Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا زارع‌زاده مهریزی روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه پیام نور مهریز افزود: اگر راه‌اندازی رشته‌های تحصیلی به خصوص در مقطع تکمیلی بر حسب نیاز و بررسی دقیق باشد بسیاری از مشکلات منطقه رفع می‌شود.

وی ادامه داد: ارتباط رشته‌های دانشگاهی با صنایع برای کارآفرینی بیشتر و ایجاد تولید و اشتغال از جمله مواردی است که باید همواره مدنظر مسوولان دانشگاه و فعالان علمی قرار گیرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار مهریز اظهارداشت: پایان‌ نامه‌های دانشگاهی باید با هماهنگی واحدهای صنعتی و تولیدی در راستای کمک به حل مشکل تولید، اشتغال و توسعه همه جانبه منطقه تعریف شود.

زارع‌زاده مهریزی گفت: حضور دانشگاهیان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و تحولات منطقه از دیگر مواردی است که باید دانشگاه و استادان  برای تحقق آن اقدام کنند.

همچنین امام جمعه مهریز به اهمیت فعالیت‌های علمی و فرهنگی در شهرستان اشاره کرد و گفت: دانشگاهیان نقش موثری در رونق تولید و کمک به توسعه دارند .

حجت‌الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی افزود: دانشگاهیان همواره مرجع تحولات علمی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی  در کشور بوده و باید رسالت خود را در تربیت نیروهای موثر و متخصص مورد نیاز بازارکار انجام دهد.

در این مراسم با قدردانی از مرتضی فلاح ، حیدر حسینی به عنوان رییس دانشگاه پیام نور مهریز معرفی شد.

در دانشگاه پیام نور مهریز یک هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۰ رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستند.

مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا دانشجو دانشگاه پیام نور علمی و فرهنگی فرهنگی و اجتماعی معارفه انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید

سیدناصر نعمتی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با موضوع شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم) با بیان اینکه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی برای جهش تولید موضوعی است که کمتر به آنها توجه می‌شود و بدون تأکید بر آن سایر فعالیت‌ها اثربخشی لازم را نخواهد داشت، اظهار کرد: اعتماد و اعتقاد به توانمندی‌های داخلی، توجه به روحیه تعاون و نگاه عملیاتی به اقتصاد دانش‌بنیان سه محوری بوده که باید با رویکرد تحولی برای تحقق جهش تولید در سال جدید پیگیری شود.

وی افزود: در اعتماد و اعتقاد به توانمندی داخلی دچار چالش اجتماعی هستیم، عبور از این چالش نیازمند کار فرهنگی است و اگر نگاه‌ها در این حوزه تغییر نکند، نمی‌توانیم در مسیر جهش تولید توفیقات مدنظر را به‌دست آوریم.

بخش تعاون مهجور در اقتصاد کشور

نعمتی اضافه کرد: بخش تعاون در اقتصاد کشور هم یکی از حوزه‌های مهجور بوده که از ظرفیت آن به اندازه کافی بهره‌برداری نشده است؛ این مسئله ریشه فرهنگی دارد و می‌توان با فعال‌سازی این ظرفیت به یک دستاورد تحولی در جهش تولید رسید.

نعمتی سومین رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای جهش تولید را توجه به اقتصاد دانش‌بنیان دانست و تأکید کرد: اقتصاد دانش‌بنیان در کشور رشد خوبی داشته است؛ اما زمانی که از جهش تولید صحبت می‌کنیم باید برای آزادسازی ظرفیت‌های این بخش رویکرد تازه و تحولی را درپیش گیریم.

اقتصاد دانش‌بنیان درگیر نگاه‌های تزئینی

این پژوهشگر حوزه فرهنگ و ارتباطات بیان کرد: اقتصاد دانش‌بنیان هم درگیر نگاه‌های تزئینی بوده و عبور از این نگاه‌ها نیازمند رویکردی فرهنگی است. نباید در اقتصاد سنتی بمانیم و از رویکرد‌های جدید غفلت کنیم؛ این یک راهبرد اساسی و در واقع زیرساخت تحقق جهش تولید است.

نعمتی گفت: دانشگاه و دانشگاهیان در این مسیر نقش مهمی برعهده دارند؛ برای ایجاد رویکرد‌های تحولی در جامعه و اقتصاد، انتظار از دانشگاه به‌عنوان کانون تحولات اجتماعی بیش از سایر نهادهاست.

دولت و اضلاع حاکمیتی بسترهای نقش‌آفرینی دانشگاه را فراهم کنند

وی اضافه کرد: زنجیره‌های ارزش در حوزه فرهنگ و اقتصاد کشور به رویکرد‌های تحولی و جدید نیاز دارد و امیدوارم دانشگاه بتواند به رسالت تاریخی خود در این زمینه عمل کند؛ نباید فراموش کنیم که نقش‌آفرینی دانشگاه نیز نیازمند بستر‌هایی است که در دولت و سایر اضلاع حاکمیتی باید فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های «شهر دانشگاهی» در کردستان فراهم شد+فیلم
  • چگونه دانشگاه‌ها زندگی افراد مسن را بهبود می‌بخشند؟
  • لزوم حکمی‌سازی مراکز علمی برای تولید دانش مبتنی بر بینش
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • حدود دوهزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • حدود ۲هزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • پیشرفت تکنولوژی هزینه تحقیق را ارزان‌تر می‌کند/ اختصاص بودجه برای بروز رسانی تجهیزات به دانشگاه‌ها
  • ۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید