Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر فرید وحیدی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری درباره این‌که استفاده از ویتامین c، سیر، پیاز، مرکبات و غیره چه تاثیری در پیشگیری از آلوده شدن به ویروس کرونا دارد، گفت: استفاده از این‌گونه موارد تاثیری ندارد، اما شستن و ضد عفونی کردن دست‌ها در طول روز و اجتناب از تماس دست با صورت، چشم و دهان حدود ۶۵ درصد می‌تواند مانع آلوده شدن و گسترش ویروس‌ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دیگر راه‌های تقویت سیستم ایمنی بدن را در مقابله با ویروس کرونا استفاده از کپسول پروبیوتیک، شربت یا قرص روی و دارو یا ریشه گیاهی جنسینگ عنوان کرد و افزود: استفاده از این‌گونه داروها موجب افزایش مقاومت هرچه بیشتر سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا می‌شود.

وحیدی اظهار کرد: کپسول پروبیوتیک از جمله داروهایی است که برای درمان بیماری اسهال کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در پیشگیری از عفونت‌های تنفسی و تاثیر بسزایی ویروسی دارد. 

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری همچنین در خصوص استفاده از ماسک نیز توضیح داد: با توجه به راه‌های متفاوت انتقال ویروس کرونا به بدن استفاده از ماسک برای پیشگیری از آلوده شدن به ویروس کرونا راه مناسبی نیست زیرا تاثیری ندارد.

وی گفت: استفاده از ماسک فقط برای افراد آلوده به ویروس و دیگر بیماری‌های تنفسی تاثیر دارد، زیرا ماسک در هنگام سرفه یا عطسه فرد بیمار تا حدود زیادی مانع انتقال بیماری به دیگران می‌شود.

وحیدی در مورد سن خطر آلودگی برای افراد مختلف نیز بیان کرد: ویروس کرونا عموما برای سنین بالای ۳۰ خطر بیشتری دارد، به خصوص برای افراد مسن که باید مراقبت بیشتری از خود کنند.

وی درباره این‌ موضوع که مطرح می‌شود بانوان به لحاظ جنسیتی در مقایسه با آقایان در آلودگی به این ویروس مقاوم‌تر هستند، گفت: از لحاظ علمی تاکنون این مورد به اثبات نرسیده است.

همچنین این پزشک متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری در مورد حضور در برخی مکان‌های عمومی از قبیل رستوران‌ها توضیح داد: رستوران‌ها باید به لحاظ پیشگیری از انتقال هر گونه بیماری ویروسی در شست‌وشوی ظروف، طبخ غذا و رعایت بهداشت دقت بیشتری کنند.

وحیدی در خصوص گسترش این ویروس از طریق باشگاه‌های ورزشی نیز تصریح کرد: با توجه به تماس‌های بسیار نزدیک ورزشکاران با یکدیگر و این‌که امکان آلودگی رختکن‌های باشگاه‌های ورزشی بسیار بالا به نظر می‌رسد، تعطیلی موقت این‌گونه مکان‌ها در حال حاضر ضروری است.

وی با تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی به خصوص در مکان‌های عمومی همانند فروشگاه‌ها، مترو، اتوبوس، استخر و غیره ادامه داد: اعلام ضد عفونی کردن برخی مکان‌های عمومی همانند مترو و اتوبوس در جلوگیری از این ویروس تاثیر خاصی ندارد، زیرا با ورود اولین مسافر بیمار به این مکان‌ها آلودگی سریعا گسترش می‌یابد.

کد خبر 486435 برچسب‌ها كروناويروس كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس كرونا در ايران ویروس کرونا مکان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ در کمین مصرف کنندگان دارو‌های تقلبی و قاچاق

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در خصوص خطرات مصرف دارو‌های تقویت قوای جنسی قاچاق و تقلبی هشدار داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهسا حسنی پور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان، به تولید برخی از دارو‌ها در کارگاه‌های زیرزمینی در کشور‌هایی مانند هند، چین و پاکستان اشاره کرد و گفت:این دارو‌ها حاوی ترکیبات خطرناک و اعتیادآوری مانند ترامادول هستند، که می‌توانند منجر به تداخلات مرگبار و عوارض جبران‌ناپذیری شوند و در حال حاضر به دلیل عدم آگاهی مردم، طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند. 

وی افزود: این دارو‌ها تاکنون عوارض زیادی برای برخی همشهریان به وجود آورده است و به دلیل تقلبی و قاچاق بودن، امکان پیگیری قانونی نیز وجود ندارد و به طور غیرقانونی در عطاری‌ها و سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسند. 

او در ادامه از جمع‌آوری فوری آن‌ها توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو خبر داد و تأکید کرد:شهروندان دارو‌های مورد نیاز خود را فقط از داروخانه‌ها تهیه و تحت نظر پزشک و داروساز مصرف کنند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، موضوع قابل پیگیری باشد. 

وی هشدار داد: مصرف دارو‌های تقویت قوای جنسی قاچاق و تقلبی می‌تواند به قیمت جان شهروندان تمام شود.

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • درخواست آلمان برای تقویت دفاع هوایی اوکراین
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • پزشکان هرگونه اشتباه دارویی را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند
  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • مرگ در کمین مصرف کنندگان دارو‌های تقلبی و قاچاق
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • بیمارستان‌های شهر قم ملزم به دریافت پروانه ایمنی هستند
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد