Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیمین خیاط زاده روز دوشنبه در گفت‌وگو با  خبرنگاران افزود: با توجه به شیوع بیماری‌های تنفسی در فصل زمستان، مدارس و دانشگاه‌ها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌ها و قرار نگرفتن در محل‌های پرتردد بر پر تجمع تعطیل شدند.

وی با بیان اینکه شستشوی مداوم دست ها یکی از آداب بهداشتی است، اظهار کرد: شست و شو و پاک نگه داشتن دست‌ها مهم بوده و موارد رعایت آن برای افرادی مانند پزشکان و پیرا پزشکان و مردم عادی که فعالیت روزانه انجام می‌دهند، متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: استفاده از آب و صابون و شست و شوی مکرر دست‌ها یکی از راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بوده و استفاده از ژل دست و مایع ضدعفونی کننده در مواردی لازم است که دسترسی به آب و صابون وجود ندارد.

خیاط‌زاده یادآوری کرد: اگر قرار بر این باشد که همه افراد کار و زندگی شان را رها کرده و مدام از ضدعفونی کننده دست استفاده کنند، نمی‌توان این حجم از ضدعفونی کننده را تامین کرد و فرد دچار خشکی و دیگر مشکلات پوستی می‌شود، خوشبختانه اکنون در بیشتر ادارات، آب و صابون پیدا می‌شود.

وی با اشاره به نحوه شست و شوی درست دست‌ها تشریح کرد: دست‌ها را به مدت ۲۰ ثانیه با صابون شسته و به مدت ۳۰ تا ۴۰ ثانیه آبکشی کنید، کف دست‌ها را به خوبی به هم ساییده و سپس لای انگشتان را تمیز کنید.

وی در پاسخ به این‌ سوال که چرا کودکان کم‌تر به کرونا ویروس مبتلا می‌شوند، گفت: خوشبختانه تا کنون مرگ و میر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در کودکان زیر ۱۰ سال گزارش نشده است و البته این جمله به این معنی نیست که کودکان مبتلا نمی‌شوند.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: این بیماری بیشتر افرادی را درگیر می‌کند که بیماری زمینه‌ای مانند دیابت و ضعف سیستم ایمنی دارند.

وی  با گلایه از مطالب نادرست منتشر شده در برخی از شبکه‌های مجازی، بیان کرد: در برخی شبکه‌های مجازی تصاویری پخش شده که فرد مبتلا به کرونا به یک باره وسط خیابان دراز کشیده و جانش را از دست داده است، مردم به این مطالب توجه نداشته باشند.

وی افزود: هیچ فردی تا به حال به یک باره و ناگهان جانش را بر اثر ابتلا به کرونا از دست نداده است و ابتلا به این ویروس هم مانند دیگر بیماری‌های ویروسی، درجات و مراحل مختلفی دارد.

خیاط‌زاده با اشاره به اینکه ویروس کرونا ۶ نوع دارد، گفت: چهار نوع از این ویروس موجب سرماخوردگی ساده می‌شود؛ میزان کشندگی سارس ۱۰ درصد، میزان کشندگی مِرس ۳۵ درصد و میزان کشندگی نیوکرونا نیز دو تا سه درصد بوده و میزان مرگ و میر آن از کروناهای قبلی کمتر است.

وی اضافه کرد: سارس نوعی از کرونا است که در سال ۲۰۰۳ از کشور چین شروع شد و بسیاری از کشورهای دیگر را هم درگیر کرد که پس از مدتی ریشه کن شد، ولی مرس با ظهور از عربستان هنوز به صورت خیلی محدود در این کشور وجود دارد.

وی با بیان این که آنفلوانزا مرگبارتر از کرونا ویروس است، اظهار کرد: کرونا وحشت بیشتری در جامعه ایجاد کرده و علت این وحشت، سرعت شیوع و انتقال کرونا ویروس است؛ یک فرد مبتلا به آنفلوانزا می‌تواند دو یا سه نفر را به آنفلوانزا مبتلا کند، اما گفته شده است که کووید۱۹ می‌تواند تا ۱۰ نفر را نیز آلوده کند.

 وی در بخش پایانی سخنانش، بر لزوم خودداری از تردد در محل‌های پر رفت و آمد تاکید کرد و گفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه سال نو و حضور مردم در مراکز خرید توصیه می‌شود تا حد امکان مردم از حضور در چنین اماکنی خودداری کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا سال نو سرماخوردگی سیستم ایمنی کودکان ویروس انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیماری ها دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران با اشاره به کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر گفت: ایجاد فرکانس ۴۰ هرتز در مغز با استفاده از نور یا صدا می‌تواند منجر به پاک شدن پروتئین مضر منجر به ایجاد آلزایمر در مغز شود.

میرشهرام صفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پیش‌بینی آلزایمر از تغییرات قدرت بینایی انسان اظهار کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده، ۱۲ سال قبل از ابتلای افراد به بیماری آلزایمر، حساسیت بینایی آنها کاهش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه ممکن است فرد بسیار زودتر از تغییرات حافظه، متوجه به وجود آمدن تغییراتی در بینایی خود شود، افزود: تغییرات بینایی از جمله کاهش توان تشخیص لبه‌ها، کاهش توان تشخیص طیف رنگ آبی از سبز و کاهش مهار کنترل حرکتی چشم در برابر عوامل حواس‌پرت‌کن، از جمله تغییراتی است که در بینایی افراد در معرض ابتلاء به آلزایمر بروز می‌کند.

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران تصریح کرد: در صورتی که افراد متوجه وجود تغییر در بینایی خود شدند در نخستین گام باید به پزشک متخصص آسیب‌های چشم مراجعه کنند و در صورتی که بینایی آنها پس از معاینه توسط پزشک متخصص مشکلی نداشته باشد، می‌توانند با دیدن فیلم، تماشای تلویزیون یا خواندن کتاب، قدرت بینایی خود را تقویت کنند.

صفری با اشاره به راهکاری برای متوقف کردن بیماری آلزایمر در افراد درگیر با این بیماری ادامه داد: طبق مطالعات انجام شده در خصوص بیماری آلزایمر، ایجاد فرکانس ۴۰ هرتز در مغز با استفاده از نور یا صدا می‌تواند منجر به پاک شدن پروتئین مضر منجر به ایجاد آلزایمر در مغز شود.

وی گفت: در واقع نور یا صدای دارای فرکانس ۴۰ هرتز می‌تواند با افزایش تخلیه glymphatic و افزایش کارکرد عروقی با افزایش ترشح vip از اینترنورون‌ها باعث پاک شدن آمیلوئید بتا از مغز مدل آلزایمری شود.

نوروفیزیولوژیست و عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران اضافه کرد: به منظور پیشگیری از ابتلاء به بیماری آلزایمر، استفاده از رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند مؤثر واقع شود و در مقابل، استرس و اضطراب دو عامل مهمی به شمار می‌رود که به سلول‌های ذخیره کننده حافظه مغز آسیب وارد می‌کند.

کد خبر 745623

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • افزایش ابتلا به بیماری کبدی با این نوشیدنی شیرین
  • حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری