Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از بیمه کوثر، این شرکت هفتمین شرکت بیمه‌ای کشور است که این مجوز را دریافت کرده است و با توجه به سرمایه و توانگری مالی، پنجمین شرکت قدرتمند بیمه‌ای کشور در ظرفیت قبول اتکایی محسوب می‌شود.

محسن امیری‌زاده گفت: پس از دریافت تاییدیه معاونت‌های نظارت مالی، فنی و طرح‌وبرنامه و نیز هیأت عامل بیمه مرکزی، مجوز قبولی اتکایی بیمه کوثر برای مدت یک‌سال صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دریافت این مجوز را عامل گستردگی فعالیت بخش اتکایی و امور بین‌الملل شرکت دانست و افزود: با تبدیل مدیریت اتکایی و امور بین‌الملل به معاونت و جذب نیروهای‌متخصص در بخش اتکایی بسترهای گسترش فعالیت در این بخش را فراهم کردیم.

معاون اتکایی و امور بین‌الملل بیمه کوثر با تاکید بر این امر که امیدواریم بتوانیم پرتفوی مناسبی از محل این مجوز به‌دست آوریم، گفت: دریافت این مجوز نه‌تنها اعتبار خوبی برای نمانام بیمه کوثر به‌همراه دارد، بلکه موجب می‌شود که بتوانیم سهم بیشتری هم از فروش صنعت بیمه کشور داشته باشیم.

محسن امیری‌زاده با اشاره به اینکه لازم است که در انتخاب ریسک‌های پیشنهادی دقت کنیم تا دچار ضریب خسارت بالا نشویم. اظهار کرد: به‌دلیل الزام‌های موجود، همه شرکت‌های بیمه توان و اعتبار دریافت این مجوز را ندارند و ما با این مجوز می‌توانیم در حق‌بیمه بیمه‌نامه‌های بزرگ صنعت اعم از پتروشیمی‌ها، بیمه‌های کشتی، هواپیما و … شریک شویم و سهمی از این بیمه‌نامه‌ها داشته باشیم.

وی در پایان گفت: امیدوارم این افزایش ظرفیت اتکایی که با ورود بیمه کوثر به این حوزه برای بازار بیمه کشور ایجاد شده است، علاوه بر اینکه موجب افزایش فروش بیمه کوثر می‌شود، برای صنعت بیمه کشور نیز مفید باشد و بتوانیم در شرایط فعلی که به دلیل تحریم‌های ظالمانه، واگذاری ریسک به خارج از کشور بسیار سخت و در برخی از مواقع غیرممکن شده است، با ورودمان به این بازار، بار بزرگی را از دوش صنعت بیمه کشور برداریم.

کد خبر 4861552

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه مرکزی بیمه محسن امیری زاده همراه اول کسب و کار ایران کیش جاذبه گردشگری اپلیکیشن موبایل بانک ملت بیمه برندسازی استانبول قیمت دلار سیستم گرمایشی گروه خودروسازی سایپا تپ سی کسب و کارهای اینترنتی بیمه کوثر بیمه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید ملااسماعیلی گفت: ۲۴ هزار مجوز الکترونیکی در این مدت در استان صادر شده که بیشترین تعداد درخواست صدور مجوز ثبت شده در استان با هشت هزار و ۱۰۰ مورد مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی بیان کرد: ۴۶۰۰ مجوز به صورت ثبت محور و بدون نیاز به مراجعه حضوری و از طریق درگاه ملی مجوزها و برخط صادر شده است.

ملااسماعیلی گفت: سایر مجوزهای ثبت شده در مرحله انصراف بعد از صدور، انصراف قبل از صدور، تعلیق مجوز، در انتظار استعلام از دستگاه‌ها، در انتظار تأیید مدارک متقاضی، تکمیل مدارک توسط متقاضی و عدم صدور قرار دارند.

وی یادآور شد: بر اساس اعلام مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار، شاخص پاسخگویی به موقع دستگاه‌های اجرایی صادرکننده مجوز در استان مرکزی، در مقابل درخواست‌های صدور مجوز، ۹۲ و ۶ دهم درصد و در میان استان‌های با وضعیت خوب (سبز) قرار دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی اظهار کرد: بر اساس حکم تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، تمامی مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، به مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) تبدیل شوند و کسب و کارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، از نظر قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند.

ملأاسماعیلی گفت: بر اساس اطلاعیه‌های منتشره از سوی مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، از ابتدای خرداد ماه سال جاری ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی قدیمی و فاقد QR کد، ممنوع بوده و با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب و کارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور به آدرس qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهد شد.

وی با اشاره به صدور ۵۱ هزار درخواست مجوز الکترونیکی از سال ۱۴۰۱ تاکنون ادامه داد: نیاز است دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی با مراجعه به درگاه ملی مجوزها در کمتر از پنج دقیقه مجوزهای خود را به مجوزهای الکترونیکی جدید تبدیل کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی اضافه کرد: دارندگان مجوزهای کاغذی و قدیمی می‌توانند با گوشی همراه خود و با ورود سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و بدون مراجعه حضوری به دستگاه‌های دولتی مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 6086553

دیگر خبرها

  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی
  • همه فعالان اقتصادی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند