Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر حمید رضا نادری مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با اشاره به اینکه ویروس کووید ۱۹ "کرونا" در ۸۰ درصد موارد به صورت خفیف و یا شبیه علائم آنفلوانزا در فرد بروز می‌کند از مردم می خواهم از حضور غیر ضروری در اماکن شلوغ و پر ازدحام اجتناب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




او با اشاره به اینکه تنها ۲۰ درصد افراد مبتلا به ویروس کووید ۱۹ با علائم حاد روبرو می‌شوند و میزان مرگ و میر ۲ درصد در این بیماران است ادامه داد: این ویروس نسبت به ویروس‌های همگون همچون سارس، مرس و آنفلوانزا کشندگی کمتری دارد و مهمترین ویژگی این ویروس قابلیت آلایندگی و گسترش خیلی سریع آن است و به همین دلیل لازم است مردم در رعایت بهداشت فردی دقت لازم را داشته باشند.

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ۸۰ درصد افراد مبتلا به دلیل خفیف بودن بیماری و یا شبه آنفلوانزا بودن آن در سطح جامعه تردد می‌کنند گفت: این ویروس از طریق تنفس و تماس با سطوح آلوده به راحتی از انسان به انسان منتقل می‌شود به همین دلیل بهتر است مردم از حضور غیر ضروری در اماکن شلوغ اجتناب کنند.

 نادری با اشاره به اینکه این ویروس در برخی از افراد با علائم بسیار خفیف همراه است و در نتیجه با تمهیدات بسیار خاص در ورودی‌های هر کشور و تب سنجی نمی‌توان از ورود این ویروس به کشور جلوگیری کرد افزود: باتوجه به اینکه برای درمان و پیشگیری این عفونت نه واکسن و نه داروی بسیار خاص معرفی شده است تنها راهکار پیشگیری از آن را رعایت اصول بهداشتی و اداب تنفسی دانست.

او  با تاکید بر اینکه تمام هم و غم سیستم بهداشت و درمان باید آموزش عمومی و تاکید بر رعایت بهداشت فردی باشد ادامه داد: اگر به درستی بهداشت فردی رعایت شود و مردم به توصیه‌های بهداشتی که از طریق مسئولان و رسانه‌های گروهی ارائه می‌شود دقت لازم را داشته باشند به طور حتم می‌توان با این مشکل به راحتی روبرو شد و از آن گذر کرد.

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تنها بیماران مبتلا به کرونا که دچار مشکلات و عوارض حاد تنفسی می‌شوند نیاز به بستری در مراکز درمانی پیدا می‌کنند و مردم نباید در این زمینه نگرانی داشته باشند گفت: در زمانی که فرد با علائمی همچون احساس تنگی و سختی نفس، ضربان قلب تند، و هر گونه احساسی که با علائم معمول فرد متفاوت بود مواجه شد در آن زمان باید به مراکز درمانی مراجعه کند.

نادری با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹ پایگاه بهداشتی در سراسر مشهد در نظر گرفته شده است افزود: در این مراکز فرد در صورت ابتلا پس از تشکیل پرونده اگر دچار علائم حاد شده باشد به سطوح بالاتر و در صورت داشتن علائم خفیف با ارائه دارو و توصیه‌های بهداشتی به منزل ارجاع داده می‌شود.

او ادامه داد: علاوه بر این تمامی کلینیک‌های درمانی در سراسر شهر مشهد آماده خدمات رسانی به مردم در این زمینه هستند.

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص استفاده از ماسک به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری گفت: عمده ماسک‌های موجود در بازار تنها دو کاربرد اساسی دارد یکی برای استفاده فرد که خود دارای علائمی همچون سرفه و عطسه است و دیگری برای افرادی است که در معرض تماس با افراد بیمار در فاصله کمتر از یک متر قرار دارند.

نادری با اشاره به اینکه استفاده از ماسک برای افراد سالم به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود و این امر نه تنها مزایایی برای فرد ندارد بلکه ممکن است اطمینان کاذب برای فرد ایجاد کند که از ابتلا به این بیماری مصون است افزود: یک فرد در صورتی مبتلا می‌شود که در معرض ترشحات بیمار باشد و یا دستش دچار آلودگی شود و قبل از شستشو با چشم، دهان و یا بینی تماس داشته باشد بنابراین عملا استفاده از ماسک هیچ تاثیری در پیشگیری از ابتلا به این بیماری در شرایط معمول ندارد.

او با تاکید بر اینکه تا کنون هیچ مورد مثبتی در مشهد گزارش نشده است ادامه داد: با توجه به شرایطی که این ویروس دارد جلوگیری از ورود این ویروس به شهر اجتناب ناپذیر است و تنها راه پیشگیری و کنترل این ویروس رعایت بهداشت فردی است.     انتهای پیام//ف.ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی آنفولانزا بهداشت فردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام دهیاران و شوراها در انعکاس مشکلات مردم ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا شهاب زاده عصر سه شنبه در نشست با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی بخش مرکزی و لوندویل آستارا اظهار کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از هر ترفندی از جمله اختلاف انداختن بین اهل تسنن و شیعه و هزینه‌های کلان در این زمینه برای ضربه زدن به کشور عزیزمان ایران استفاده می‌کنند.

فرماندار آستارا بر اهتمام دهیاران و شوراها به مسائل روز تاکید کرد و گفت: باید هرگونه اختلاف سلیقه را کنار گذاشته و تنها به خدمت به مردم و رفع مشکلات روستا توجه داشت و مشکلات روستاییان را رصد و بر انعکاس مشکلات آنها اهتمام ورزند.

وی افزود: وظیفه دهیاران دفاع از دستاوردهای نظام و دولت است و در راستای تحقق این مهم باید در جهت اطلاع رسانی خدمات ارائه شده توجه ویژه داشته باشند.

شهاب زاده بابیان اینکه بخشداران باید به عملکرد دهیاران نظارت لازم را داشته باشند افزود: دهیاران باید با تهیه گزارش از پیگیری‌ها و اقدامات خود در روستا و انعکاس مشکلات و موانع موجود به بخشداری، زمینه حل و فصل و ارائه راهکارهای لازم را فراهم سازند.

در این جلسه بخشداران بخش مرکزی و لوندویل و همچنین دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی شهرستان به بیان گزارش اقدامات کاری انجام شده پرداختند.

کد خبر 6087078

دیگر خبرها

  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • اهتمام دهیاران و شوراها در انعکاس مشکلات مردم ضروری است
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • کدام میوه‌های تابستانی ویتامین C بالایی دارند؟
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟