Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلناز رامین‌فر نقاش و مدیر گالری «هونره» در شهر اصفهان که در بخش «چهارسوی هنر» دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر حضور دارد، درباره جشنواره فجر به خبرنگار مهر گفت: اولین بار است که در جشنواره تجسمی فجر حضور پیدا می‌کنم و آن چنان که باید و شاید استقبال از آن را شاهد نبودم، البته با توجه به شرایط اجتماعی و اتفاقاتی که در دو ماه گذشته اتفاق افتاد و البته بیماری کرونا، این استقبال قابل پیش بینی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که یک سال است گالری «هونره» را تأسیس کرده است، درباره برپایی نمایشگاه هنری در شهر اصفهان توضیح داد: یک سال است که گالری هونره را تأسیس کردم و خیلی با حساسیت در گالری، نمایشگاه برگزار می‌کنم به این دلیل که دلم می‌خواهد سواد بصری در میان مخاطبان بالا رود و کار خوب ببینند. همچنین سعی می‌کنم از جوانان با استعداد حمایت کنم و به دنبال این نقاشان جوان هستم تا نمایشگاه آثارشان را برگزار کنم.

مدیر گالری «هونره» که خودش نیز نقاش است، در مورد دو اثری که در غرفه گالری هونره در بخش «چارسوی هنر» جشنواره تجسمی فجر دارد، نیز گفت: تابلوی «آفرینش» و «نبرد رنگینه» را برای حضور در جشنواره تجسمی فجر انتخاب کردم؛ تابلوی «آفرینش» جزئی از مجموعه آثارم با عنوان «اسطوره‌ها» است. در این تابلو شاهد پرتره زنی هستیم که گل لوتوس در دست دارد و این گل نیز روی آب است. گل لوتوس در اساطیر و ایران باستان گل مقدسی بوده و به معنای آفرینش است.

وی بیان کرد: «نبرد رنگینه» نیز نبرد دو خروس که نشان از پویایی است، نشان می‌دهد. این نبرد، نبرد بر سر زندگی است و به نظر من نبردی رنگین است؛ خروس را به این دلیل زیبایی و رنگش که جنگ را انجام می‌دهد انتخاب کردم.

رامین‌فر در پایان با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه و فروش آثار هنری در شهرستان بسیار سخت است، گفت: امیدوارم مسئولان هنری و فرهنگی کشور و برگزارکنندگان جشنواره هنرهای تجسمی فجر نسبت به حمایت از هنر و چرخه اقتصادی هنر در شهرستان‌ها هم حساس باشند و در جشنواره بزرگی چون «فجر» از هنرمند و هنر در تمام کشور حمایت کنند.

کد خبر 4861522

منبع: مهر

کلیدواژه: دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر نمایشگاه هنری هنرهای تجسمی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر تئاتر ایران دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر فیلم سینمایی موسیقی ایرانی جشنواره موسیقی فجر کارگردان تئاتر کنسرت موسیقی بازیگر سینما سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر شبکه یک سیما سریال ایرانی موسیقی پاپ تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گالری گردی آخر هفته در نمایشگاه‌های جدید تهران

این آخر هفته نمایشگاه‌های تازه‌ای افتتاح خواهند شد که فرصت بازدید از آن‌ها فراهم است.

به گزارش ایسنا گالری‌گردی این هفته با نمایشگاه‌های جدیدی همراه خواهد شد؛ نمایشگاهی انفرادی است که جمعه ۳۱ فروردین برپا خواهد شد.

می‌توان از آثار قاسم حاجی زاده را در «هراس و هوس» دید. این نمایشگاه که در طبقه دوم گالری اُ برپا شده است تا دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه باید به خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک 18، طبقه ی دوم رفت. 

 

نمایشگاه اوریا محمودی، با عنوان «سفرنامه ی تکه تکه» نیز جمعه ۳۱ فروردین در گالری هما افتتاح خواهد شد. این نمایشگاه تا سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ادامه خواهد یافت و برای سر زدن به آن باید به خیابان کریم خان زند، خیابان سنایی، کوچه چهارم غربی، پلاک ۸، واحد یک رفت. 

«زنده» نمایشگاهی با آثار محمود زنده‌رودی است که در گالری شیرین افتتاح خواهد شد؛ افتتاحیه این نمایشگاه جمعه ۳۱ فروردین خواهد بود و تا سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ادامه خواهد یافت. برای سر زدن به این نمایشگاه باید به خیابان کریمخان‌زند، خیابان سنایی، کوچه‌ی سیزدهم، پلاک ۵ رفت. 

«خراش» هم با آثار هانیه آزموده جمعه ۳۱ فروردین در گالری عصر افتتاح می‌شود. 

در بخشی از استیتمنت این نمایشگاه آمده است: «در طبیعت که بوده باشید دیده‌اید که ناگهان روز٬ شب می‌شود و ظهر عصر. سایه‌ها بازیگوشی می‌کنند و مناظر پیوسته در هم می‌روند و از چشم می‌گریزند. حتی چیزی ساکن چون کنده‌ای درخت یا دری فولادی تحت تاثیر زمان و در اثر رطوبت و آفتاب و دیگر عوامل مادی می‌پوسد، ریش ریش می‌شود و فرسوده و به مرور زمان ناپدید خواهد شد.

این سیر تغییرات مناظر و موجودات برای من آیینه تمام‌نمایی از تحولات شتابناک در واقعیت اجتماعی نیز هست، چرا که هر خراشی بر واقعیت نتیجه سایش و اصطکاکی است که نادیده گرفتن فرآیندهای دگرگون‌کننده را ناممکن می‌کند. ثبت و ضبط این فرایندها مرا به استفاده از مواد گوناگون کشاند تا شاید بتوانم این خراش‌ها بر تن واقعیت را ثبت کنم.

برای انتقال بهتر احساسات و افکاری که با آنها دست به گریبانم و در واقع به چنگ آوردن واقعیت گریزپا، نیاز به تکنیکی داشتم که هم خراش‌های زمان بر چهره واقعیت را ثبت کند و هم به اندازه کافی برای به تصویر کشیدن واقعه یا تصویری که در ذهن شکل گرفته، سریع باشد، چرا که برای من مسئله تنها تصویر کردن صرف یک موقعیت یا فضا نبود، بلکه می‌خواستم با خراشیدن سطح بوم و لایه‌های رنگ یک دم آوار سهمگین واقعیت را متوقف سازم و تجربه خود از جهان را به اشتراک بگذارم.»

این نمایشگاه تا جمعه ۱۴ اردیبهشت ادامه خواهد یافت و برای بازدید از آن باید به میرزای شیرازی شمالی، خیابان دلاویز، پلاک ۱۸ رفت. 

مهرداد ختایی نیز نمایشگاه «آخور» را جمعه ۳۱ فروردین در گالری ماه برپا خواهد کرد. این نمایشگاه تا سه شنبه 25 اردیبهشت ادامه خواهد داشت و برای بازدید از آن باید به خیابان آفریقا، بلوار گلستان، شماره ۲۶ رفت. 

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است:« آخور- ﺑﺎرﻫﺒﻨﺪ- دﻫﺎنﺑﻨﺪ

!این قرص نان از آن توست به داشته ات قناعت کن، روی برگردان و به تقدیرت راضی و خوشنود باش

مهرداد ختایی (فروردین 1403)

ﮐﻤﯽ از ﻣﻦ

زﯾﺮ ﻧﮕﺎهِ ﻣﻦ ﻋﻼﻣﺘﯽ از ﻣﻦ ﻣﯽﺷﻮد

 ﯾﻌﻨﯽ 

ﭼﯿﺰی ﮔﺬﺷﺘﻪ در ﭼﯿﺰی

و آن ﮐﻤﯽ ﮐﻪ از ﻣﻦِ اول 

در دوﻣﯽ ﮔﺬﺷﺘﻪ 

ﯾﮏ ﻣﻦِ ﺳﻮم را ﻋﻼﻣﺘﯽ از ﻣﻦ ﻣﯽﮐﻨﺪ 1

- رﻧﮓﻫﺎ ﻫﻢﻧﻬﺎدِ یک دیگرند!

   - ﻫﻢﺧﺎﺳـﺘﮕﺎه ﭼﻄﻮر؟ ﺳـﺮﻧﻮﺷـﺖ و ﭘﺎﯾﺎﻧﺸـﺎن از ﭼﻪ ﻗﺮار اﺳـﺖ؟  ﺧﻂﻫﺎ ﭼﻪ ﻣﯽﺷـﻮﻧﺪ؟ ﻓﺮمﻫﺎ و ﺻـﻮرتﻫﺎ؟ آﺑﺸـﺨﻮرِ آنﻫﺎ ﮐﺠﺎﺳـﺖ؟ اﺻـﻠﻦ ﺑﻪ ﺻـﻮرتﻫﺎ ﻧﮕﺎه ﻣﯽﮐﻨﯽ؟ آﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎری  ﮐﻪ ﺑﻪ ﯾﮑﯽﺷـﺎن ﺧﯿﺮه ﺷـﺪی ﮐِﯽ ﺑﻮد؟  ﺑﻪ ﮐﺪاﻣﺸـﺎن ﺑﻮد ﮐﻪ دلﺑﺴـﺘﯽ؟ ﺑﻪ ﮐﺪام ﭼﻬﺮه اش؟ از ﮐﺪامﯾﮏ ﺑﺮﯾﺪی؟ اﺻـﻠﻦ ﻫﻨﻮز دل ﻣﯽﺑﻨﺪی؟ ﻫﻨﻮز ﻣﯽﺷـﻮد ﮐﻪ دل ﺑﺴـﺖ؟  ﯾﺎ  ﻧﻪ،  ﻫﻨﻮز ﻫﻢ ﺻـﻮرتﻫﺎ  را ﺻـﻮرﺗﮏ ﻣﯽﺑﯿﻨﯽ؟  راه ﻣﯽروی ﺑﻪ صورت ها، ﺑﻪ ﭼﺸﻢﻫﺎ ﺧﯿﺮه ﻣﯽﺷﻮی و زﯾﺮ ﻟﺐ ﻣﺪام ﺑﺮاﯾﺸﺎن ﺣﮑﻢ ﺻﺎدر ﻣﯽﮐﻨﯽ؟

- ﻣﺮزﻫﺎ، ﻫﻢﺳﺮﺷﺖ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮﻧﺪ!

  - اﮔﺮ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺮزی  ﺑﺮای ﮐﺴـﯽ ﺑﺎﻗﯽ ﮔﺬاﺷـﺘﻪ ﺑﺎﺷـﯽ! اﮔﺮ ﺑﻪ ﺟﺰ در ﻓﺎلِ ﻗﻬﻮه، ﺟﺎی دﯾﮕﺮی ﻫﻢ ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﺧﻂ و رﺑﻂ ﮔﺸـﺘﻪ ﺑﺎﺷـﯽ! اﮔﺮ ﻣﺮزﻫﺎ، ﻧﻘﻄﻪﻫﺎ و ﺧﻂﻫﺎ را در آﺳـﻤﺎن، ﻣﯿﺎنِ ﺳـﺘﺎرﮔﺎن  و ﺻـﻮرتﻫﺎی ﻓﻠﮑﯽ رج زده ﺑﺎﺷـﯽ! اﮔﺮ اﺻـﻠﻦ ﻣﺮزﻫﺎ ﺑﺮاﯾﺖ ﻣﻌﻨﺎﯾﯽ داﺷـﺘﻪ ﺑﺎﺷـﻨﺪ!  اﮔﺮ  ﻫﺮﮔﺰ  وﻗﺘﯽ  ﺑﺮﺳـﺪ ﮐﻪ ﺳـﺮت را از آﺧﻮرِ دﯾﮕﺮان ﺑﻠﻨﺪ ﮐﻨﯽ  و ﺑﺎز ﻫﻢ اﮔﺮ ﺟﺎی ﻓﺮو ﺑﺮدنِ ﺗﻤﺎمِ ﻟﻘﻤﻪ، ﮐﻤﯽ از آن را در دﻫﺎﻧﺖ  ﻧﺸـﺨﻮار ﮐﻨﯽ! ﻧﺸﺨﻮار! راﺳﺘﯽ ﻧﺸﺨﻮار ﻣﯽﮐﻨﯽ؟ ﻣﺰهﻫﺎ را ﻣﯽﭼﺸﯽ؟ ﻣﺮزﻫﺎ را ﭼﻄﻮر؟ اﺻﻠﻦ رﺑﻂِ ﻣﯿﺎنِ ﻣﺮزﻫﺎ و ﻣﺰهﻫﺎ را ﻣﯽﻓﻬﻤﯽ؟

جواد ﺳﺮوش

(1) ﯾﺪاﻟﻪ روﯾﺎﺋﯽ، ﻣﻦِ ﮔﺬﺷﺘﻪ اﻣﻀﺎ»

«نمایشگاه نقاشی و طراحی سفر رهایی روح زنده یاد نامی پتگر» نیز نمایشگاهی انفرادی است که در گالری کاما برپا خواهد شد. این نمایشگاه جمعه 31 فروردین افتتاح شده و تا دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری کاما واقع در جردن ،خیابان دیدار شمالی کوچه کیش شرقی پلاک ۲۰ ،طبقه اول رفت.

نمایشگاه «نه این دنیا، نه اون دنیا» نیز با آثار مامک حجازی در گالری ریشه۲۹ برپا خواهد شد. این نمایشگاه جمعه ۳۱ فروردین افتتاح و تا جمعه ۱۴ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه باید به  گالری ریشه۲۹ در الهیه، خیابان آقابزرگی، روبه روی بانک آینده، جنب بانک خاورمیانه، پلاک ۳۱ رفت. 

نمایشگاه انفرادی «نویز آف» روز جمعه ۳۱ فروردین در گالری بام افتتاح خواهد شد. در این نمایشگاه آثار امیر عباسی را می‌توان دید. 

گالری بام تا سه شنبه ۱۱ اردیبهشت میزبان این نمایشگاه خواهد بود. 

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است:

«نویز آف

گذشته‌ هر انسان  نقش برجسته‌ ای در احوال امروزش دارد. آنچه در گذشته رخ می دهد ،در حال حاضر، شامل تغییرات و برساختهایی می شود که توالی زمان ،فرهنگ و سیاست بر آن تحمیل کرده است.

اشیا نیز در برساخت زبان وفرهنگ دگرگون می شوند و این دگرگونی در مقابل دیدگان ما مسیری متضاد را طی می کند.اگر چه گاهی این سلب واقعیت یا تحریف در شکل نوستالژیک آنها تاثیری نمی گذارند، اما قابل توجه است.

در مجموعه پیش رو ، نوارها استعاره ای از بر ساخت زبانی و فرهنگی جوامعی نظیر ما هستند .این وارانه سازی ، امروز از آن جهت برجسته شده است که نمود آن در زندگی ما ، شکلی طنز گونه و قابل تامل پیدا کرده است .چیزی که در گذشته ، گاهی با سانسور همراه بوده است و امروز طی فرآیندی فرهنگی ، در دایره ایدئولوژیک نهاد حاکم قرار ندارند .چیزی دگرگون و فراموش شده ، که ماهیت واقعی از آن سلب شده تا نوعی معنا سازی وارانه اتفاق بیافتد.اما امروز در مسیری متفاوت اما بی اثر و تنها نوستالژیک در ذهن ما نقش بسته است.»

برای سر زدن به این نمایشگاه باید به خیابان سنایی، کوچه نوزدهم، پلاک ١٦، زنگ دوم رفت. 

نمایشگاه انفرادی «فنا» با آثار ریتا رحیمی نیز از جمعه ۳۱ فروردین در گالری شمیس افتتاح خواهد شد. برای بازدید از «فنا» باید به فرمانیه، بلوار اندرزگو، خیابان دانیالی، شماره ۸ رفت. این نمایشگاه تا دوشنبه 10 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

«زمین» نمایشگاه انفرادی هاله متولی است که جمعه ۳۱ فروردین در گالری بستان افتتاح خواهد شد. برای سر زدن به این نمایشگاه باید تا چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت به خیابان مطهری- خیابان لارستان- نبش بیست و دو- پلاک ۷۱ رفت. 

مونا خورشید دوست نمایشگاه انفرادی «می‌شنوی؟» را در گالری دوست برپا خواهد کرد. این نمایشگاه جمعه 31 فروردین افتتاح شده و تا سه شنبه 18 اردیبهشت ادامه خواهد یافت. 

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است: «می‌شنوی؟ گوش‌ها به اصوات آرام و ممتد خو می‌گیرند و به مرور آن را سکوت می‌شمارند. از آن پس «شنیدن» دیگر ساده نیست. هوشیار باید بود و گوش‌ها را تیز کرد. در این مجموعه سکوتِ تن را به تصویر کشیده‌ام. برای جُستنِ نغمه‌ای که پیوسته در بطن آن جاریست. زمزمه‌ی آرام و آهنگینی که هیاهوی جهان آن را بلعیده و گوش‌ها به آن خو گرفته‌اند. گوش بسپاریم به آوای استخوان‌ها. این مجموعه تلاشی‌ست برای « شنیدن »...»

گالری دوست در خیابان خرمشهر، خیابان عشقیار، خیابان چهارم، شماره ۴ واقع شده است. 

«گفتگوهای من و آن دیگری» نیز نمایشگاهی انفرادی است که جمعه ۲۴ فروردین با آقار پریسا تقی پور در  پروژه‌های آران افتتاح شد. این نمایشگاه تا جمعه ۷ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه باید به تهران، خیابان نوفل لوشاتو کوچه لولاگر پلاک ۵ رفت. 

نمایشگاه انفرادی «مسیر عشق» نیز از جمعه ۲۴ فروردین در  گالری آداپا برپا شده بود. این نمایشگاه تا دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه با آثار محمد حسن نعمتیان باید به میدان ولیعصر، کوچه‌ی سازش، کوچه‌ی پنجم، کوچه‌ی صومعه‌سرا، پلاک ۵ رفت. 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقاشی و رنگ آمیزی گرافیکی شگفت انگیز (فیلم) برنامه جدید رضا رشیدپور و مواجهه با ۱۲ مدیر ساترا برای گرفتن مجوز وزیر ارشاد: قیمت بلیط کنسرت‌ها به زیر یک میلیون تومان کاهش می‌یابد

دیگر خبرها

  • بازگشت بیش از ۲۵۰ همت از سرمایه‌های مردمی با احیای واحد‌های تولیدی
  • گالری گردی آخر هفته در نمایشگاه‌های جدید تهران
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید
  • گلریزان ۴۰ میلیارد ریالی فعالان اقتصادی بندر امیرآباد
  • خروج هفت هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی در بوکان از چرخه مصرف
  • بیانیه حماس در روز اسیر فلسطین | اسرا در اولویت طوفان الاقصی
  • تاکید مدیر کل هنر‌های تجسمی وزارت ارشاد بر رونق اقتصاد هنر
  • بیانیه حماس در روز اسیر فلسطین/ اسرا در اولویت طوفان الاقصی
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود