Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با تأکید بر اینکه سلامت دانش آموزان و دانشجویان در حال حاضر مهم‌ترین مسئله برای نظام آموزشی کشور است، خواستار تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان تعطیلات نوروزی به علت شیوع ویروس کرونا شد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدحمایت میرزاده با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: امروز در شرایط خاصی قرار داریم که خطر شیوع این ویروس کنشده در مدارس بیش از دانشگاه‌ها و در دانشگاه‌ها بیش از جامعه احساس می‌‎شود لذا بهترین تصمیم تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها برای حفظ سلامت دانش آموزان و دانشجویان تا عید نوروز بهترین راهکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: در محیط‌هایی مانند دانشگاه‌ها در چنین شرایطی خطر شایعه پراکنی و ملتهب شدن فضای دانشگاه و به تبع آن دانشگاه کاملا احساس می‌شود و لذا مجموعه شرایط نشان می‌دهد تعطیلی بهترین گزینه در شرایط فعلی برای حفظ و کنترل سلامتی مردم و جامعه است.
آمادگی لازم برای رویارویی با کرونا را نداریم
وی با بیان اینکه تعطیلی یک ماهه مدارس موضوعی است که در چین هم اتفاق افتاده است، ادامه داد: باید قبول کرد که در شرایط فعلی آمادگی لازم برای رویارویی با کرونا را در کشور نداریم البته این به معنای کم کاری مسئولان نیست، ولی این شرایط خاص را با اقدامات فعلی نمی‌توان کنترل کرد.

میرزاده تصریح کرد: برای جبران تعطیلی‌ها و افت آموزشی دانش آموزان و دانشجویان نیز باید در نظر داشت که اولا بسیاری از منابع را می‌توان به صورت غیر حضوری نیز مطالعه کرد و نیازی به حضور در کلاس درس نیست؛ دوما می‌توان از ظرفیت فضای مجازی برای آموزش‌های مجازی به دانش آموزان و دانشجویان استفاده کرد و فضای مجازی پل ارتباطی محصل با محل تحصیل خود باشد.
صدا و سیما به جای تبلیغات میلیاردی به یاری آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بیاید
این نماینده مردم در مجلس یادآور شد: افزون بر این صدا و سیمایی که پول‌های کلانی را از حوزه آموزش کسب می‌کند، باید به جای تبلیغات میلیاردی به یاری آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بیاید و بخشی از آموزش‌ها را از این طریق به دانش آموزان و دانشجویان منتقل کند.

وی تأکید کرد: از سوی دیگر چه اشکالی دارد اگر به جای خردادماه پایان ترم تحصیلی تیرماه اعلام شود؛ این مهم نیاز به مجوز قانونی ندارد و اختیار آن با آموزش و پرورش است.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: در این شرایط بحرانی اختیار باید به استان‌ها و دانشگاه‌ها واگذار شود تا این سرفصل‌های درسی به هر نحوی که شده به محصل تدریس شود، ولی به این شرط که سلامت جامعه به هر نحوی که شده باید حفظ شود. منبع: خانه ملت

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمیسیون آموزش مجلس مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا دانش آموزان و دانشجویان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۷۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • مدارس یحیی آباد آران و بیدگل در اصفهان فردا تعطیل شد
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • کمیسیون اجتماعی مجلس با تعطیلی شنبه موافق است/ منتظر پاسخ استعلام از دفتر رهبری هستیم
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • ادامه ابهام‌ها درباره تعطیلی شنبه‌ها یا پنجشنبه‌ها | موافقان و مخالفان چه می گویند؟ | استدلال خاص درباره تعطیلی شنبه
  • تعطیلی جدید شنبه یا پنجشنبه است؟ بررسی مجلس به کجا رسید؟
  • ویکند ۲ روزه در دو مرحله؟
  • بلاتکلیفی تعطیلی شنبه یا پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی