Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-20@03:52:20 GMT

قهرمانی ایران با 2 طلا، 2 نقره و 4 برنز

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۳۰۴۴

قهرمانی ایران با 2 طلا، 2 نقره و 4 برنز

تیم کشتی آزاد ایران با کسب 2 مدال طلا، 2 مدال نقره و 4 مدال برنز به‌عنوان قهرمانی رقابت‌های کشتی بزرگسالان قهرمانی آسیا در هند دست یافت.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، سی‌و‌سومین دوره رقابت‌های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا روزهای سه و چهار اسفندماه در شهر دهلی نو کشور هند برگزار شد که در پایان تیم ایران با دو مدال طلای محمدجواد ابراهیمی و مجتبی گلیج در وزن 92 و 97 کیلوگرم، 2 مدال نقره امیرحسین حسینی و احمد بذری در اوزان 70 و 86 کیلوگرم و چهار مدال برنز امیرحسین مقصودی، مصطفی حسین خانی، علی سوادکوهی و پرویز هادی در اوزان 65، 74، 79 و 125 کیلوگرم و کسب 168 امتیاز بعنوان قهرمانی دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تیم ایران تیم‌های هند و قزاقستان به ترتیب با 159 و 146 امتیاز دوم و سوم شدند.

 

نتایج کشتی گیران کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

 

وزن 57 کیلوگرم: علیرضا سرلک در دور اول با نتیجه 10 بر صفر چیا وی چویو از چین تایپه را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 4 بر 2 مغلوب نوراسلام سانایف دارنده مدال نقره و برنز جهان از قزاقستان شد. با توجه به شکست این کشتی گیر مقابل حریف هندی در مرحله نیمه نهایی،  سرلک از دور رقابت ها کنار رفت.

 

وزن 61 کیلوگرم: مجید داستان در دور نخست با نتیجه 11 بر صفر گامبایار نامسرای از مغولستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 4 بر 2 مغلوب اولوبک ژولدوشبیکوف دارنده مدال طلای زیر 23 سال جهان از قرقیزستان شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال راهی گروه بازنده‌ها شد. داستان در این گروه مقابل نوربولات عبداله یف از قزاقستان با نتیجه 12 بر 2 به برتری دست یافت و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار مقابل راحول آواره از هند با نتیجه 5 بر 2 مغلوب و پنجم شد.

 

وزن 65 کیلوگرم: امیرحسین مقصودی در دور اول مقابل نورگازی عبدالرزاکوف از قرقیزستان با نتیجه 10 بر صفر پیروز شد. وی در دور بعد مقابل یایو چانگ از چین تایپه نیز با نتیجه 10 بر صفر پیروز و راهی مرحله نیمه نهایی شد. مقصودی در این مرحله مقابل باجرانگ دارنده مدال نقره و برنز جهان از هند با نتیجه 10 بر صفر مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. مقصودی در این دیدار با نتیجه 2 بر صفر عباس رحمان اف از ازبکستان را مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

 

وزن 70 کیلوگرم: امیرحسین حسینی پس از استراحت در دور اول در دور دوم مقابل میژان آشیروف دارنده مدال برنز آسیا از قزاقستان با نتیجه 5 بر 4 پیروز شد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی ناوین از هند را با نتیجه 3 بر 2 از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. حسینی در این دیدار در مصاف با الیاس بکبولاتوف کشتی گیر روسی الاصل و قهرمان اروپا از ازبکستان با نتیجه 10 بر 4 مغلوب شد و به مدال نقره رسید.

 

وزن 74 کیلوگرم: مصطفی حسین خانی در دور نخست با نتیجه 3 بر صفر بکجان ژامبولوف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت وی در دور بعد مقابل جیتیندر از هند با نتیجه 2 بر 2 مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال به گروه شانس مجدد رفت. حسین خانی در این گروه پارینا چامنانجان از  تایلند را با نتیجه 10 بر صفر مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 5 بر صفر از سد سومیابازار زاندانبود از مغولستان گذشت و صاحب مدال برنز شد.

 

وزن 79 کیلوگرم:  علی سوادکوهی در دور اول در مصاف با سهراب شریپوف از ازبکستان با نتیجه 10 بر صفر به برتری دست یافت. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه 3 بر یک مقابل ارسلان بوداژاپوف از قرقیزستان شکست خورد و راهی دیدار رده بندی شد. سوادکوهی در این دیدار با نتیجه 5 بر صفر گلیم جان یوزربایف از قزاقستان را شکست داد و صاحب مدال برنز شد.

 

وزن 86 کیلوگرم: احمد بذری پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 5 بر 4 عظمت دولت بیکوف دارنده مدال نقره آسیا از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه 16 بر 5  عیسی شاپیف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. بذری در دیدار نهایی با نتیجه 10 بر 10 مغلوب شوتارو یامادا از ژاپن شد و به مدال نقره رسید.

 

وزن 92 کیلوگرم: محمدجواد ابراهیمی در دور نخست با نتیجه 6 بر 2 ایلیسخان چیلایف از قزاقستان را شکست داد. وی در دور دوم و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه 10 بر 2 آجی نیاز صفرنیازاف از ازبکستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. ابراهیمی در این دیدار با نتیجه 10 بر صفر تاکوما اوتسو از ژاپن را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

 

وزن 97 کیلوگرم: مجتبی گلیج در دور اول با نتیجه 11 بر صفر اولزیسایخان باسانتسوجت از مغولستان را مغلوب کرد. وی در دور دوم مقابل علیشیر یرگالی دارنده مدال برنز آسیا از قزاقستان با نتیجه 6 بر 4 پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. گلیج در این مرحله با نتیجه 12 بر 2 ماگومد موسی یف دارنده مدال نقره بازی های آسیایی  از قرقیزستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی با نتیجه 10 بر صفر از سد ساتیوارت کادیان دارنده مدال برنز آسیا از کشور هند گذشت و به مدال طلا دست یافت.

 

وزن 125 کیلوگرم: پرویزهادی در دور اول با نتیجه 14 بر 4 عمر سارم از سوریه را مغلوب کرد. وی در دور بعد مقابل آیال لازاریف قهرمان آسیا از قرقیزستان با نتیجه 10 بر صفر پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. هادی در این مرحله مقابل یوسوپ باتیرمورزایف از قزاقستان با نتیجه 4 بر صفر ضربه فنی شد و به دیدار رده بندی رفت. هادی در این دیدار با نتیجه 10 بر صفر فرهاد آناکولوف از تاجیکستان را مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

 

رده بندی تیمی و انفرادی این رقابت ها به شرح زیر است:

 

57 کیلوگرم: 1- کومار راوی (هند) 2- حیکمت اله وحیداف (تاجیکستان) 3- بکبولات میرزانظر اولو (قرقیزستان) و یوکی تاکاهاشی (ژاپن) ... 7- علیرضا سرلک (ایران)
61 کیلوگرم: 1- الوکبک ژولدوشبیکوف (قرقیزستان) 2- موحامد ایکروموف (تاجیکستان) 3- ریوتو ساکاکی (ژاپن) و راحول آواره (هند) 5- مجید داستان (ایران)
65 کیلوگرم: 1- تاکوتو اتوگورو (ژاپن) 2- باجرانگ (هند) 3- امیرحسین مقصودی (ایران) و دولت نیازبیکوف (قزاقستان)
70 کیلوگرم: 1- الیاس بک بولاتوف (ازبکستان) 2- امیرحسین حسینی (ایران) 3- میرجان آشیروف (قزاقستان) و اسلامبک اوروزبکوف (قرقیزستان)
74 کیلوگرم: 1- دانیار کایسانوف (قزاقستان) 2- جیتیندر (هند) 3- دایچی تاکاتانی (ژاپن) و مصطفی حسین خانی (ایران)
79 کیلوگرم: 1- ارسلان بوداژاپوف (قرقیزستان) 2- بالیان گوراو (هند) 3- علی سوادکوهی (ایران) و شینکیچی اوکویی (ژاپن)
86 کیلوگرم: 1- شوتارو یامادا (ژاپن) 2- احمد بذری (ایران) 3- عیسی شاپیف (ازبکستان) و دیپاک پونیا (هند)
92 کیلوگرم: 1- محمدجواد ابراهیمی (ایران) 2- تاکوما اوتسو (ژاپن) 3- تسوگتگرل مونخباتار (مغولستان) و ایلیسخان چالیف (قزاقستان)
97 کیلوگرم: 1- مجتبی گلیج (ایران) 2- ساتیوارت کادیان (هند) 3- رستم ایسکندری (تاجیکستان) و علیشیر یرگالی (قزاقستان)
125 کیلوگرم: 1- یوسوپ باتیرمورزایف (قزاقستان) 2- خودربولگا دورجخاند (مغولستان) 3- پرویز هادی (ایران) و کونگ جین نام (کره جنوبی)

 

رده بندی تیمی: 1- ایران 168 امتیاز 2- هند 159 امتیاز 3- قزاقستان 146 امتیاز 4- ژاپن 140 امتیاز 5- قرقیزستان 114 امتیاز 6- ازبکستان 94 امتیاز 7- مغولستان 93 امتیاز 8- تاجیکستان 85 امتیاز 9- کره جنوبی 57 امتیاز 10- عراق 24 امتیاز.

کشتی آزاد

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: کشتی آزاد مرحله نیمه نهایی دیدار با نتیجه قزاقستان با نتیجه پیش رو برداشت دارنده مدال نقره نتیجه 10 بر صفر دیدار فینال راه دیدار رده بندی نهایی با نتیجه دور بعد نتیجه 5 دور دوم دور اول مدال برنز بر 2 مغلوب حسین خانی راه یافت مدال طلا دست یافت پیروز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۳۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانس مخفی طلای ایران در المپیک

به گزارش "ورزش سه"، قاسم رضايى پرافتخارترين فرنگى كار تاريخ ورزش ايران در المپيك كه دو مدال ارزشمند طلا و برنز اين بازيها را در كارنامه دارد و تنها فرنگى كار ايرانى با دو مدال المپيك تا قبل از ٢٠٢٤ پاريس و آوردگاه سى و سوم به شمار مى رود، نقش بسيار مهمى در رشد محمدهادى ساروى همشهرى آملى خود ايفا كرده تا جايى كه امروز شأن او در المپيك پيش رو را طلا مى داند.

در رشد قابل قبول فنى و شخصيتى محمدهادى ساروى، حسين حسين زاده، جعفر عرب زاده، محمد بنا و حسن رنگرز نقش هاى تأثيرگذارى ايفا كرده اند اما كليدى ترين مربى قاسم رضايى است كه بعد از المپيك ٢٠١٦ ريو و  خداحافظى از دنياى قهرمانى با مدال طلا و برنز المپيك در كنار يك نقره و دو برنز قهرمانى جهان تمام تجارب و بار فنى خود را به محمدهادى ساروى منتقل كرده و مى كند.

قاسم رضايى تمام پنج مدال المپيك و جهانى خود را در كنار دو طلاى قهرمانى آسيائيش را در وزن هاى ٩٦ و ٩٨ كيلوگرم كسب كرده و جالب اينكه محمدهادى ساروى بيست و شش ساله نيز به عنوان شاگرد خلف او تا اينجاى كار در وزن ٩٧ كيلو توانسته برنز ٢٠٢٠ توكيو، يك طلا و دو برنز جهانى، طلاى بازيهاى آسيايى و دو طلاى قهرمانى آسيا را در ٩٧ كيلوگرم كسب كند.

محمدهادى ساروى براى بازيهاى المپيك ٢٠٢٤ پاريس سهميه خود را در بلگراد و قهرمانى ٢٠٢٣ جهان با كسب مدال برنز به دست آورد و بى شك مهمترين رقبايش براى رسيدن به مدال طلاى المپيك سه كشتى گير كوبايى، ارمنستانى و روس اگر اجازه حضور در پاريس را پيدا كند خواهند بود.

در وزن ٩٧ كيلوگرم كشتى فرنگى المپيك به غير محمدهادى ساروى سه چهره شاخص ديگر خودنمايى مى كنند، اول آرتور گئورگى آلكسانيان ارمنستانى با كوله بارى از مدال و ١٠ نشان المپيك و جهان كه رقيب اصلى هادى به شمار مى رود.
آلكسانيان ٣٢ ساله طلا، نقره و برنز المپيك را در كارنامه دارد و در كنارش نيز ٤ طلا و سه نقره از رقابتهاى قهرمانى جهان.

همچنين گابريل روسيلو كوبايى كه يك سال از محمدهادى ما در وزن ٩٧ كيلو كوچكتر است در آخرين قهرمانى جهان با شكست آرتور آلكسانيان به مدال طلاى دنيا دست يافته است، كشتى گيرى كه بدون مدال المپيك به عنوان آخرين پادشاه جهان در اين وزن به پاريس خواهد آمد.

از سوى ديگر موسى اولويف روس هم اگر بتواند و مجوز حضورش در المپيك بخاطر وضعيت ورزش روسيه صادر شود به عنوان قهرمان المپيك ٢٠٢٠ توكيو در پاريس حضور خواهد داشت.

به اين ترتيب يكى از هيجان انگيزترين رقابتهاى كشتى در المپيك پاريس همين وزن ٩٧ كيلوى فرنگى نام مى گيرد كه محمدهادى ساروى پسر بااخلاق، محجوب، مأخوذ به حيا، فنى، بى حاشيه، بى ادعا، تكنيكى و توانمند آملى كشورمان در آن سوداى كسب مدال طلا را دارد.

قاسم رضايى قهرمان المپيك و پرافتخارترين فرنگى كار تاريخ ورزش كشورمان در اين بازيها در گفت و گوى اختصاصى با "ورزش سه" حرفهاى جالبى در مورد محمدهادى ساروى به زبان مى آورد.

قاسم رضايى معتقد است: "هادى رو به پيشرفت است، از المپيك قبلى كه براى اولين بار در وزن ٩٧ كيلوگرم پا گذاشت و برنز ٢٠٢٠ توكيو را كسب كرد تا امروز مدالهاى بسيار ارزشمندى گرفته و حتى قهرمان جهان شده است. محمدهادى در اين چهار سال بدون حاشيه تجربيات بسيارى كسب كرده و با تلاش بسيار از كشتى هايى كه روز به روز بهتر شده به خودباورى رسيده است."

قاسم رضايى، شأن ساروى را مدال طلاى المپيك مى داند: "هادى حقش است در المپيك پاريس طلا بگيرد اما همه چيز به روز مسابقه المپيك ربط دارد، به قول رسول خادم يك قهرمان المپيك بايد بيرون از تشك و قبل از اين رقابتها شخصيت قهرمانى داشته باشد كه به نظر من در حال حاضر محمدهادى ساروى از اين جهت بى نقص است."

هادى از لحاظ شخصيتى، استقامت، تاكتيكى، تكنيكى، كار در خاك، فنون سرپا، قدرت، هوش و... توانايى هاى بسيار بالايى دارد كه مى تواند از سد هر حريفى بگذرد و بى شك وجود حسن رنگرز و كادر فنى مجرب در موفقيت او به بهترين شكل با آناليز مطلوب حريفان عنوان دار در المپيك ٢٠٢٤ پاريس به بهترين نتيجه منجر خواهد شد.

•افتخارات محمد هادى ساروى در كشتى فرنگى:

????المپيك ٢٠٢٠ توكيو
????قهرمانى ٢٠٢٠ آسيا دهلى نو
????جام جهانى ٢٠٢٠ بلگراد
????قهرمانى ٢٠٢١ جهان اسلو
????قهرمانى ٢٠٢٢ جهان بلگراد
????بازيهاى آسيايى ٢٠٢٢ هانگژو
????قهرمانى ٢٠٢٣ جهان بلگراد
????قهرمانى ٢٠٢٤ آسيا بيشكك

تمامى مدالهاى محمدهادى ساروى با ٢٦ سال سن در وزن ٩٧ كيلوگرم كشتى فرنگى به دست آمده است.

✍???? پوريا تابان

دیگر خبرها

  • کسب مدال برنز کاراته کای قمی
  • ۶ مدال بانوان مازندران در مسابقات کشوری کوراش
  • مدال برنز ملی‌پوش کایاک ایران در قهرمانی آسیا
  • آقامیرزایی برنز گرفت/ کانوی ۲ نفره پنجم شد
  • آب‌های آرام انتخابی المپیک؛ آقامیرزایی برنز گرفت، پنجمی کانو دونفره ایران
  • مدال نقره قهرمانی کشوری بر گردن کاراته کار قمی
  • کاراته کار قمی به مدال نقره رقابت‌های قهرمانی کشور رسید
  • شانس مخفی طلای ایران در المپیک
  • نایب قهرمانی کاراته کا‌های مازندران با ۵ مدال در انتخابی تیم ملی بزرگسالان 
  • ایران قهرمان کشتی فرنگی قهرمانی آسیا شد