Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین مدیرعامل شرکت آبفای استان قزوین گفت: در حال حاضر ۳۲۰ هزار نفر جمعیت روستاها است که حدود ۲۵۰ هزار جمعیت تحت پوشش مجتمع آب‌رسانی قرار دارند.

داراب بیرنوندی، مدیرعامل شرکت آبفای استان قزوین در مراسم یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی که امروز چهارم اسفند در سالن اجتماعات شرکت برق استان قزوین برگزار شد، تصریح کرد: طی دو سال گذشته بیش از ۳۶ کیلومتر اصلاح و بازسازی شبکه در استان قزوین صورت گرفته است، همچنین ۲۴ حلقه چاه جدید به شبکه آب‌رسانی اضافه شد که به‌وسیله آن‌ها ۳۰۰ لیتر در ثانیه به منابع آبی استان قزوین اضافه شد که از این میان ۱۶ حلقه چاه جایگزین و باقی چاه‌ جدید هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاخص بهره‌مندی فاضلاب نیز از ۶۳ درصد به ۶۸ درصد رسیده است، یکی از رویکردهای مورد تأکید نیز استفاده از ظرفیت تبصره دو و سه و ماده هفت و ماده یازده تشکیل شرکت‌ها است که در این مدت در ماده هفت صد در صد رشد داشتیم و ۷۲ درصد جمعیت شهری استان از ماده هفت استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت آبفای استان قزوین اظهار کرد: در ماده ۱۱ نیز ۱۴۹ درصد همچنین در تبصره ۲ و سه ۴۷ درصد و درمجموع درآمد جاری و سرمایه‌ای ۶۱ درصد رشد داشته‌ایم که این امر در شرایط اقتصادی موجود و مطالبات موجود از دستگاه‌ها رشد خوبی است.

وی تأکید کرد: در حوزه روستایی نیز در اصلاح و بازسازی شبکه‌ها تلاش مضاعف داشتیم، همچنین در ۴۱ روستا بااعتبار ۲۲ و نیم میلیارد تومان مجتمع آب‌رسانی به بهره‌برداری رساندیم و ۱۶۴ کیلومتر خط انتقال آب در سال گذشته انجام‌شده است با توجه به اینکه اعتباری بالاتر به آن اختصاص داده شد سعی کردیم به‌صورت هدفمند هزینه کنیم و ۲۹ حلقه چاه جدید در روستاها ایجاد کردیم.

بیرنوندی با اشاره به مجتمع آب‌رسانی تصریح کرد: در حال حاضر ۳۲۰ هزار نفر جمعیت روستاها است که حدود ۲۵۰ هزار جمعیت تحت پوشش مجتمع آب‌رسانی قرار دارند، ۷۵ درصد اعتبارات از محل منابع تأمین‌شده است از ۴۹ مجتمع آب‌رسانی در نظر گرفته‌شده ۲۵ مجتمع تمام‌شده است و ۱۱ مجتمع آب‌رسانی نیز تا پایان سال با جمعیت ۵۶ هزار نفر به بهره‌برداری می‌رسد، هفت مجتمع باقی‌مانده است که امیدوارم در سال آینده به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آب و فاضلاب آب و فاضلاب روستایی مجتمع آب رسانی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدزاده در نشست کارگروه جوانی جمعیت بیان کرد: با وجود این‌که پنج بانک استان بوشهر از ۱۰۰ تا ۱۶۸ درصد از سهمیه ابلاغی خود در زمینه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را به متقاضیان پرداخت و بقیه بانک‌ها نیز ۹۰ درصد تعهدات خود را پرداخت کرده‌اند، اما همچنان تعداد پشت نوبتی‌ها برای دریافت این تسهیلات بالا است.

وی افزود: حدود ۹ هزار نفر در استان بوشهر در صف انتظار دریافت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج هستند که نیاز است بانک‌های استان با پیگیری، زمینه جذب مجوز و دریافت تسهیلات برای این تعداد فراهم سازند.

استاندار بوشهر اظهار کرد: دولت سیزدهم در زمینه‌های مختلف امتیاز‌های ویژه‌ای برای فرزندآوری و ازدواج در نظر گرفته شده که به دلیل ضعف در اطلاع رسانی خیلی از مردم چندان اطلاعاتی در این زمینه‌ها ندارند.

وی گفت: نیاز است دستگاه‌های متولی در گفتگو با رسانه‌ها و به‌خصوص در قالب میزگرد‌هایی در صدا و سیما، مردم را نسبت‌به خدمات دولت در این بخش‌ها آگاه کنند.

محمدی‌زاده با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ ازدواج آسان در جامعه، بیان کرد: باید مسائل اساسی که منجر به افزایش یا کاهش فرزندآوری و ازدواج و طلاق در شهرستان‌های مختلف می‌شود را احصا کنیم.

وی اطلاع رسانی خدمات بیمه روستایی و عشایری برای زنان را مهم ارزیابی کرد و گفت: زنان روستایی که از سال ۹۶ به بعد صاحب فرزند شده‌اند از خدمات و مزایای صندوق عشایری و روستایی برخوردار می‌شوند که باید اطلاع رسانی گسترده در این زمینه انجام شود.

استاندار بوشهر افزود: در استان بوشهر هزاران نفر واجد شرایط استفاده از این طرح هستند و باید اطلاع‌رسانی مناسبی انجام شود تا مردم اقدام کنند.

وی تاکید کرد: باید کار فرهنگی در حوزه ازدواج و فرزندآوری در شهرستان‌های استان انجام شود تا شاهد افزایش ازدواج و فرزندآوری و کاهش طلاق در جامعه باشیم.

دیگر خبرها

  • شهرداری‌ها به ۵۹ میلیون نفر از جمعیت کشور خدمت‌رسانی می‌کنند
  • سلامت خانواده و جوانی جمعیت مورد تاکید قرار گرفت
  • امداد رسانی به عشایر در آباده
  • مقاوم سازی ۷۵ درصد از واحد‌های مسکونی روستایی لرستان
  • ۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است
  • افتخار خدمت رسانی ۱۶۰ هزار خادم یار به زائران امام رضا (ع)
  • پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود
  • کمبود مراکز خدمات رفاهی در آزاد راه پر تردد قزوین - رشت+ فیلم
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند
  • امدادرسانی به ۱۳۵ حادثه دیده سیل جنوب سیستان و بلوچستان