Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی طالبی یکشنبه شب به مناسبت پنجم اسفند ( روز مهندس) در نشستی  با مهندسان صنعت ساختمان و اعضای سازمان نظام مهندسی استان افزود: اصلاح رویه و فرهنگ غلط ساخت و سازهای غیرمجاز که به عادت تبدیل شده، یک شبه و یک سال هم  از بین نخواهد رفت اما می‌توان باورهای جامعه را اصلاح کرد.
وی ادامه داد: در این دوره و با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان فعالیت‌های خوبی برای فرهنگ سازی کسب مجوز برای ساخت و سازها انجام شد، باید همین مسیری را که انتخاب کردیم ادامه دهیم ، البته سخت است ولی تا حدودی موفق بودیم و این چالش به دغدغه شهرداری‌ها تبدیل شده و ما را به آینده امیدوار  می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار یزد اظهارداشت: همکاری با تشکل‌ها یکی از لازمه‌های حکمرانی خوب است چون تشکل‌ها و مجموعه‌های غیردولتی برخاسته از جامعه هستند و نظام مهندسی نیز یکی از گسترده ترین تشکل‌های غیردولتی است و نقش موثری در جامعه می تواند داشته باشد.
وی ادامه داد: در حکمرانی خوب تعامل بخش خصوصی جامعه و دولت بسیار اثرگذار است و مسوولیت‌هایی را می‌توان به عهده تشکل‌های غیردولتی قرار داد تا همکاری کنند، سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد نیز در این زمینه همکاری‌های بسیار خوبی دارد.
همچنین محسن صادقیان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد گفت:  با رویکردهایی که در این دوره وجود دارد، تعامل بسیار خوبی با نظام مهندسی به وجود آمده است و البته باید برخی از کاسی های دفاتر مهندسی رفع شود و سازوکار مشکلات اداری که مردم با آن روبرو هستند، چه در شهرداری و نظام مهندسی رفع شود و اقدامات بسیار خوبی هم در زمینه کسب مجوز و همکاری با نظام مهندسی انجام شد، امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
همچنین مهدی سالاری، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد گفت:  انتظار داریم حمایت‌های بیبشتری از مهندسان صورت گیرد و دستگاه‌هایی که متولی ساخت و ساز هستند از مهندسان و طراحان بومی استفاده کنند و پروژه‌های عمرانی در استان به ویژه پروژه‌های بزرگ بخش خصوصی جدا نشود.

وی اضافه کرد: در استان میلیاردها تومان در  صنعت ساختمان هزینه می‌شود در حالی که افرادی پروانه و صلاحیت لازم را ندارند لذا فضایی ایجاد شود تا با این موارد برخورد و به توانمندی داخل استان نیز توجه شود.
همچنین رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد عصر یکشنبه به خبرنگاران گفته بود: اگر امروز در صنعت ساختمان استان با مشکل روبرو هستیم ، دلیل عمده آن اهمال کاری‌ برخی نهادها و سازمان‌هایی است که در خارج از حیطه این سازمان کارها را انجام می دهند.

سالاری تاکید کرد که این موضوع سبب کاهش کیفیت مصالح و ساختمان سازی در استان شده  و  سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مترمربع ساخت و ساز در استان انجام می شود که تنها ۵۶۸ هزار مترمربع آن مربوط به چرخه سازمان نظام مهندسی است.

وی اظهارداشت: مطابق قانون زمانی می‌توان به حوزه ساخت و سازها ورود پیدا کرد که شهرداری پروانه ملک مورد نظر را صادر کرده باشد  در غیر این صورت، نمی‌توانیم به آن ورود کنیم.

وی تصریح کرد: پارسال ۳۳۵ هزار مترمربع مجوز ساخت اخذ شد که شهرداری ها تنها ۶۱۳ فقره پروانه صادر کرد در حالی که در همین مدت ۱۳ هزار پرونده در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی ادامه داد: خروجی چنین صنعتی، ساختمان‌هایی از نسل ۲ و سه است که از پایداری لازم برخوردار نیست و مصرف انرژی بسیار بالا است در حالی که امروزه در دنیا تکنولوژی ساختمان‌های نسل چهار و پنج که بناهای سبز و هوشمند است، وجود دارد.

هم اکنون در استان هفت هزار مهندس در هفت رشته فعالیت دارند که از این تعداد ۲ هزار و ۶۵۰ نفر پروانه کار دارند که هزار و ۱۷۰ نفر آنها خانم هستند.

جمعیت استان یزد حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که ۸۷ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی  ها و مناطق عشایری زندگی می کنند..

برچسب‌ها روز مهندسی یزد محمدعلی طالبی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز مهندسی یزد محمدعلی طالبی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور محمدعلی طالبی روز مهندسی یزد محمدعلی طالبی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی ساختمان تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است

استاندار کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه اگر بخواهد یک حرکت بهتر، دقیق و اثربخش‌تر در فضای فرهنگی داشته باشد نیاز به یک کار قرارگاهی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی بعدازظهر امروز _ سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه، اظهار داشت: در حوزه شورای فرهنگ عمومی دو نکته حائز اهمیت است که می‌تواند یک زمینه خوب برای اقدامات اثرگذار و مفید برای سال جاری و سال‌های آینده باشد؛ در نکته اول آنچه که ما از اقتضائات و منویات مقام معظم رهبری می‌فهمیم در مجموع آنچه که در حوزه فرهنگ باید انجام دهیم باید انسجام و هدفمندی روزافزونی داشته باشد که به نتایج مثبت منتهی شود.

وی با بیان استدلال‌های متعدد عنوان کرد: بنده معتقد هستم انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگ موفقیت‌های کم‌نظیری داشته است و نباید فراموش کنیم که در یک جنگ تمام‌عیار فرهنگی با جبهه استکبار هستیم و شرایط فعلی را به لطف الهی این انقلاب رقم زده است و این توفیقات اسلامی در داخل و خارج باید شناخته شود چرا که تقابل جبهه حق و باطل به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) تا ختم بشریت ادامه خواهد داشت و معتقدیم که در نهایت جبهه حق پیروز شده و این مستضعفان هستند که وارثین عالم خواهند شد.

صحرایی بیان کرد: زمانی که مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «به قله نزدیک هستیم»، منظور این قله تنها قله اقتصادی و یا قله سیاسی نیست، بلکه قله افتخار انقلاب اسلامی یک ترکیبی از موفقیت‌های انقلاب اسلامی در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی است.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در رابطه با تشکیل قرارگاه در حوزه‌های فرهنگی اذعان کرد: قرارگاه تنظیم‌کننده، هدایت‌کننده، بازخواست‌کننده و راهبر میدان است و مقام معظم رهبری می‌فرمایند اصطلاح فرهنگ عمومی از همه کارها مهم‌تر است چون این کار محور همه کارهای دیگر است و در اینجا قرارگاه می‌تواند نقش مهمی داشته باشد.

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: سال گذشته در جلسات شورای فرهنگ عمومی که برگزار شد به این جمع‌بندی رسیدیم که استان کرمانشاه اگر بخواهد یک حرکت بهتر، دقیق و اثربخش‌تر در فضای فرهنگی داشته باشد نیاز به یک کار قرارگاهی دارد، از این رو با تأکیداتی که مقام معظم رهبری داشتند ایشان شورای عالی انقلاب فرهنگی را به عنوان یک قرارگاه می‌شناسند و در استان نیز با حضور نماینده ولی‌فقیه و ترکیبی که طراحی شده است می‌تواند این کار قرارگاهی را انجام دهد.

وی در ادامه افزود: حداقل ثمره تشکیل قرارگاه این است که از پراکنده کاری، موازی کاری، دوباره‌کاری و… فاصله خواهیم گرفت، چرا که در صورت عدم فرماندهی واحد، بدیهی است که اقدام صورت گرفته با شکست مواجهه شود؛ لذا همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند دشمن علیه ما جبهه تشکیل داده است ما نیز در اقداماتمان باید کار جبهه‌ای انجام دهیم.

کد خبر 747359

دیگر خبرها

  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است
  • ۳ هزار کیلومتر از شبکه و خطوط انتقال آب لرستان نیازمند اصلاح و بهسازی است
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد