Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@03:38:10 GMT

ثبت دو فوتی و دو مبتلا به کرونا در گیلان

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۳۰۲۹

ثبت دو فوتی و دو مبتلا به کرونا در گیلان

ارسلان سالاری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در تالار جلسات دانشگاه علوم پزشکی گیلان با محوریت پیشگیری و کنترل کرونا ویروس جدید اظهار کرد: تاکنون جلوی ورود ۷۰ هزار نفر را در مبادی ورودی استان گرفته‌شده و عملیات تنب سنجی برایشان انجام‌شده است.

وی با بیان اینکه کرونا بیماری مشترک بین انسان و حیوان است، افزود: قبل از این بیماری، ۶ نوع بیماری دیگر نیز در ادوار گذشته وجود داشت که تنها یکی از آن‌ها ۸۰۰ کشته گرفت و پس از مدت کوتاهی ناپدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه سرعت شیوع کرونا بسیار زیاد است، گفت: کرونا تا دو هفته می‌تواند در بدن انسان بماند و هیچ عارضه‌ای نداشته باشد و درعین‌حال ناقل نیز باشد.

سالاری با بیان اینکه بیمار کرونایی تا دو هفته می‌تواند ناقل بیماری باشد، افزود: در اغلب مواقع نشانه‌های کرونا پنهان است و تنها ۲۰ درصد آن‌ها ممکن است به بیمارستان ارجاع شود و نهایتاً کمتر از ۵ درصد شاید نیاز به مراقبت ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به کشندگی یک تا کمتر از سه‌درصدی کرونا، گفت: این بیماری نه درمان و نه واکسن دارد، اما تنها راه مقابله با آن رعایت نکات بهداشتی و شست‌وشوی مداوم دست‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه کرونا برای اولین بار در قم و سپس در گیلان مشاهده‌شده، گفت: گرچه حوزه سلامت گیلان در آماده‌باش کامل است هرچند ممکن است منشأ شیوع کرونا در قم و سپس در گیلان منشأ سیاسی داشته باشد که اهل رسانه باید پاسخ آن را بیابند.

سالاری با اشاره به اینکه تاکنون تنها در استان قم ماسک و ژل‌های شست‌وشو توزیع‌شده، گفت: بنا بر تماسی که با وزیر بهداشت داشتم قرار است گیلان در مرحله بعد توزیع رایگان ماسک و ژل و شست‌وشو قرار بگیرد.

وی در پاسخ به اینکه آیا کرونا توسط هوا منتقل می‌شود یا نه، گفت: کرونا به دلیل سنگین بودند در هوا قرار نمی‌گیرد بلکه بر سطح اجسام می‌نشیند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه رسانه‌ها باید در راستای استقرار امنیت روانی باید تلاش کنند گفت: با توجه به شیوع کرونا و نگرانی‌های به‌حق مردم ما واحد اطلاع‌رسانی مستقل را تعریف کرده‌ایم تا پاسخ گوی رسانه‌ها و افکار عمومی باشد.

سالاری با اشاره به انتقال بیماران به بیمارستان‌های با ضرایب کمتر گفت: در ابتدا تمامی بیمارستان‌ها تخت‌هایی را خالی کرده‌ایم تا بیماران مشکوک به کرونا در همان بیمارستان درمان شوند.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌ها با ضرایب تخت کم در کنار بیمارستان رازی و ولایت رشت محیای درمان کرونا می‌شوند، گفت: در حال حاضر ۱۰۰ تخت برای درمان بیماران کرونایی پیش‌بینی‌شده و ۵۰ تخت دیگر نیز برای درمان بیماران احتمالی کرونا اضافه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص تعطیلی مدارس استان نیز گفت: فعلاً تا یک هفته تمامی مدرس و مراکز آموزشی گیلان تعطیل هستند و تعطیلی آن در هفته‌های آینده نیز مشروط به کاهش یا افزایش بر بیماری است.

سالاری با بیان اینکه از ابتدا شیوع کرونا تاکنون دو مورد فوتی در استان ثبت‌شده، گفت: بنا بر نتایج آزمایش‌ها، چهار نفر ابتلایشان به کرونا ویروس مثبت شده بود که دو نفر از آن‌ها تحت درمان قرارگرفته و درمان شدند.

وی با بیان اینکه بنا بر شرح بیماری و پرسش‌های بالینی ۷۰ نفر دیگر مشکوک به کرونا در استان داشته‌ایم، گفت: از این افراد نمونه‌برداری و برای ارزیابی به تهران فرستاده‌شده است که اکثراً سالم و مرخص شدند و مابقی آن‌ها تا دریافت نتایج آزمایش‌ها در مراکز درمانی بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پاسخ به اینکه آیا کمبود ملزومات و تجهیزات بهداشتی در مراکز درمانی وجود دارد یا خیر، گفت: تجهیزات درمانی و بهداشتی برای کادر درمان و بهداشتی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طی یک‌مرتبه به استان گیلان واردشده و مجدداً درخواست ملزومات به وزارت بهداشت داده‌شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا گیلان مرگ و میر ویروس کرونا در ایران پارسی خبر بیماری عفونی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیمارستان ها شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس