Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، تهران به دلیل تراکم جمعیت، بیشترین واجدین شرایط را در میان حوزه‌های انتخابیه در سراسر کشور دارد و به سبب پایتخت بودن مهم‌ترین حوزه انتخابیه مجلس نیز محسوب می شود.

در یازدهمین دوره انتخابات مجلس و بر اساس آمار وزارت کشور، محمدباقر قالیباف با ۱۲۶۵۲۸۷ رای در جایگاه نخست آرای تهران قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که محمدرضا عارف در انتخابات مجلس گذشته توانسته بود ۱۶۰۸۹۲۶ رای کسب کند. 

در میان یازده دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اما آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رکورددار است، او توانسته بود در انتخابات مجلس دوم ۱۸۹۱۲۶۴ رای کسب کند.

آیت‌الله هاشمی البته رکورددار درصد کسب آرا نیز هست، او در دو دوره دوم و سوم انتخابات مجلس توانسته بود، به ترتیب ۸۱.۹ و ۸۲.۳ درصد از آراء ماخوذه را به خود اختصاص دهد، آماری که هیچ‌گاه تکرار نشد. حدادعادل هم از جهت دفعات تکرار رأی اول بودنش رکورددار است.

در جدول زیر اسامی و میزان آرای منتخبان اول تهران در انتخابات یازده گانه مجلس آمده است؛

ادوار مجلس

نفر اول

تعداد آراء

درصد آراء

یازدهم

محمدباقر قالیباف

۱۲۶۵۲۸۷

۶۸.۶۹

دهم

محمدرضا عارف

۱۶۰۸۹۲۶

۴۹.۵۵

نهم

غلامعلی حدادعادل

۱۰۹۰۰۰۰

۵۳.۳۳

هشتم

غلامعلی حدادعادل

۸۴۴۰۰۰

۴۹.۴۸

هفتم

غلامعلی حدادعادل

۸۸۸۲۷۶

۴۵.۰۵

ششم

محمدرضا خاتمی

۱۲۲۶۴۱۸

۵۵.۶

پنجم

علی‌اکبر ناطق نوری

۸۷۹۸۹۳

۳۵.۹

چهارم

علی‌اکبر موسوی حسینی

۹۳۷۳۰۲

۵۵

سوم

اکبر هاشمی‌رفسنجانی

۱۲۹۴۴۱۹

۸۲.۳

دوم

اکبر هاشمی‌رفسنجانی

۱۸۹۱۲۶۴

۸۱.۹

اول

فخرالدین حجازی

۱۵۶۸۷۵۹

۷۳.۵

​​

کد خبر 486347 برچسب‌ها مجلس - انتخابات حداد عادل هاشمی رفسنجانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس انتخابات حداد عادل هاشمی رفسنجانی هاشمی رفسنجانی انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)

صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی واقعی (GDP) خود را برای سال 2024 منتشر کرده است و در حالی که پیش‌بینی می‌شود میانگین رشد جهانی در رقم 3.2 درصد ثابت بماند، غالب کشورهای مختلف بزرگ شاهد کاهش رشد خواهند بود. 

به گزارش عصرایران، جدول زیر پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی واقعی 2024 را با استفاده از داده‌های چشم‌انداز اقتصاد جهانی 2024 صندوق بین‌المللی پول برای کشورهای عضو "جی هفت" (7 کشور صنعتی جهان) و "بریکس" به همراه عربستان سعودی که هنوز در حال بررسی دعوت برای پیوستن به این بلوک است، نشان می‌دهد.

تنها 3 کشور دعوت شده یا عضو بریکس، شامل عربستان سعودی، امارات متحده عربی و آفریقای جنوبی، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی شان در سال 2024 بالاتر از سال گذشته( 2023) پیش بینی شده است.

پیش‌بینی می‌شود چین و هند در سال 2024 نرخ رشد نسبتا بالای 4.6 درصد و 6.8 درصد را حفظ کنند، اما در مقایسه با سال قبل، رشد چین 0.6 درصد کمتر خواهد بود در حالی که هند یک درصد کمتر است.

از سوی دیگر 4 کشور صنعتی عضو "جی7 "سریع‌تر از سال گذشته رشد خواهند کرد، که شامل آلمان می‌شود که از رشد منفی منفی 0.3 درصد تولید ناخالص داخلی در سال 2023 به رشد 0.2 درصد در سال 2024 خواهد رسید.

رشد اقتصادی ایران نیز که با تخمین صندوق بین المللی پول در سال 2023 بالغ بر 4.7 درصد بود در سال 2024 بیش از یک درصد کاهش یافته و به 3.3 درصد خواهد رسید. 

رشد 4 برابری بریکس نسبت به کشورهای جی7

علیرغم پیش‌بینی‌های رشد کمتر در سال 2024 نسبت به سال 2023، کشورهای بریکس همچنان پیش‌بینی میانگین رشد قابل توجه بالاتری (3.6 درصد ) در مقایسه با میانگین 1 درصدی جی هفت دارند. به عبارت دیگر میانگین رشد  اقتصادی کشورهای بریکس نزدیک به 4 برابر کشورهای جی 7 است.

در حالی که مجموع تولید ناخالص داخلی کشورهای جی 7 حدود 15 تریلیون دلار بیشتر از کشورهای بریکس است، با تداوم نرخ رشد بالاتر و پتانسیل برای اضافه کردن اعضای بیشتر، به نظر می رسد بریکس از نظر اندازه اقتصادی در عرض 2 دهه از جی 7 پیشی خواهد گرفت.

گسترش اخیر بریکس اندکی با تردید مواجه شده است، زیرا "خاویر مایلی" رئیس جمهوری تازه منتخب آرژانتین پیوستن به این بلوک را رد کرده و عربستان سعودی تصریح کرده که این کشور همچنان در حال بررسی دعوت خود است و هنوز به بریکس نپیوسته است.

با وجود این، "نالدی پاندور" وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی در فوریه گذشته به خبرنگاران گفت که 34 کشور مختلف برای پیوستن به بلوک رو به رشد بریکس درخواست ارسال کرده اند.

تصمیم گیری درباره پیوستن اعضای جدید به بریکس احتمالا همزمان با اجلاس سران بریکس 2024 که 22 تا 24 اکتبر در شهر کازان روسیه برگزار می شود، اعلام خواهد شد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۰ کشور جهان که بیشترین رشد اقتصادی را داشتند / برگ برنده نفت و گردشگری

دیگر خبرها

  • برگزارنشدن الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در ورامین
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • انتخابات مجلس در ورامین تمام الکترونیک نخواهد بود
  • انتخابات ۲۱ اردیبهشت در حوزه انتخابیه ورامین تمام الکترونیک نیست
  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • سومین جلسه منتخبان مجلس دوازدهم به میزبانی شریان برگزار شد
  • برگزاری سومین جلسه منتخبان مجلس دوازدهم به میزبانی شریان
  • چرا قالیباف باخت؟ چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • اختصاص ۱۳۲ شعبه سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟