. سوده نجفی افزود: در حکم ۸۵ به آموزش‌های شهروندی اشاره شده و در حکم ۹۰ به بهبود مراکز نگهداری سالمندان و فعال سازی پنج مرکز فرهنگی تأکید شده، سوال ما این است در این زمینه‌ها چه اقداماتی صورت گرفته است؟

جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز از معاونت اجتماعی و فرهنگی خواست در کنار تلاش برای کیفیت بخشی به زندگی شهروندان در بخش‌های مختلف، درخصوص فرهنگ رفتاری از جمله فرهنگ ترافیکی و تربیت شهروند مسئولیت پذیر اقدام کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران هم بر توجه به آموزش شهروندی در شهر تهران تاکید کرد.

ناصر امانی افزود: باید بازنگری مجدد در حوزه فرهنگی و اجتماعی صورت بگیرد و به جایگاه اخلاق در برنامه‌های شهرداری توجه ویژه شود تا شاهد ناهنجاری‌های اخلاقی در سطح شهر نباشیم.

رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز بر نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگسازی تاکید کرد.

مهدی اقراریان گفت: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌ها توجه شود.

رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورا همچنین گفت: تابلو‌های مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش‌های مختلف، شاید تغییر این تابلو‌ها هزینه چندانی نداشته باشد.

وی گفت:یادمان شهدا هم در مناطق وضع مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید از توجه به شهدا و یادمان آنها غفلت شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا هم از برگزار نشدن برنامه‌های متنوع در شهر در روز زمین پاک انتقاد کرد و خواهان توجه به ورزش همگانی به ویژه در فصل بهار در بوستان‌ها شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز بر لزوم آسیب شناسی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تاکید کرد.

نرگس معدنی پور گفت: ساختار معاونت فرهنگی و اجتماعی نیاز به بازنگری دارد و بودجه این معاونت نیز باید بازبینی شود.

در ادامه پرویز سروری نایب رئیس شورا هم توصیه کرد سال آینده در ایام نوروز معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری به موضوع گردشگری و جذابیت‌ها و ظرفیت‌های متعدد تهران توجه بیشتری کند و شهروندان و گردشگران را با جاذبه‌ها بیشتر آشنا کند.

رئیس کمیته عمران شورا هم بر لزوم تشکیل کارگاه‌های آموزشی برای مادران تاکید کرد. سید محمد آقامیری گفت: برخی از معضلات فرهنگی و اجتماعی به علت آموزش نادرست مادران است و اگر تمرکز ویژه‌ای بر این موضوع داشته باشیم از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری خواهد شد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا هم گفت: در سال‌های قبل در ماه رمضان اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد و این اقدامات امسال انجام شد، اما باید در تابلو‌های شهری برنامه‌ها معرفی می‌شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

دیگر خبرها

  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود
  • آتشنشانان شیرازی ۱۲۹ عملیات در بارندگی انجام دادند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • استقبال شهروندان از نمایشگاه سلامت شهر در بوستان لاله تهران
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود