Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توزیع ۱۰۰ هزار وسایل حفاظت شخصی در بیمارستان‌های این استان گفت: نمونه آزمایش ۷۰ گیلانی مشکوک به کرونا به تهران فرستاده شد و منتظر اعلام نتیجه از سوی آزمایشگاه مربوطه هستیم. ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان سالاری عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در رشت اظهار داشت: گیلان در بسیاری از شاخص‌ها طبق آنچه که انتظار می‌رفت به‌علت کم‌کاری مسئولان یا اصحاب رسانه خوب نیست و سعی کردم واقعیت‌ها را بیان کنم و باری از دانشگاه علوم پزشکی گیلان بردارم و باید سعی کنیم اقدامات انجام شده را نیز در کنار نقدها ببینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه کرونا بیماری مشترک بین انسان و حیوان است و قبل از این ویروس جدید، 6 نوع ویروس کرونا در دنیا داشتیم که عامل 15 درصد سرماخوردگی‌های معمولی بود و چند سال گذشته در چین و مصر چندین کشته بر جای گذاشت گفت: از 2 ماه پیش این بیماری با سرعت انتقال بالا در دنیا شیوع پیدا کرد و از طریق عطسه و سرفه، دست دادن و ماندن روی سطوح انتقال می‌یابد.

سالاری با بیان اینکه ویروس کرونا تا 2 هفته در بدن بدون علائم می‌ماند و حتی ممکن است پس از بهبودی نیز شخص ناقل ویروس باشد تصریح کرد: در این بیماری حدود 80 درصد علائم مانند سرماخوردگی خفیف بروز پیدا می‌کند که بیشتر آنها با درمان‌های اولیه خوب می‌شوند و 20 درصد دارای علائم حاد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و دریافت درمان‌های تکمیلی دارند. 

آزمایشگاه ویژه تشخیص ویروس کرونا در بیرجند راه‌اندازی شدهنوز هیچ مورد مثبتی از کرونا در همدان تایید نشده است/ مردم به شایعات توجه نکنندسلطانی‌فر: اجرای تصمیمات ستاد پیشگیری از کرونا الزامی است

وی با اشاره به اینکه ویروس کرونا در افراد دارای بیماری زمینه‌ای مانند بیماران دیابتی، قلبی و کلیوی بیشتر خطرناک است خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای نگرانی مردم درباره این بیماری راحت‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه مقابله با آن رعایت نکات ایمنی مانند حفظ فاصله یک و نیم متری با افراد مشکوک است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر پخت کامل انواع گوشت مرغ، ماهی و همچنین تخم مرغ برای از بین بردن آلودگی‌ها اظهار داشت: در صحبتی که با وزیر بهداشت داشتم از همان روزهای اولیه لیست اقلام بهداشتی مورد نیاز را به مسئولان استانی و کشوری اطلاع دادم و در هیچ استانی به‌جز قم و گیلان اقلام بهداشتی رایگان توزیع نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان شیوع این بیماری در قم و سپس در گیلان است تصریح کرد: استفاده از ماسک در صورتی ضرورت دارد که در مواجهه با افراد سرماخورده باشیم و افراد سالم در حالت عادی نیازی به استفاده از ماسک ندارند و باید توجه داشت که این موضوع یعنی استفاده همه افراد از ماسک می‌تواند از لحاظ روانی تاثیر بدی روی مردم داشته باشد.

سالاری با اشاره به اینکه قرار است در ادارات برای مدتی استفاده از دستگاه تایمکس کنسل شود بیان کرد: در بیمارستان پارس رشت پرستاران دارای علائم نمونه‌گیری شدند و افراد در تماس با آنان و مشکوک به علایم بیماری نیز قرار شد که در خانه بمانند همچنین قرار است از هر 10 گیلانی به‌صورت رندوم روزانه تست گرفته شود و نمونه‌ها را به تهران بفرستیم تا بتوانیم از این طریق آرامش روانی جامعه را حفظ کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه کرونا از طریق هوا منتقل نمی‌شود اما از طریق سرفه و عطسه امکان انتقال آن به سایر افراد وجود دارد و همچنین از آنجا که ویروس سنگینی است روی اجسام نیز می‌نشیند خاطرنشان کرد: مردم و اصحاب رسانه باید برای حفظ آرامش روانی جامعه درست اطلاع‌رسانی کنند و قرار شد که نکات بهداشتی از صدا و سیما به اطلاع مردم رسانده شود.

وی با اشاره به اینکه اگر قرار باشد بیماران دارای علائم ویروس کرونا را از غرب و شرق گیلان به رشت بیاوریم نمی‌توانیم خدمات درمانی مناسبی به آنها ارائه دهیم گفت: طبق پیگیری‌های انجام شده تعداد تخت‌ها در بیمارستان رازی رشت برای کنترل و رسیدگی به بیماران مشکوک به کرونا به 100 عدد رسیده است و قرار است در آینده این تعداد به 150 عدد برسد و بیمارستان ولایت رشت نیز به‌عنوان بیمارستان پشتیبان انتخاب شده است.

سالاری با بیان اینکه شاید نیاز باشد مدارس و مراکز علمی گیلان تا عید تعطیل شوند اما این موضوع نیاز به اتخاذ مجوز از وزارت بهداشت دارد و هنوز تصمیمی در این‌باره گرفته نشده است عنوان کرد: در برخی شهرستان‌های گیلان مردم از پذیرش بیماران مبتلا به علائم کرونا از سایر شهرستان‌ها ممانعت می‌کنند اما باید بدانند که فرقی ندارد این بیماران در کدام شهرستان برای دریافت درمان‌های لازم بستری می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ابراز داشت: تا به امروز در استان گیلان آزمایش کرونای 4 نفر مثبت شده است که 2 نفر از آنها فوت شدند و نمونه آزمایش 70 نفر را نیز به تهران فرستادیم که هنوز جواب آن نیامده است اما احتمال مثبت بودن آن وجود دارد؛ افراد مبتلا به این ویروس بالای 50 سال سن داشتند.

وی عنوان داشت: از همان روز نخست دستورات لازم برای گرفتن دستگاه‌های مرتبط با این بیماری داده شد و از امروز 100 هزار وسایل حفاظت شخصی را در بیمارستان‌های گیلان توزیع کردیم و قسمت دوم آن نیز به‌زودی فرا می‌رسد و قرار است که به کلی جلوی تجمعات مختلف و همچنین حضور در ارگان‌ها گرفته شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شایعات پیرامون برگزاری جام نامجو و ارتباط میان این موضوع و ابتلای مردم گیلان به ویروس کرونا بیان داشت: هنوز منشاء دقیق پیدایش این ویروس در گیلان مشخص نیست و نمی‌توان اینطور قاطعانه چیزی گفت زیرا افراد چینی شرکت‌کننده در این مسابقات هم در کشور خود و هم در ایران در قرنطینه قرار گرفتند. 

وی با بیان اینکه استان گیلان تنها یک دستگاه ام ار آی و سی تی اسکن در بیمارستان پورسینا دارد تصریح کرد: کمبود تجهیزاتی مانند تخت نیز از دیگر مشکلات موجود در بیمارستان‌های استان است و با پیگیری و هماهنگی مجوز فعالیت 62 پزشک تمام وقت و 62 عضو هیئت علمی را گرفتیم و با توجه به نیاز 3 دستگاه سی تی اسکن برای شهرستان‌ها از جمله رودبار تهیه شد.

سالاری با اشاره به تهیه دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستان پیروز لاهیجان خاطرنشان کرد: از دو ماه گذشته نزدیک به 70 هزار نفر از طریق مرزهای زمینی، هوایی آستارا و انزلی به گیلان آمدند که غربالگری شدند و با اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت و ابلاغ نکات لازم به فرمانداران تمهیدات لازم اتخاذ شد.

انتهای پیام/613/ ز

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۲۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از یک میلیون آزمایش در مراکز تامین اجتماعی خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، هدایت‌الله عبدی‌زاده با تبریک سالروز تولد حکیم سید محمداسماعیل جرجانی و روز آزمایشگاه به تلاشگران و فرهیختگان علوم آزمایشگاهی گفت: پارسال بیش از ۴۷۶ هزار نفر به آزمایشگاه‌های مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی خوزستان مراجعه کردند که از این تعداد ۳۱۴ هزار و ۲۵۰ بیمار به صورت سرپایی مراجعه و بیش از یک میلیون و ۸۹۵ هزار آزمایش برای آنها انجام شد.

وی افزود: همچنین برای ۱۶۱ هزار و ۷۹۹ بیمار بستری در مراکز تامین اجتماعی، ۷۶۹ هزار و ۶۵۳ مورد آزمایش انجام شد.

عبدی زاده با اشاره به راه اندازی بخش هورمون‌شناسی درمانگاه امام علی (ع) شوش، ادامه داد: یک دستگاه تمام اتوماتیک هورمون‌شناسی برای بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز و یک دستگاه دیگر برای پلی‌کلینیک ۴ خرداد دزفول خریداری شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان اضافه کرد: برای بیمارستان‌های ۱۷ شهریور آبادان و امیرالمومنین (ع) اهواز نیز ۲ دستگاه الکترولیت آنالایزر خریداری و مجوز خرید دستگاه کشت باکتری اتوماتیک برای اولین بار در کشور برای استفاده در آزمایشگاه بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز اخذ شد.

وی به برگزاری ۳ دوره آموزشی استانداردسازی نتایج آنالیز ادرار، تفسیر نتایج تست‌های تیروئیدی و کنترل کیفیت آنتی‌بیوگرام توسط کارشناسان متخصص آزمایشگاهی استان به صورت ویدیو کنفرانس برای کارکنان سراسر کشور اشاره کرد و افزود: تعداد مراجعان سرپایی به مراکز تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۲، ۵ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۹۳۹ نفر بوده که از این تعداد ۵ میلیون و ۷۰ هزار و ۹۴۴ نفر توسط پزشکان عمومی، ۶۹۰ هزار و ۸۲۷ نفر توسط پزشکان متخصص و ۱۶۰ هزار و ۱۶۸ نفر خدمات دندانپزشکی گرفتند.

به گفته عبدی‌زاده؛ ۷ هزار و ۷۰۳ زایمان در بیمارستان‌های زیر پوشش تامین اجتماعی استان انجام شده که ۴ هزار و ۹۷ زایمان طبیعی و ۳ هزار و ۷۰۶ زایمان سزارین بوده است.

وی با اشاره به بستری ۴۵ هزار و ۱۸ نفر و ۱۸ هزار و ۴۲۸ نفر جراحی بستری در این مراکز در سال گذشته، افزود: ضریب اشغال تخت در بیمارستان آبادان ۸۰ درصد، امیرالمومنین ۷۶ و در بیمارستان ماهشهر ۸۵ درصد و بهبهان ۸۸ درصد است.

گفتنی است؛ دو سوم جمعیت استان خوزستان از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

دیگر خبرها

  • نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس
  • ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری شناسایی شدند
  • توضیحات قوه قضائیه درباره یک خبر
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • شناسایی ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری
  • شناسایی ۱۴۰ شرکت با رفتار‌های مشکوک به شرکت‌های صوری
  • انجام بیش از یک میلیون آزمایش در مراکز تامین اجتماعی خوزستان
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران