Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو گفت: تولید ژل و محلول‌های ضد عفونی کننده دست در کشور افزایش یافته و به حدود نیم میلیون قلم در روز رسیده و تا آخر هفته این میزان به یک میلیون قلم در روز می‌رسد و کمبود آن رفع می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو گفت: تولید ژل و محلول‌های ضد عفونی کننده دست در کشور افزایش یافته و به حدود نیم میلیون قلم در روز رسیده و تا آخر هفته این میزان به یک میلیون قلم در روز می‌رسد و کمبود آن رفع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میثم چراغ افزود: ضد عفونی کننده‌ها به دو دوسته ضد عفونی کننده‌های دست و ضد عفونی کننده‌های سطوح تقسیم می‌شوند. در مورد ضد عفونی کننده‌های سطوح اکنون نیز با وجود افزایش تقاضا کمبود جدی ندارد. کمبود جدی در مورد محلول‌ها و ژل‌های ضدعفونی کننده دست است که به علت تقاضای شدید مردم بعد از ورود بیماری کرونا در کشور ایجاد شده است.

وی گفت: در گذشته مردم کمتر از این محلول‌های ضد عفونی کننده دست استفاده می‌کردند، اما اکنون با جوی که ایجاد شده ناگهان درخواست برای تهیه این کالا به یکباره به شدت افزایش یافته و چند صد برابر شده است و همه مردم می‌خواهند. به همین علت تمام تولیدکنندگان این محصول بسیج شده اند. هم اکنون تولیدکنندگان محلول‌ها و ژل‌های ضد عفونی کننده به صورت سه شیفت کار می‌کنند و تولید این محصول به بیش از ۴۰۰ هزار تا نیم میلیون قلم در روز رسیده و به صورت روزانه میزان تولید آن افزایش می‌یابد.

چراغ ادامه داد: روز یکشنبه سه مجوز جدید تولید این محصول به سه کارخانه جدید هم داده شد و سازمان غذا و دارو به صورت روزانه مجوز‌های جدید را به کارخانه‌های معتبری که توان تولید دارند می‌دهد و این کارخانه‌ها نیز بلافاصله تولید را شروع می‌کنند و محصولات را وارد می‌کنند.

وی گفت: از نظر علمی البته توصیه کارشناسان بیماری‌ها این است که در مرحله اول با شستن مداوم دست‌ها با آب و صابون از ابتلا به ویروس پیشگیری کنیم، اما به هر حال به صورت مکمل استفاده از ژل و محلول ضدعفونی کننده در جا‌هایی که آب نیست کمک کننده است و از نظر روانی شاید مردم تمایل داشته باشند که این ژل و محلول را در اختیار داشته باشند تا امنیت روانی داشته باشد و وظیفه سازمان غذا و داروست که این نیاز را تامین کند. این ژل و محلول‌ها در واقع الکل ۷۰ درصد هستند که کار ضد عفونی را انجام می‌دهند.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو افزود: روز شنبه میزان تولید ژل و محلول ضدعفونی کننده در کشور به ۴۰۰هزار قلم رسید و با افزایش سرعت و میزان تولید تا آخر هفته به ۸۰۰ هزار قلم می‌رسد و همین ترتیب هفته آینده به بالای یک میلیون قلم در روز می‌رسد که به نظر نمی‌رسد میزان نیاز کشور بیش از این باشد.

چراغ گفت: در مورد قم هم وزارت بهداشت برنامه ریزی کرده است که صبح امروز (دوشنبه) هیات امنای ارزی وزارت بهداشت به صورت متمرکز حدود ۲۰۰ هزار ژل و محلول ضدعفونی کننده را خریداری کرده و قرار است یک بسته لوازم مورد نیاز خانواده‌ها را که شامل یک قلم ژل ضدعفونی هم کننده است، بین ۲۰۰ هزار خانوار در قم به صورت رایگان توزیع کنند و روز‌های آینده هم این اقدام ادامه پیدا می‌کند، چون وزارت بهداشت اعتبار مناسبی برای این کرونا در اختیار گرفته است.

وی افزود: برای تامین الکل و ظرف بسته بندی تولیدکنندگان ژل و محلول‌های ضد عفونی نیز هماهنگ شده که هیچ مشکلی در تامین مواد اولیه نداشته باشند و جلسات متعددی هم با تولید کنندگان ژل و محلول ضدعفونی کننده داشته ایم و همه این کنندگان برای افزایش تولید وارد عرصه شده اند. مشکلاتی در زمینه پخش این محصولات داشتیم فعلا قرار شده قرارگاه کشوری مبارزه با کرونا مسئولیت توزیع ژل و محلول‌ها در قم به عهده بگیرند و شرکت‌های پخش نیز برای توزیع این محصول در داروخانه‌ها ساماندهی شده اند تا هیچ مشکلی برای دسترسی این محصول نداشته باشیم.

رئیس اداره ملزومات داروی وزارت بهداشت تاکید کرد: تا هفته گذشته حدود ۳۸ تولیدکننده محلول و ژل‌های ضد عفونی کننده داشتیم. تعداد این شرکت‌ها به سرعت در حال افزایش است و روزانه مجوز جدید صادر می‌کنیم. ظرفیت تولید محصولات در کشور بسیار بالاست.

چراغ گفت: برخی تولیدکنندگان ژل و محلول ضد عفونی نگرانی‌هایی در مورد تامین الکل داشتند، چون توزیع الکل طبق ضوابطی انجام می‌شود و تولید نندگان سهمیه داشتند که با همکاری اداره امور الکل سازان غذا و دارو این مشکل را حل کردیم و قرار شد تا مدت دو ماه سهمیه‌ها برداشته شود و تسهیلاتی داده شود که به صورت ساده‌تر به کارخانه‌های تولید محلول ضدعفونی الکل بگیرند.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان الکل هم نگرانی هم برای مواد اولیه داشتند و با مکاتبه‌ای که با وزارت صنعت شد قرار شد مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان الکل نیز به موقع تامین شود. برای تامین نقدینگی تولیدکنندگان محلول‌ها نیز قرار شد دانشگاه‌های علوم پزشکی بدهی‌های قبلی خود را سریعتر به این شرکت‌ها بدهند که بتوانند مواد اولیه بخرند.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو اضافه کرد: با تولیدکنندگان بسته بندی محلول‌ها و ژل‌های ضدعفونی نیز صحبت شد و قرار شد مشکلات ارزی آن‌ها نیز برای واردات و خرید مواد اولیه بر طرف شود و این مشکل نیز حل شد.

چراغ گفت: به هر حال به علت تقاضای ناگهانی در بازار چند روزی دچار کمبود محلول و ژل‌های ضدعفونی دست شدیم، اما با توجه به ظرفیت بالای تولید در کشور جای نگرانی وجود ندارد و هر چقدر در کشور نیاز باشد این محصول تولید می‌شود و تا آخر همین هفته دیگر کمبودی نخواهیم داشت.

وی گفت: با رفع مشکل کمبود ژل و محلول‌های ضدعفونی دست به سراغ بازار محلول‌های ضدعفونی سطوح می‌رویم که البته در این زمینه کمبود جدی ندارد. تعداد تولید کنندگان ضد عفونی کننده‌های سطوح، بیمارستانی و مراکز درمانی بسیار بالاست و ظرفیت بسیار بالایی داریم. البته ضد عفونی کننده‌های دیگری مثل ضد عفونی کننده‌های دامپزشکی، مواد غذایی و خانگی هم هستند که مجوز آن‌ها را سازمان غذا و دارو صادر نمی‌کند، اما در مورد محلول‌های ضدعفونی سطوح و بیمارستانی به قدری ظرفیت تولید داریم که از نیاز کشور بیشتر است و درصد بسیار پایینی از این ظرفیت تاکنون فعال بوده است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو گفت: تاکنون برای تامین محلول‌های ضدعفونی سطوح مشکلی در کشور نداشته ایم، اما در روز‌های اخیر به علت نیازی که پس از ورود بیماری کرونا ایجاد شده درخواست و تقاضا بالا رفته و مراکز درمانی و دستگاه‌های دیگر از جمله شهرداری‌ها سعی می‌کنند ذخیره بیشتری داشته باشند. اما مشکلی در این زمینه وجود ندارد و هر چقدر نیاز باشد در کشور تولید می‌شود.

وی افزود: شرکت شهر سالم شهرداری تهران درخواست زیادی دارد که محلول‌های ضدعفونی بیشتری برای ضدعفونی اتوبوس ها، مترو‌ها و پایانه‌های مسافری و مراکزی که جمعیت زیاد است دارد و هر چقدر نیاز باشد این نیاز از مسیر سازمان غذا و دارو تامین می‌شود.

چراغ گفت: در مورد محلول‌های ضدعفونی کننده سطوح به صورت معمول سالانه حدود ۳۵۰۰ تن محصول آماده مصرف و کنسانتره داشته ایم در این مورد کمبودی اعلام نشده البته ممکن است مراکز درمانی و دستگاه‌ها برای ذخیره بیشتر تقاضا داشته باشند که هر چقدر لازم باشد امکان تولید آن هست و جای نگرانی نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ژل ضدعفونی سازمان غذا و دارو الکل مایع دستشویی ضد عفونی کننده ضد عفونی کننده محلول های ضدعفونی ضد عفونی کننده ها میلیون قلم در روز عفونی کننده دست وزارت بهداشت داشته باشند تا آخر هفته مواد اولیه چراغ گفت قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۶۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۱۳ هزار کنتور هوشمند برق در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، علیرضا خدابنده عصر چهارشنبه در نشست هماهنگی مدیران برای مدیریت بار سال ۱۴۰۲ در خراسان رضوی اظهار کرد: پارسال ۳۷ هزار و ۵۲۸ مورد انشعاب برق در خراسان رضوی واگذار شده که رشد ۴.۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به تغییر رویکرد توانیر در حوزه اختصاص اعتبارات به شرکت‌های توزیع گفت: امسال وصول مطالبات از مشترکین برق مهمترین و اثرگذارترین مولفه در استقلال مالی شرکت در نظر گرفته شده است.

وی گفت: در سالی که به عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده است، گذر از پیک بار در تابستان امسال و بحث ناترازی تولید و مصرف برق ، نیازمند ایجاد زیرساخت‌هایی در حوزه بهره‌برداری است.

خدابنده افزود: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» اولویت کار این شرکت در سال جاری رفع ناترازی برق با جلب مشارکت حداکثری مردم است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار کرد: موتور محرک بخش تولید، برق است و مهمترین مسئله در این بخش تأمین برق مطمئن و مستمر به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر تولید موجب اشتغال‌زایی، ارزش افزوده، کاهش بیکاری و کاهش معضلات اجتماعی می‌شود. لذا باید تسهیل گری برای متقاضیان بخش تولید به منظور تامین برق‌شان و همچنین ترویج فرهنگ درست مصرف را در اولویت قرار دهیم.

خدابنده اظهار کرد: در این راستا امسال تلاش خواهیم کرد همایش مدیریت بار و مصرف را در گام نخست برای کارکنان شرکت توزیع برق خراسان رضوی و خانواده‌هایشان برگزار کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در خصوص یکی از مهمترین پروژه‌های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با عنوان تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار گفت: پارسال ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر از شبکه سیمی در استان به کابل خودنگهدار تبدیل شد و امسال ۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر هدف‌گذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رئال رونمایی می‌کند: لبه فناوری برای چمن مخملی
  • تأمین کننده ها و توزیع کننده های ورق گالوانیزه در ایران
  • هشدار مدیر سیا درباره شکست اوکراین تا پایان ۲۰۲۴
  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  • هوشمندسازی بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی
  • نصب ۱۳ هزار کنتور هوشمند برق در خراسان رضوی
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • توزیع شیر رایگان در مدارس تا چه وقت ادامه دارد؟