Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به پیش‌بینی بارش شدید باران و برف در روزهای دوشنبه و سه شنبه دستورالعملی را به استانداران و روسای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سراسر کشور ارائه کرد.

به گزارش جنوب نیوز و به نقل از ایسنا، اسماعیل نجار در اعلام هشدار به استانداران و روسای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران نوشت: «در مورد اخطاریه هواشناسی این سازمان با توجه به پیش بینی بارش شدید باران و برف در نیمه شمالی چهارمحال و بختیاری، شمال شرق خوزستان، غرب اصفهان جنوب و غرب لرستان (حداکثر ۳۰ تا ۵۰ میلی‌متر) از عصر دوشنبه پنجم اسفند پیش‌بینی‌های لازم را اعمال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین بارش باران و برف در ارتفاعات از روز سه شنبه ششم اسفند جاری در چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، شمال شرق خوزستان، نیمه شرقی لرستان، مازندران، ارتفاعات تهران (حداکثر ۸۰ تا ۱۳۰ میلی‌متر)، کرمانشاه، کردستان، نیمه شمالی ایلام، نیمه غربی لرستان، مرکزی، گیلان، ارتفاعات در استان‌های تهران، جنوب اردبیل، زنجان، قزوین و البرز (حداکثر ۵۰ تا ۸۰ میلی‌متر)، نیمه جنوبی آذربایجان غربی، نیمه جنوبی آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان، همدان، قزوین، البرز، تهران، مرکزی، قم، شمال سمنان، نیمه جنوبی ایلام، جنوب اصفهان، شمال کهگیلویه و بویراحمد، گلستان (حداکثر ۳۰ تا ۵۰ میلی‌متر) که احتمال سیلاب، لغزندگی جاده‌های کوهستانی، کاهش دید، آب‌گرفتگی معابر شهری و اختلال تردد در جاده‌های مواصلاتی، ذوب برف و بالا آمدن آب رودخانه‌ها و همچنین احتمال وقوع بهمن در جاده‌های کوهستانی وجود دارد، در آماده باش کامل باشند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: با توجه به اثر مخاطرات یادشده باید تمام راه‌های منتهی به رودخانه هایی که سیل در آن‌ها جریان دارد؛ در صورت ریسک بالا، با همکاری پلیس راهور مسدود شود و از تجمع مردم در کنار رودخانه‌های خروشان و ناایمن، با همکاری نیروهای انتظامی جلوگیری شود. همچنین باید نحوه هشداردهی سیلاب به مسئولان محلی بخصوص دهیاران یادآوری شود تا در صورت مشاهده سیلاب به ساکنان پایین دست هشدار داده شود.

وی افزود: سیستم های ارتباطی خود از جمله بیسیم، تلفن همراه، تلفن کابلی و نظایر آن را با بخشداران، مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان، مدیران استانی و و روسای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چک کرده تا در صورت نیاز با مشکل مواجه نشوند و در صورت ورود سیلاب به مناطق مسکونی و به منظور جلوگیری از برق گرفتگی حتی الامکان برق سراسری قطع و از وصل کردن و راه اندازی شبکه های تخریب شده جدا خودداری و تا زمان برقراری شرایط ایمن این وضعیت ادامه یابد. با توجه به احتمال خروج آب از محل پیچانرودها (محل پیچ رودخانه ها) نسبت به افزایش دیواره رودخانه (سیل بند) اقدام لازم انجام شود.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد

داود مخلصی مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای استان یزد گفت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی و پیش بینی شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران برای امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند. 

او افزود: هماهنگی‌های لازم برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای آماده باش پرسنل و امکان بکارگیری تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده است. 

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد ادامه داد: ارسال پیامک‌های اطلاع رسانی به مشترکین فاضلاب، بازدید از دریچه منهول‌های فاضلاب به منظور جلوگیری از پس زدگی فاضلاب، مدیریت بهره برداری از شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به دلیل ورود روان آب‌ها و افزایش دبی تصفیه خانه ها، مرمت و آسفالت کانال‌ها و مسیر‌های حفاری شده، رصد مستمر وضعیت تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت آب و فاضلاب برای پیشگیری و پاسخگویی به شرایط اضطراری است. 

مخلصی خاطرنشان کرد: در جلسات مدیریت بحران مقرر شد با توجه به احتمال وقوع روان‌آب در سطح شهر یزد و سیلاب در رودخانه‌های فصلی، در صورت وارد آمدن آسیب به شبکه و تاسیسات آب و فاضلاب نسبت به اعزام تیم عملیاتی واکنش سریع برای رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری و تندباد برای ۱۱ شهرستان اصفهان تا آخر شب
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها، سیلاب و آب‌گرفتگی در اصفهان / تداوم بارش‌ها در استان
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • بارش‌های رگباری و آب‌گرفتگی در شمال و شرق استان اصفهان + عکس
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد