Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر رشید حیدری مقدم اظهار داشت: در مدت ۱۵ روز گذشته تعداد بیماران بستری در بیمارستان های استان به علت بیمار تنفسی افزایشی نداشته است البته مواردی به صورت فردی به مراکز درمانی مراجعه داشتند.

وی ادامه داد: البته با توجه به نزدیکی همدان به استان قم، ارتباطات و تردد زیاد به این شهر زیاریتی و ساکن بودن بخشی از اهالی این استان در قم، باید دقت و مراقبت بیشتری داشته باشیم که بهترین و راحترین راهکار رعایت نکات بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه شایعه بسیار جلوتر از ویروس کرونا در حال گسترش است ادامه داد: اطلاع رسانی غیرعلمی توسط افراد و منابعی که هیچ چارچوب علمی ندارند صورت می گیرد بنابراین تمرکز علوم پزشکی بر اطلاع رسانی دقیق، صحیح و مستمر در زمینه این ویروس است.

حیدری مقدم اظهار داشت: طبق مصوبه نخستین نشست اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و مقابله با این ویروس در همدان، علوم پزشکی روزانه اطلاعاتی درباره این ویروس به اطلاع شهروندان می رساند.

وی بیان کرد: به طور معمول مواد مصرفی در مراکز غیر بیمارستان یعنی داورخانه به مدت  ۲ تا ۳ ماه خرید و ذخیره می شود اما برخی از هم استانی ها بسیار بیشتر از نیاز خریداری و ذخیره کرده اند.

نیازی به زدن ماسک نیست

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه لزومی به زدن ماسک نیست توضیح داد: استفاده از ماسک تنها برای کادر بهداشت و درمان و کسانی که بیماری زمینه ای، علائم سرما خودرگی یا با بیمار سر و کار دارند توصیه می شود.

حیدری مقدم ادامه داد: استفاده از ماسک توسط افراد عادی به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که هیچگونه تاثیری بر روی ابتلا به بیماری ندارد؛ حتی حداقل فاصله یک متری با فرد مبتلا به کرونا رعایت شود نیز به این ویروس مبتلا نمی شویم.

وی توصیه کرد: شهروندان توجه و تمرکزشان بر روی خرید تجهیزات، ابزار، مواد و محلول های ضد عفونی کننده نباشد بلکه می توانند با شستشوی دست با آب ولرم و صابون معمولی، پرهیز از دست دادن و روبوسی، خطر ابتلا به کرونا را به شدت کاهش دهند.  

۹۸ درصد مبتلایان به کرونا درمان می شوند 

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه ویروس کرونا بسیار ضعیف بوده و از آنفلوآنزا به مراتب آثارش کمتر است توضیح داد: ۹۸ درصد مبتلایان به ویروس کرونا در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایش آنها، بدون هیچ عارضه ای درمان می شوند.

حیدری مقدم ادامه داد: از این ۹۸ درصد ۸۰ درصد به هیچ وجه متوجه نمی شوند که به این بیماری مبتلا شدند و تنها یک علائم سرما خودرگی ساده دارند همچنین ۱۸ درصد با یک مداخله درمانی درمان می شوند.

وی اضافه کرد: تنها ۲ درصد شانس مرگ و میر دارند که آن هم در افرادی بالای ۷۰ سال سن و شهروندان دارای بیماری زمینه ای رخ می دهد بنابراین دغدغه جدی در این زمینه وجود ندارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: طبق ارزیابی های صورت گرفته در جهان، تاکنون ابتلای کودکان زیر ۱۰ سال به این ویروس گزارش نشده است و این ویروس براحتی با مواد ضد عفونی کننده که پایه الکلی دارد از بین می رود.

حیدری مقدم اضافه کرد: در استان همدان اقدام هایی در خانه بهداشت، مراکز بهداشت و درمانی، کلینیک‌های ویژه و بیمارستان ها صورت گرفته است بنابراین مردم اطمینان داشته باشند که اگر مشکلی رخ بدهد آمادگی مدیریت آن را داریم.

وی ادامه داد: همه بیمارستان های مرکز استان و شهرستان ها آماده هستند و تیم های ویژه ای برای این موضوع تربیت شده اند بنابراین دغدغه ای از نظر درمان نداریم و فقط انتظار می رود شهروندان آرامش خود را حفظ کرده و به شایعات توجهی نکنند.

 تولید ماسک توسط چهار واحد تولیدی در همدان

 رییس سازمان صنعت معدن و تجارت همدان نیز گفت: نظارت بر مواد شوینده و موادی موثر در پیشگیری از بیماری از جمله ماسک، انواع پدها و دستکش ها که در حال توزیع است با قوت در حال اجرا است.

حمیدرضا متین افزود: به منظور ایجاد فضای آرام در بازار و جامعه چهار واحد در این استان برای تولید ماسک فعال شدند که پروانه آنها نیز تا پایان هفته صادر می شود.

 وی ادامه داد: در زمینه تامین دستکش مورد نیز، سهمیه هایی از مرکز برای وارد کردن آن دریافت شده چرا که نیاز به تامین دستکش های مصرفی مردم به اندازه مورد نیاز داریم.

وی تاکید کرد: چنانچه بازرسان این سازمان تخلفی را مشاهده یا از طرف مردم در قالب گزارش دریافت کنند به فوریت آن را رسیدگی کرده و با متخلف برخورد می شود؛ با این وجود هم اینک وضعیت داروخانه ها و عرضه کنندگان لوازم بهداشتی مرتب رصد و کنترل می شود.

 تشکیل ۱۱ پرونده تخلف تعطیلی یک واحد

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان نیز گفت: به دنبال برگزاری جلسه ویژه و بررسی دغدغه های مردمی، تیم های بازرسی با همکاری بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات تشکیل شد. 

علیرضا حسن پور افزود: مراکز تجهیزات پزشکی، واحدهای صنفی، داورخانه ها و مراکز عرضه لوازم بهداشتی مورد بازرسی قرار گرفتند و در جریان این سرکشی ها برخی از شهروندان گلایه مندی خود را از گرانفروشی برخی اقلام ابراز می کردند.

وی اضافه کرد: تمامی موارد و گزارش های دریافتی مورد توجه و رسیدگی قرار گرفت که نتیجه آن تشکیل ۱۱ پرونده تخلف و تعطیلی یکی واحد صنفی بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان با بیان اینکه هیچگونه اغماض و مسامحه ای با متخلفان نداریم بیان کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده تخلف آن را از  طریق تماس با شماره تلفن ۳۲۵۲۳۴۴۲ اداره کل تعزیرات، تلفن گویای ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و یا تارنمای t۱۳۵.ir اطلاع رسانی کنند.

بگفته حسن پور تمامی گزارش ها بدون نوبت و در کمتر از چهار ساعت رسیدگی و در صورت حصول اطمینان از بروز تخلف با فرد متخلف برخورد می شود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان ویروس کرونا همدان سازمان تعزیرات حکومتی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا همدان سازمان تعزیرات حکومتی ویروس کرونا همدان سازمان تعزیرات حکومتی رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان ویروس کرونا حیدری مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت می‌کنند؟ افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روزها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند،

شیوع سویه JN۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمدهای از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

کد خبر 846548 منبع: میزان برچسب‌ها کرونا حج عمره وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • چرا خلبانان و مهمانداران نمی‌توانند به خودشان عطر بزنند؟
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند