Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@23:53:21 GMT

همه چیز درباره کرونا

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۹۷۵۱

همه چیز درباره کرونا

همزمان با شیوع بیماری کرونا در جهان و سرایت آن در ایران، شبکه یک سیما در برنامه های مختلف و با دعوت از مسئولان ذیربط، پزشکان و کارشناسان امور، اقدام به اطلاع رسانی برای پیشگیری از این بیماری کرده است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، شب گذشته(3 اسفند) برنامه نگاه یک با دعوت از ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در خصوص این بیماری گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برمامه دکتر حریرچی تاکید کرد:80 تا 90 درصد از مبتلایان به ویروس کرونا درمان خاصی نمی‌خواهند و خود به خود خوب می‌شوند. او خاطر نشان کرد: مرگ و میر بر اثر این ویروس یک تا سه درصد مبتلایان را شامل می‌شود. معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه 785 مورد مشکوک درکشور داریم که 28 نفر از آنها مبتلای قطعی هستند و 5 نفر نیز فوت کرده اند اظهار داشت: ویروس کرونا دومین عامل شایع سرماخوردگی در دنیاست و چیز جدیدی نیست و علائم آنهم  مانند علائم بیماری آنفلوانزاست.ایرج حریرچی یاد آور شد: ویروس کرونا درکودکان زیر 14 سال علائم چندانی نشان نمی‌دهد و اینکه گفته می‌شود ممکن است کودکان عامل انتقال ویروس شوند تاکنون ثابت نشده است. او اضافه کرد: هر فرد مبتلا به این ویروس به طور میانگین 2.2 دهم نفر را مبتلا می‌کند و این طور نیست که اگر یک مورد در منطقه‌ای دیده شد همه آن منطقه را آلوده می‌کند. وی افزود، در شهر قم شرایط بیماری ویروس کرونا کنترل شده و بخشی از ظرفیت بیمارستان‌های مخصوص مبارزه با این بیماری در این شهر خالی است. معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه سه مرکز در تهران و مراکزی در تبریز، اصفهان، مشهد، شیراز و اهواز برای تشخیص این ویروس تجهیز شده اند افزود: درتهران 2 هزار تخت برای بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا در نظر گرفته شده که بعید است استفاده شود.ایرج حریرچی عنوان داشت: نهایت دوره نهفتگی ویروس کرونا 14 روز است و تنها راه مقابله با این ویروس پیشگیری و رعایت بهداشت فردی می باشد. او در پایان تصریح کرد: وزارت بهداشت اختیار تعطیل کردن مدارس را دارد ودلیل اصلی تعطیلی مدارس انتشار ویروس کرونا نیست بلکه به دلیل استفاده از مواد ضد عفونی کننده در مدارس است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران هم امروز 4 اسفند با حضور در برنامه صبح بخیر ایران، افزایش اطلاعات پزشکی  مردم را درکاهش ترس از بیماری کرونا موثر دانست. دکتر جلیل کوهپایه زاده ضمن بیان توصیه هایی درخصوص پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، اشاره کرد: این نوع ویروس ها در بازه های مختلف زمانی و در نقاط متفاوت جهان و با رفتارهای پرخطرتر به وجود آمده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: ویروس کرونا نسبت به ویروس های دیگر از میزان کشندگی کمتری برخوردار است ولی از واگیرداری بالایی برخوردار است. او اهمیت و جایگاه ارائه آموزش های خود مراقبتی در مقابله با ویروس کرونا را مهم خواند و اظهار داشت: در ایران واگیرداری فرد به فرد آنچنانی نسبت به کشورهای دیگر نداشتیم و می بایست بحث آموزش خودمراقبتی را تقویت کرد. دکتر کوهپایه زاده؛ بالا بردن میزان اطلاعات پزشکی از سوی هموطنان درباره پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا را مساوی با کاهش ترس از این نوع بیماری عنوان کرد و یادآور شد: امروزه جامعه ما سواد لازم برای کسب اطلاعات و اخبار درست و واقعی را دارد و باید مردم با مراجعه به رسانه های معتبر جهانی، اطلاعات پزشکی و عامیانه خود را بالا ببرند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این برنامه توصیه هایی مهم و جدی درباره پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا را ارائه کرد.

برنامه سیمای خانواده هم امروز 4 اسفند با دعوت از دکتر سید ضیاالدین مظهری، متخصص تغذیه و رشد، در خصوص نقش تغذیه وسبک زندگی درتقویت سیستم دفاعی بدن بویژه درمقابل کرونا، گفتگو کرد. روز گذشته 3 اسفند هم دکتر سید حمید حسینی رییس مرکز بهداشت و درمان صدا و سیما، ضمن حضور در برنامه سیمای خانواده، توصیه های بهداشتی را درباره پیشگیری و ایمن ماندن مردم از بیماری کرونا ارائه کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نگاه یک ایرج حریرچی کرونا مقابله با ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۹۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا