Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-20@14:45:31 GMT

(تصاویر) خسارت‌های زلزله در قطور آذربایجان غربی

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۸۶۴۸

(تصاویر) خسارت‌های زلزله در قطور آذربایجان غربی

عکاس: مهرداد تبریزی/ میزان

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فرارو

کلیدواژه: زلزله خوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میاندوآب از قطب‌های مهم دامپروری آذربایجان غربی است

معاون سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: میاندوآب با وجود ۶۴۰۰۰ رأس دام سنگین و ۴۰۴۰۰۰ رأس دام سبک، یکی از قطب‌های مهم دامپروری استان آذربایجان‌غربی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رضا مقدم امروز _پنج‌شنبه سی‌ام فروردین_ در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود ۴۶۸۰۰۰ رأس دام سبک و سنگین در شهرستان میاندوآب اظهار کرد: میاندوآب با دارا بودن ۶۴۰۰۰ رأس دام سنگین و ۴۰۴۰۰۰ رأس دام سبک، یکی از مهم‌ترین قطب‌های دامپروری در آذربایجان‌غربی محسوب می‌شود.

وی افزود: از این‌رو کشت نباتات علوفه‌ای از جمله یونجه به‌منظور تولید و تأمین علوفه مورد نیاز احشام، از دیر باز در این شهرستان مرسوم بوده و میاندوآب در تولید علوفه دارای رتبه استانی و کشوری است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی و رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: بر اساس الگوی کشت ارائه شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی، امسال سطح زیر کشت محصول یونجه در شهرستان میاندوآب بالغ بر ۷۵۰۰ هکتار است و به‌طور متوسط سالانه بیش از ۱۰۰۰۰۰ تن یونجه در این شهرستان تولید می‌شود.

مقدم یادآور شد: در راستای کنترل عوامل خسارت‌زا و تولید محصول سالم، با صدور اطلاعیه‌های پیش آگاهی و اطلاع رسانی گسترده در سطح روستاها و فضای مجازی، تاکنون در سطح ۷۵۰۰ هکتار از مزارع یونجه، عملیات تلفیقی مبازره با آفت سرخرطومی انجام گرفته است.

وی با مطلوب ارزیابی کردن وضعیت مزارع یونجه شهرستان، هدف از بازدید خود از مزارع کشت یونجه را بررسی نتایج کنترل و کاهش جمعیت آفت سرخرطومی در این مزارع برشمرد.

کد خبر 745840

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان غربی 
  •  پیروزی ۱۵ بر صفر تیم شرکت گاز آذربایجان غربی در زنجان
  • جلوه گری شکوفه‌های درختان در طبیعت شهر قطور + تصاویر
  • فیلم/ خسارت زلزله ۵.۶ ریشتری در شمال ترکیه
  • (ویدئو) خسارت زلزله ۵.۶ ریشتری در شمال ترکیه
  • خسارت زلزله ۵.۶ ریشتری در شمال ترکیه + فیلم
  • تصاویری از خسارت شدید به روستاها در زلزله جدید ترکیه
  • میاندوآب از قطب‌های مهم دامپروری آذربایجان غربی است
  • افزایش تدریجی دما در آذربایجان غربی در روزهای آتی
  • پربازدیدهای خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی در شبانه روز گذشته