Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به مناطق زلزله‌زده بیش از ۸۰ درصد از خانه‌های این روستا که حدود ۱۳۰ خانوار جمعیت دارد، کاهگلی و سقف چوبی بوده و تخریب شده‌است.
مردم «کوتان‌آباد» که از حضور امدادگران هلال‌احمر در سایر روستاهای منطقه باخبر هستند، بی‌صبرانه ورودشان را در بیرون از خانه‌ها انتظار می‌کشند تا شاید اقلام امدادی هم با امدادگران به روستا بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
ابراهیم قلی‌زاده، از ساکنان این روستاست که همچنان ورود امدادگران را انتظار می‌کشد و حضور مسوولان استان در منطقه دلگرم است تا محفل خانه‌اش هم در سایه رسیدن چادر و اقلام امدادی گرم شود.
وی همچون سایر ساکنان روستا با وجود بارش برف به بیرون از منزل پناه برده و در حال گفت‌وگو بود که ناگهان یکی از دیوارهای خانه‌های روستایی در اثر پس‌لرزه فرو ریخت. 
قلی‌زاده اضافه کرد: شنیده‌ایم که استاندر در منطقه است و شکی نداریم که قبل از تاریکی هوا اقلام امدادی به روستا می‌رسد.
ابراهیم عیسی‌زاده از دیگر ساکنان روستا نیز با اشاره به اینکه دیوار خانه‌اش روی خودرو شخصی‌اش ریخته‌است، بیان کرد: خسارت مالی زیادی به اهالی وارد شده است اما اکنون در زیر برف وسرما هستیم و امیدواریم طبق وعده مسوولان کمپ قطور به زودی پذیرای زلزله‌زدگان باشد.
سیف‌الله قلی‌پور هم گفت: امیدواریم اقلام امدادی و چادرهای هلال احمر هرچه سریع تر به این روستا برسد زیرا زن و بچه در سرما سپری می‌کنند.

سعید رهبر سوره، مدیرعامل هلال‌احمر آذربایجان‌غربی نیز در پی تماس تلفنی خبرنگار اعزامی ایرنا، گفت: حضور امدادگران در این روستا با تاخیر مواجه شده‌است و به زودی می‌رسند.

به گزارش ایرنا «محمدمهدی شهریاری» نماینده عالی دولت در آذربایجان‌غربی شخصا برای بررسی وضعیت مناطق زلزله‌زده قطور خوی در این منطقه حضور دارد و ساعتی قبل هم در ستاد مدیریت بحران خوی با موضوع زلزله ۵.۷ ریشتری قطور شرکت کرد تا جوانب مختلف این حادثه را مورد بررسی قرار دهد.
طبق گفته مسوولان قرار است قبل از تاریکی هوا هم اقلام امدادی به زلزله‌زدگان برسد و هم کمپ قطور برای اسکان زلزله‌زدگان آماده شود.  
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۷ درجه در مقیاس امواج درونی زمین یا ریشتر ساعت ۹:۲۳ صبح امروز، یکشنبه حوالی شهر قطور خوی در شمال آذربایجان‌غربی را لرزاند.
طبق گزارش مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران این زمین‌لرزه در طول جغرافیایی ۴۴.۵۹، عرض جغرافیایی ۳۸.۵۲ و عمق ۶ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.
کانون این زمین‌لرزه در ۱۷ کیلومتری قطور، ۳۱ کیلومتری خوی و ۱۱۵ کیلومتری شهر ارومیه بود اما لرزه را مردم در شهرستان‌های ارومیه، تبریز، اسکو، سلماس و سهند نیز احساس کردند.
طی ۱۰ روز گذشته پنج زمین لرزه دیگر، منطقه قطور خوی را لرزانده بود که البته خسارتی نداشت. 
 

برچسب‌ها قطور خوی آذربایجان غربی زلزله پروندهٔ خبری زلزله در آذربایجان غربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قطور خوی آذربایجان غربی زلزله محمدمهدی شهریاری قطور خوی آذربایجان غربی زلزله آذربایجان غربی اقلام امدادی زلزله زدگان زمین لرزه هلال احمر قطور خوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی در میان سیل‌زدگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، یعقوب سلیمانی گفت: امدادگران هلال احمر از ۲۷ فروردین ماه و همزمان با موج جدید بارش‌های شدید در جنوب شرق کشور، تا ۴ اردیبهشت ماه به ۶۵ هزار و ۵۲۳ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امدادرسانی کردند.

این مقام مسئول افزود: در مجموع یک هزار و ۴۰۰ نیروی هلال احمر در ماموریت امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب شرق کشور مشارکت داشتند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: از زمان وقوع سیل تا به امروز، ۴۶ سورتی پرواز برای کمک رسانی و ۳۴ تُن اقلام امدادی و زیستی بین سیل زدگان توزیع شده است. 

سلیمانی با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان افزود: سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان و بلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده و به همین علت جمعیت هلال احمر تا حل مشکلات مناطق سیل زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک رسانی‌ها ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال احمر به سیل زدگان کاشان
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • امدادرسانی هلال احمر یزد به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • توزیع بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی در میان سیل‌زدگان
  • رهاسازی پیکر فرد فوت شده در اثر ریزش آوار توسط امدادگران هرمزگانی
  • بهاباد امروز لرزید
  • زلزله ۳.۲ ریشتری «خرم‌آباد» را لرزاند
  • زلزله ۳.۲ ریشتری در خرم آباد
  • زلزله ۳.۲ ریشتری «خرم‌آباد» لرستان را لرزاند