Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اندیشکده آمریکایی با اشاره به طرح موسوم به معامله قرن که اخیراً توسط دولت دونالد ترامپ ارایه شده، آن را اشتباه تاریخی توصیف کرده و نوشت که این طرح برای صلح نیست بلکه برای اسرائیل است. ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۶ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

«دوگ بنداو» از اعضای ارشد اندیشکده کاتو در گزارشی نوشت: در گذشته به فلسطینی‌ها گفته شده است که هرگز فرصتی را از دست ندهند و در واقع این جمله برای آن بود که آنها فرصت از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این  قضیه منظور از فرصت، فرصتی است که در اختیار اسرائیل است و به عبارت بهتر و صریح‌تر فرصتی است که در اختیار بنیامین نتانیاهو است. مکس بوت، از نومحافظه‌کاران آمریکایی این طرح را یک کارزار روابط عمومی خوانده نه یک طرح صلح.

در این گزارش آمده است: باید بلافاصله به هر پیشنهادی که از سوی واشنگتنن ارایه می‌شود شک کرد. اسرائیل میان سیاستمداران دموکرات و جمهوریخواه طرفداران فوق‌العاده‌ای دارد. صرفنظر از لفاظی‌‌ها، روسای جمهوری اخیر آمریکا نیز تلاش کمی برای سیاست متوازن به خرج داده‌اند.

بطور حتم ترامپ هم چنین تلاشی نکرده است. طرح وی مشتمل بر دستاوردهای سرزمینی فوری و الحاق شهرک‌سازی‌ها و پراکنده کردن آنها در سراسر کرانه باختری است. اسرائیل برای همیشه نه تنها بر قدس مسلط خواهد شد و فلسطینی‌ها تنها در برخی از حومه شهرها خواهند بود بلکه اسرائیل بر مرزها و آسمان این مناطق نیز سلطه خواهد یافت. حتی این دو مورد اخیر را به عنوان منفعتی برای فلسطینی‌ها توصیف کرده‌اند چون فلسطینی‌ها نیازی نیست برای تامین امنیت آن نیرو اعزام کند.

از آن سو، یک کشور چندپاره فلسطینی پس از گذشت چندین سال و در شرایطی تشکیل خواهد شد که تشکیلات خودگران معیارهای غیرواقعی تحمیل شده از سوی آمریکا و اسرائیل را رعایت کرده باشد. پس از آن قرار است، طرف‌هایی که نامی از آنها برده نشده و معرفی نشده‌اند و بخشی از این توافق نیستند 50 میلیارد دلار برای توسعه اقتصادی سرزمین‌های فلسطینی اختصاص دهند.

راهکارهای عملی مقابله با «معامله قرن»-5؛ تدوین راهبرد ملی مقابله با اشغالگرانخالد البطش: تنها راه شکست «معامله قرن»؛ هرگز بر سر اصول ملت فلسطین سازش نمی‌کنیمیادداشت| راهکارهای عملی مقابله با «معامله قرن»-4؛ حفظ بحران مشروعیت برای اشغالگران

 

در این گزارش با اشاره به زمانبندی اعلام این معامله به اصطلاح قرن، آمده است: اما این معامله قرن ساختگی کمی پیش از انتخابات آتی اسرائیل منتشر شده که در آن بنیامین نتانیاهو در تکاپوی دستیابی برای اکثریتی است که منجر به انتخاب مجدد وی شود و  او را از تعقیب قضایی بخاطر فساد رها کند.

بنا بر این گزارش، تشکیلات فلسطینی که در این طرح پیشنهاد شده به معنی کشوری که همگان تصور می‌کنند، نخواهدبود بلکه یک نهاد خواهد بود که بطور تمام و کمال وابسته به اسرائیل خواهد بود. تشکیلات خودگردان حتی قادر نخواهد بود که بر سرزمین‌های خود نیز کنترل داشته باشد.

در این مقاله با تشبیه شرایطی که برای فلسطینی‌ها طبق این طرح پیش می‌آید با سرزمین‌های سیاهپوستان در حاکمیت آپارتاید آفریقای جنوبی آمده است: این مناطق فلسطینی دقیقاً به مثابه ده منطقه سیاهپوست‌نشین یا همان بنتوستان Bantustans است که در آفریقای جنوبی برای تقویت آپارتاید تشکیل شده بودند ضمن این که ظاهراً یک نوع خودمختاری به آنها می‌دهد.

در این گزارش تصریح شده است: به همین ترتیب، فلسطینی‌ها نیز پراکنده، محروم و تسلیم خواهند بود و کانتون‌های آنها نیز تنها از طریق یک سری پل‌ها، جاده‌ها و تونل‌ها به هم مرتبط خواهند بود.

گذشته از این، تشکیل فلسطین نیز منوط به شرایطی است که بعید است محقق شود. به عنوان مثال، جنبش حماس که تشکیلات خودگردان کنترلی بر آن ندارد می‌بایست خلع سلاح شود و اسرائیل را به رسمیت شمرده و حق بازگشت فلسطینی‌ها را نادیده بگیرد. بعید است که چنین چیزی اعلام شود.

یادداشت| راهکارهای عملی مقابله با «معامله قرن»-3؛ رهایی از اسارت توافقنامه اسلوراهکارهای عملی مقابله با «معامله قرن»-2؛ قطع همکاری امنیتی با اسرائیل سرآغاز حرکت‌های عظیمیادداشت| راهکارهای عملی مقابله با «معامله قرن»-1؛ تقویت مقاومت در کرانه باختری

 

انتهای پیام/

R7891/P/S8,90,1128/CT4

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راهکارهای عملی مقابله معامله قرن فلسطینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۱۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ هزار فلسطینی در غزه مفقود شده‌اند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری شهاب فلسطین، اشرف القدره گفت: ۱۱ هزار نفر از فلسطینیان همچنان در زیر آوارهای غزه هستند.

وی افزود: میانگین روزانه شهدای غزه بر اثر تجاوز نظامی (رژیم) اسرائیل به این باریکه به ۱۷۲ شهید از جمله ۷۰ کودک می‌رسد.

وزارت بهداشت فلسطین پیش تر اعلام کرده بود: ارتش رژیم صهیونیستی در طول ۲۴ ساعت گذشته، با ۵ مورد جنایت، دست کم ۴۸ شهروند فلسطینی را شهید و ۷۹ نفر دیگر را زخمی کرده است.

با احتساب این آمار، شمار شهدای نوار غزه از ابتدای عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۳۴ هزار و ۹۷ نفر رسید.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین شمار زخمی‌ها را در این مدت ۷۶ هزار و ۹۸۰ نفر اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • دلیل انصراف نامزد‌های جایزه قلم آمریکا چه بود؟
  • خواب عجیب دختر فلسطینی | ببینید
  • حمله به کنسولگری ایران در دمشق اشتباه رژیم صهیونیستی بود
  • دومین شکست بزرگ اطلاعاتی اسرائیل پس از طوفان الاقصی چیست؟
  • فیلم| ممانعت پلیس رژیم اسرائیل از ورود فلسطینی‌ها به مسجد الاقصی
  • فصل جدید ترکیه-حماس؟
  • حملات اسرائیل به خان یونس و رفح / ۲۶ کشته
  • ۱۱ هزار فلسطینی در غزه مفقود شده‌اند