Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان نماینده منتخب غرب هرمزگان در مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه ارتزاق مردم غرب هرمزگان از دریا به‌صورت صیادی یا تجارت است، خاطرنشان کرد: باید نگاه معیوبی که به مناطق مرزی وجود دارد و ترخیص‌کار، بازرگان و ملوان ما را قاچاقچی می‌شناسند، برداشته شود و در قانون به فکر اصلاح این موضوع باشیم.

احمد جباری شب گذشته(چهارم اسفندماه) در دیدار با امام‌جمعه شهرستان بندرلنگه، با بیان اینکه دو دوره نمایندگی‌ام جای مجلس و دستگاه اجرایی در حوزه انتخابیه تغییر یافته بود، افزود: به‌گونه‌ای که بنده به مناطق تحت حوزه نمایندگی‌ام رفته و پروژه‌های معطل‌مانده را پیگیری و دنبال می‌کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مصوبات دولت‌های گذشته که بر روی زمین‌مانده بود را احیا کردم، خاطرنشان کرد: برای این مصوبات ردیف بودجه قرار می‌دادم و تلاشم برای اجرایی شدن مصوبات بود درحالی‌که وزارتخانه و دستگاه اجرایی مربوطه خود وظایفی دارد که باید آن‌ها به دنبال تحققش بودند.

نماینده منتخب غرب هرمزگان در مجلس یازدهم با بیان اینکه این رویکرد باید تغییر یابد و یک نماینده مجلس به وظیفه ذاتی خود که همان قانون‌گذاری و نظارت بر انجام صحیح مصوبات است، بپردازد، اضافه کرد: دستگاه اجرایی باید برخی امور از نماینده مجلس کمک بخواهد تا کارها پیش رود و جایی هم وظیفه یک دستگاه اجرایی است به کمک نماینده مجلس بیاید تا با قدرت بتوانند مشکلات را کاهش دهند.

جباری با اشاره به اینکه در وعده و وعیدها نامزدهای انتخاباتی مواردی شنیده می‌شد که در وظایف یک نماینده مجلس نیست، عنوان کرد: در زمان نمایندگی‌ام بزرگراه بندرلنگه-بندرخمیر از مصوبات دولت وقت بود که زمین‌مانده و حتی کمربندی برای بندرلنگه دیده نشده بود اما با وجود عضویتم در کمیسیون عمران تمامی تلاش خود را برای تحقق این موضوع به کار بستم و خوشحالم که در این امر سهمی داشتم.

وی با تأکید بر اینکه ارتزاق مردم غرب هرمزگان از دریا به‌صورت صیادی یا تجارت است، خاطرنشان کرد: باید نگاه معیوبی که به مناطق مرزی وجود دارد و ترخیص‌کار، بازرگان و ملوان ما را قاچاقچی می‌شناسند، برداشته شود و در قانون به فکر اصلاح این موضوع باشیم.

جباری اضافه کرد:دیگر عصر دعواها و خطکشیهای سیاسی به سر رسیده است، مردم گرفتار هستند و از این دعواها خسته شدهاند؛ مردم میخواهند مشکلات و گرفتاریهای آنها حل بشود.

نماینده منتخب غرب هرمزگان در مجلس یازدهم در پایان گفت: مردم ما شایسته بهترین خدمات هستند و باید در راستای تحقق آن از هیچ تلاشی فروگذاری نکنیم.

همچنین امام‌جمعه شهرستان بندرلنگه در این دیدار گفت: دیگر انتخابات به پایان رسیده و دوره رقابت به دوره رفاقت تبدیل‌شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدجواد رکنی با بیان اینکه امتیاز نماینده منتخب غرب هرمزگان سابقه دو دوره نمایندگی مجلس است، تصریح کرد: دیگر دوران تجربه‌اندوزی به پایان رسیده و وقت عمل فرارسیده و مردم غرب هرمزگان در انتظار نماینده‌ای عمل‌گرا هستند.

وی با اشاره به اینکه انتظار مردم عملکردی است که در حد توان یک نماینده مجلس باشد نه بیشتر و نه کمتر، اظهار کرد: اکنون فرصت مناسبی برای خدمت کردن فراهم‌شده و امیدوارم در این راه مردم حامی و پشتیبان و مطالبه گر باشند.

امام‌جمعه شهرستان بندرلنگه در پایان در خصوص مهم‌ترین خواسته‌های مردم منطقه، اضافه کرد: توجه به اشتغال، خارج کردن گمرکات غرب هرمزگان از وضعیت فعلی، حل مشکل پروازها از به‌عنوان یک معضل جدی و گاز کشی در منطقه مهم‌ترین انتظاراتی است که مردم خواهان پیگیری آن هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نماینده منتخب غرب هرمزگان غرب هرمزگان دستگاه اجرایی نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۷۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بی‌تدبیری‌های اخیر در برگزاری بازی استقلال ملاثانی و فجر سپاسی گفت: عدم توجه به استعدادهای خوزستانی سبب سقوط جایگاه فوتبال ایران می شود. - اخبار استانها -

محمد کعب عمیر در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با بیان اینکه خوزستان مهد فوتبال ایران است، گفت: خوزستان دارای استعدادهای درخشان و ظرفیت های بالقوه و بالفعل در ورزش فوتبال بوده که همواره موجب عزت و اعتلای نام ایران اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی شده است.

وی افزود: سقوط جایگاه فوتبال ایران در رنگینک های فیفا زمانی رقم خورد که استعدادهای خوزستانی به حاشیه رانده شد.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لغو بازی استقلاب ملاثانی با فجر سپاسی گفت: متاسفانه روز دوم اردیبهشت 1403 را باید روز شوم و سیاه فوتبال خوزستان نامید. در این روز که تنها تیم مردمی و متعلق به منطقه محروم یعنی استقلال‌ آبی پوش ملاثانی برای رویارویی با تیم فجرسپاسی در اهواز و در چارچوب رقابت های لیگ دسته اول فوتبال کشور آماده شده بود و در آستانه بازی سرنوشت ساز برابر سپاهان برای برد و کسب سه امتیاز خود را مهیا کرده ناگهان شاهد بسته شدن ورزشگاه دولتی الغدیر به روی این تیم مردمی، میهمان، داوران و ناظران و صدها تماشاگر متعصب خوزستانی بودیم که در تاریخ فوتبال کشور بی سابقه است.

کعب عمیر ادامه داد: این اقدام علاوه بر لغو بازی موجب نارضایتی مردم شریف و متعصب خوزستان و هوادران تیم ریشه دار استقلال آبی پوش ملاثانی شد.

وی تصریح کرد: این اتفاق در حالی رخ داد که به دلیل عدم تکمیل روشنایی ورزشگاه تختی اهواز، از دو هفته قبل نیز باشگاه آبی پوشان و سازمان لیگ در مکاتبه و مذاکره با باشگاه استقلال خوزستان، گروه ملی، هیات فوتبال استان و اداره کل ورزش و جوانان بر معرفی ورزشگاه الغدیر به عنوان محل برگزاری 4 بازی خانگی استقلال ملاثانی تاکید و اصرار کرده بودند.

نماینده مردم شوش در مجلس افزود: اما ناگهان در حالی که 2 ساعت تا آغاز بازی باقی مانده بود، درب ورزشگاه الغدیر به روی میزبان، میهمان و تماشگران بسته می شود و حتی پیگیری و دخالت شخص استاندار خوزستان و معاونین سیاسی و عمرانی وی نیز نتوانست حریف ممانعت مدیریت گروه ملی و باشگاه استقلال خوزستان شود.

کعب عمیر گفت: بازتاب خبر بسته شدن الغدیر با توجه به همشهری بودن مدیریت شرکت فوق الاشاره و همچنین باشگاه استقلال خوزستان با تیم میهمان، شائبه های ناخوشایندی را در فضای استان دامن زده و در جریان این موضوع علاوه بر متضرر شدن استقلال ملاثانی، عملا سه امتیاز طلایی به فجر سپاسی بخشیده شد تا فاصله خود را با دیگر رقیب خوزستانی یعنی نفت مسجدسلیمان بیشتر و از صعود آن به لیگ برتر ممانعت شود. 

وی تصریح کرد: ورزشگاه الغدیر در مالکیت اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان بوده و استادیوم اختصاصی باشگاه استقلال خوزستان نیست و همچنین قرارداد اجاره آن برای بازی‌های لیگ برتر نیز در حال پایان است. 

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به وزیر محترم اقتصاد و دارایی در خصوص عملکرد نامطلوب و شائبه برانگیز مدیریت شرکت گروه ملی در خصوص بی توجهی به امنیت، آرامش و مصالح استان و ضربه به تنها تیم مردمی خوزستان در لیگ های برتر و آزادگان تذکر داده و خواهان برخورد با مدیران مقصر و ناکارآمد هستیم.

کعب عمیر ادامه داد: همچنین به وزیر ورزش و جوانان در خصوص تعلل و بی توجهی به موضوع بهسازی و اصلاح سیستم روشنایی و نوسازی تاسیسات ورزشگاه تختی علی رغم گذشت 8 ماه از تخصیص استادیوم تختی به بازی های استقلال ملاثانی و نیز مکاتبات سازمان لیگ، تذکر جدی داده و خواهان تعیین تکلیف ورزشگاه الغدیر و برخورد با عوامل مسبب مشکلات اخیر برای ورزش استان در هر جایگاه و موقعیت از جمله ورزش و جوانان و هیأت فوتبال خوزستان هستیم.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش
  • دستورات ویژه برای ترخیص اقلام ضروری وکالاهای وارداتی از بندر لنگه