Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@13:16:11 GMT

آماده‌باش برای دستگاه‌های اجرایی خوزستان

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۳۹۳۱

آماده‌باش برای دستگاه‌های اجرایی خوزستان

کیامرث حاجی زاده شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: اخطاریه‌ها و اطلاعیه‌هایی که در چند روز گذشته از سوی سازمان مدیریت بحران و اداره کل هواشناسی استان و کشور صادر شد همگی تجمیع و از سوی ستاد مدیریت بحران خوزستان این اخطاریه ها و هشداریه‌ها داده شد.

 وی افزود: ما تجربه سیل بهمن ۹۷ و سیل فرودین ۹۸ در حوضه‌های آبریز خوزستان را داشتیم بدین منظور کارگروه مقابله با سیلاب را در مرداد امسال تشکیل دادیم؛ شرح وظایف دستگاه ها مشخص، و اخطارها و هشدارهای لازم صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ترمیم و احداث سیل‌بندها از سوی استاندار خوزستان تعیین تکلیف شد؛ برای لایروبی‌ها نیز دستورات و تذکراتی داده شد و کار لایروبی نیز در برخی مکان‌ها شروع شد اما باید جدی تر انجام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: موضوع سیلاب در پایان امسال، بارها به دستگاه‌های مختلف گوشزد شده تا استان در صورت وقوع سیلاب غافلگیر نشود و دستگاه‌های متولی بتوانند سیلاب را مدیریت کنند؛ همچنین نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران با توجه به اهمیت موضوع،پیش از برگزاری انتخابات برگزار شد و دستور داده شد که دستگاه‌ها باید پای کار باشند.

وی ادامه داد: سامانه بارشی جدیدی فعالیت خود را از دوشنبه آغاز میکند که این سامانه  تقویت شده و بیشتر آن در حوضه آبریز کرخه، کارون و دز اتفاق می‌افتد اما بازه زمانی آن کوتاه و عمده بارش‌های آن  براساس پیش‌بینی هواشناسی در دوشنبه شب تا اوایل چهارشنبه هفته جاری است.

حاجی زاده بیان کرد: برای مدیریت سدهای خوزستان از مرداد گذشته پیگیری‌ صورت گرفته و پس از آن نشست‌های شورای آب و برق خوزستان  و نامه نگاری‌ بسیاری صورت گرفت و در اخرین نشستی که ۲ روز پیش با سازمان آب و برق استان  پیرامون این موضوع برگزار شد اعلام شد که بالای هشت و نیم میلیارد متر مکعب در سدهای کارون بزرگ، دز و کرخه فضای خالی وجود دارد.

وی ادامه داد:بنابر گزارشی که سازمان آب و برق خوزستان داده، سیلاب بالا دست براساس پیش بینی هواشناسی خوزستان قابل کنترل است هر چند معتقدیم در حوضه سد دز باید مراقبت بیشتری صورت گیرد، چراکه سد دز یک حوزه تک سدی در حوضه رودخانه دز  است و رسوبات زیادی نیز در آن است اما به طور کلی توجه بیشتری باید نسبت به آن صورت گیرد؛ البته سد دز هم اکنون بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب فضای خالی دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان افزود:دستگاههایی همچون امداد و نجات و هلال احمر،اورژانس، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و... به ویژه در مناطق سخت‌گذر باید آمادگی کامل داشته باشند و از  هم اکنون ماشین آلات‌ آنها به مناطق مورد نظر اعزام شود.

وی با اشاره به امکان وجود آبگرفتگی در برخی مناطق شهری مانند اهواز، آبادان، کارون و خرمشهر با توجه به تجربه بارندگی آذر امسال گفت: برای جلوگیری از این مورد تذکرات لازم به شهرداری‌های مناطق مختلف و در معرض خطر و همچنین شرکت‌های آب و فاضلاب داده شده، و باید ماشین آلات و پمپ‌ها را از هم اکنون نصب  و مستقر کرده باشند چراکه احتمال آبگرفتگی باز هم وجود دارد.

حاجی زاده ادامه داد: بنا بر پیش بینی هواشناسی بارش بین ۲۵ تا ۶۰ میلیمتر بارندگی در مرکز خوزستان وجود دارد که اگر پیش بینی درست باشد در برخی مناطق آبگرفتگی رخ می‌دهد.

 به گزارش ایرنا یک سامانه بارشی به همراه بارش های شدید از اواسط روز دوشنبه هفته جاری تا اواخر چهارشنبه ( پنجم تا هفتم اسفندماه ۹۸) وارد استان خوزستان می شود که بنابر پیش بینی هواشناسی  احتمال سیل آسا بودن آن در حوضه‌های آبی خوزستان می‌رود.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا استان خوزستان برق دستگاه های اجرایی راهداری و حمل و نقل جاده شهرداری انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی پیش بینی هواشناسی مدیریت بحران دستگاه ها داده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۳۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش مدیریت بحران در استان تهران/‏سامانه‬ بارشی تشدید می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حامد یزدی مهر، عصر یکشنبه از صدور هشدار نارنجی هواشناسی مبنی بر تشدید فعالیت سامانه بارشی با تاکید بر هشدار سطح زرد صادر شده طی روز گذشته خبر داد و اظهار کرد: طبق اعلام سازمان هواشناسی این سامانه از عصر فردا دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه در خصوص احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها در شهرستان‌های، فیروزکوه، دماوند، شمیرانات، شمال تهران، پردیس و امامزاده داوود نیز هشدار داد.

یزدی مهر با بیان اینکه منطقه اثر مخاطرات احتمالی در سراسر استان تهران به ویژه نیمه شمالی و غربی پیش بینی شده است گفت: به همه شهروندان به خصوص ساکنان نیمه شمالی و غربی استان در خصوص جاری شدن روان آب و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها هشدار می‌دهیم که از تردد و توقف در بستر مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌ها اکیداً خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران افزود: با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ گاهی وزش باد خیلی شدید به ویژه در نیمه جنوبی، نواحی غربی و ارتفاعات از مردم عزیز می‌خواهیم از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به قله‌ها پرهیز کنند.

وی در ادامه بر عدم پرواز با گلایدر و هواپیماهای سبک نیز تاکید و بیان کرد: با توجه به پیش بینی وزش باد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع، مانند برج‌ها و دکل‌ها وجود دارد و در این خصوص ضروری است که متولیان نسبت به استحکام و ایمنی این موارد تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.

یزدی مهر به احتمال لغزندگی و کاهش دید جاده‌ها و محدودیت دید به ویژه در گردنه‌های کوهستانی نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر احتمال بارش برف و کولاک امکان لغزش سنگ از ارتفاعات و ریزش بهمن از قله‌ها وجود دارد، توصیه اکید مدیریت بحران در این خصوص، احتیاط در تردد خودروها به ویژه در مسیرهای کوهستانی است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت پاک سازی دهانه پل، ها لایروبی کانال‌ها و آب روها نیز تاکید و اظهار کرد: با صدور هشدار نارنجی مدیریت بحران به حالت آماده باش کامل در آمده این هشدار به تمام دستگاه‌های اجرایی و امدادی برای کسب آمادگی‌های لازم ابلاغ شده است.

کد خبر 6084597

دیگر خبرها

  • آمادگی دستگاه‌ های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی استان سمنان در مدیریت بحران هشدار نارنجی
  • آماده‌باش مدیریت بحران اصفهان در پی صدور هشدار هواشناسی
  • آماده باش مدیریت بحران در استان یزد
  • آماده باش تهران برای بارش های ۲ روز آینده
  • آماده باش مدیریت بحران در تهران
  • آماده باش در تهران برای بارش‌های شدید فردا و پس‌فردا
  • آماده‌ باش مدیریت بحران تهران برای بارش‌های شدید فردا و پس‌فردا
  • آماده‌باش مدیریت بحران در استان تهران/ ‏سامانه‬ بارشی تشدید می‌شود
  • آماده باش مدیریت بحران در استان تهران/‏سامانه‬ بارشی تشدید می‌شود