Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@13:44:59 GMT

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی کیست؟

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۱۹۲۸

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی کیست؟

کاظم خاوازی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و تریج کشاورزی که روز گذشته به عنوان وزیر جهاد کشاورزی برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی شد، سوابق علمی بیشتری در مقایسه با سوابق اجرایی در بخش کشاورزی دارد. ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۳ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، دولت بعد از استعفای  محمود حجتی وزیر قبلی جهاد کشاورزی از سه ماه فرصت قانونی خود استفاده کرد تا  بالاخره روز گذشته کاظم خاوازی رئیس فعلی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی به عنوان گزینه به مجلس معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس کشاورز سه ماه با  سمت سرپرست در وزارت جهاد کشاورزی فعالیت کرد؛ در این مدت انتصابات زیادی نیز در قالب سرپرست  برای افراد مختلف  در پست های متعدد و مهمی صادر کرد، گویی وزیر احتمالی است اما بر اساس پیش بینیهای محتمل، کاظم خاوازی به عنوان وزیر به مجلس معرفی شد. 

چربش سوابق علمی خاوازی به سوابق اجرایی

بنابراین گزارش خاوازی دارای سوابق علمی متعددی است و فعالیت های وی بیشتر در بخش های علمی بخش کشاورزی بوده که به سوابق اجرایی او چربش دارد. گزینه معرفی شده دولت برای وزارت جهاد کشاورزی و جایگزین محمودحجتی کهنه کار کیست و چه سوابقی دارد؟

 او متولد  1347، پدر دو فرزند ،دکترای  تخصصی کشاورزی گرایش تحصیلی خاکشناسی دانشگاه تربیت مدرس، رئیس سازمان تحقیقات آموزش وترویج کشاورزی( رتبه علمی : استاد تمام پایه 28 3 ) است.

از مسئولیت های قبلی او می توان به معاون ترویج سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، سرپرست موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، معاون آموزش و ترویج سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب کشور، معاون تحقیقاتی موسسه تحقیقات خاک و آب، معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه تحقیقات خاک و آب، رئیس بخش تحقیقات بیولوژی خاک و رئیس ایستگاه تحقیقات خاک و آب کرج اشاره کرد.

معرفی کاظم خاوازی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی به مجلسفردا؛ آغاز بررسی بودجه 99 در مجلس/زمان احتمالی جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی

از دیگر فعالیت های خاوازی می توان به عضو مدعو فرهنگستان علوم جمهوری اسالمی ایران، مجری طرح ملی نظام نوین ترویج کشاورزی کشور، پیشنهاد دهنده اصلی و پیگیر تصویب ماده 59 قانون احکام دائمی جمهوری اسالمی ایران، راه اندازی مرکز ثبت و کنترل کیفی مواد کودی در کشور، عضو هیات ممیزه منتخب وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، عضو کمیسیون دائمی هیات امنای سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، عضو ستاد ملی برنامه ریزی طرح بسیج سازندگی در بخش کشاورزی و  عضو هیا ت اجرایی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی اشاره کرد.

از دیگر سوابق وی عضویت اصلی ستاد ملی پشتیبانی و ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی وزارت متبوع،  نماینده اصلی وزارت جهاد کشاورزی در شورای ساماندهی جوانان کشور، عضو ستاد برنامه ریزی و حمایتی مراکز موضوع ماده 2 قانون افزایش بهره وری، مجری برنامه های اقتصاد مقاومتی شرکت های دانش بنیان و انتقال یافته های تحقیقاتی به عرصه، مجری برنامه اقتصاد مقاومتی آموزش بهره برداران از طریق رسانه جمعی، مجری مسئول طرح ملی حمایت و پشتیبانی شرکت های فنی و مشاوره ای بخش کشاورزی، دبیر اولین کنگره کود و چندین کنگره علمی و اجرایی کشور در بخش کشاورزی و رئیس همایش های  انتخاب نمونه های ملی بخش کشاورزی، مراکز جهاد کشاورزی ،روز جهانی زنان روستایی، جشنواره شهید آوینی است.

بنابراین گزارش، سوابق کاری وزیر معرفی شده دولت برای وزارت جهاد کشاورزی شامل بنیان گذاری بخش تحقیقات بیولوژی خاک در موسسه تحقیقات خاک و آب کشور،  راه اندازی چندین خط تولید کود های زیستی درقالب انتقال دانش فنی نماینده سازمان در شورای عالی آموزش و پرورش و عضویت در کمیته نظارتی طرح سربازان سازندگی در ستاد کل نیرو های مسلح است.

سوابق علمی

بنابراین گزارش خاوازی که سوابق علمی بیشتری در مقایسه با سوابق اجرایی دارد، سوابق علمی وی به شرح زیر است.

چاپ بیش از150( صد و پنجاه( مقاله در مجالت علمی و پژوهشی معتبر داخی و خارجی

 مجری و همکار بیش از صد طرح پژوهشی در سطح ملی و موسسه ای 

چاپ بیش 120( صد و بیست( مقاله درهمایش های علمی معتبر داخی و خارجی

 راهنمایی و مشاوره بیش از 50( پنجاه( عنوان پایان نامه و رساله دکتری

 تالیف و ترجمه کتاب: سه عنوان 

تدریس در دانشگاه های  داخلی در سطح دکتری و کارشناسی ارشد

 عضو هیات تحریریه مجله پژوهش های خاک

 موسس و سردبیر نشریه علمی پژوهشی زیست شناسی خاک و مدیر مسئول چندین نشریه علمی و ترویجی 

دبیر انجمن علوم خاک ایران

کسب عنوان خاکشناس ممتاز از سوی انجمن علوم خاک ایران به نمایندگی جامعه خاکشناسان کشور

پژوهشگر نمونه وزارت جهاد کشاورزی

 ثبت اختراع و دانش فنی تولید مایه تلقیح سویا، ثبت فرموالسیون ماده حامل تولید کودهای بیولوژیک

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مجلس وزارت جهاد کشاورزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس وزارت جهاد کشاورزی مجلس وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی موسسه تحقیقات خاک و آب وزارت جهاد کشاورزی سوابق اجرایی بخش کشاورزی کاظم خاوازی سوابق علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۱۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز سه‌شنبه در همایش ملی پژوهشگران مروجان ارشد وزارتخانه، سیدمجتبی خیام‌نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملا تحقق‌پذیر است.
وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.
وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گتدم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.
خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکار‌های ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و اذعان داشت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.
وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، ظرفیت سازمان تات را بی‌نظیر خواند و درعین حال گفت: چالش‌ها و ایراداتی هم وجود دارد که باید برطرف شود.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیرو‌ها مستلزم اجرای آیین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.
خیام‌نکویی با بیان این که رییس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابرازداشت: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهاد‌ها گرفته می‌شد که با دستور رییس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.
وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاهشناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاهشناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما ما محکم جلوی این ساخت و ساز‌ها ایستادیم و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به پنج طبقه کاهش یافت.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شورا‌های راهبردی توسط سازمان تات گفت: روسای موسسه‌های تحقیقاتی مکلفند آنچه که در این شورا‌های راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند؛ بنابراین گزارش، در این همایش از ۳۲ دستنامه ترویجی استانی کلزا رونمایی شد. این دستنامه ترویجی با هدف ارایه الگوی مدیریت ترویجی برای استان‌های کشور در حوزه کلزا با همت ۵۰۰ محقق و کارشناس و مشارکت کشاورزان خبره تهیه شده و به زودی در اختیار استان‌ها و کشاورزان قرار می‌گیرد.  

دیگر خبرها

  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم
  • تاکید بر بروز رسانی دانش پژوهشگران بخش کشاورزی
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • ارائه آخرین دستاورد‌های علمی در زمینه تولید گندم
  • تعداد شرکت های فناوری و نوآوری کشاورزی به ۱۰۰۰ خواهد رسید
  • دهکده‌های فناوری و نوآوری کشاورزی به عدد ۱۰۰۰ خواهد رسید