Web Analytics Made Easy - Statcounter

رایزن سابق سفارت ایران در چین در گفتگو با آنا با بیان اینکه ویروس کرونا نمی‌تواند روابط ایران و چین را متوقف کند، گفت که با توجه به انجام 9 پرواز شرکت هواپیمایی ماهان به چین برخلاف دستورالعمل لغو پروازها، ممکن است این شرکت توبیخ شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، گرچه تحریم‌های اقتصادی آمریکا و به‌تازگی بیماری کرونا باعث شده است تا روابط اقتصادی ایران و چین که تاریخی دیرینه دارد، تحت‌الشعاع قرار گیرد، ولی به باور بسیاری از ناظران بین‌المللی هیچ چیز نمی‌تواند فرهنگ حاکم بر روابط دو کشور را که در هم تنیده شده است، تحت‌الشعاع خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گواه این مطلب، حمایت سفارت چین در تهران از روند پیشگیری از ابتلای بیماران مبتلا به کرونا در کشورمان است. «چانگ هوا» با انتشار ویدئویی به‌ زبان فارسی در حساب کاربری خود در توئیتر خطاب به ایرانیان و اتباع چینی ساکن در ایران گفت: ملت چین و ایران برای مبارزه با ویروس کرونا کنار یکدیگر می‌جنگند. قوی باش چین! قوی باش ایران!

علاوه بر این، در پیش بودن عید نوروز باعث شده است تا روابط اقتصادی دو کشور حتی با وجود برخی پروتکل‌ها، مشکلات و احتیاط‌های لازم در زمینه مقابله با ویروس کرونا، همچنان ادامه یابد و هواپیمایی ماهان اعلام کند که با وجود دستورالعمل صادر شده در زمینه توقف پروازها به چین، چهار پرواز باری به مقصد دو شهر «شانگهای» و «پکن» و نیز پنج پرواز مسافری به این کشور انجام داده است.

بیشتر بخوانید:

چین برای مقابله با کرونا کنار ایران است

سوءاستفاده آمریکا از خطر کرونا را محکوم می‌کنیم

منصور صالح‌فرد، رایزن سابق اقتصادی و امور بین‌الملل سفارت ایران در چین در گفتگو با خبرنگار حوزه سیاست خارجه گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا گفت: اختلالی که در روابط ایران و چین در حوزه اقتصادی به وجود آمده گذری و موقت است و پس از اینکه ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان ازجمله چین به کنترل درآمد، بار دیگر روابط دو کشور بهتر از گذشته ازسر گرفته خواهد شد و درواقع کرونا نمی‌تواند روابط ایران و چین را متوقف کند.

منصور صالح‌فرد، رایزن سابق اقتصادی سفارت ایران در چین

وی با بیان اینکه ایران و چین روابطی دیرینه دارند، افزود: چین به‌عنوان شریک تجاری ایران در شرق آسیا از جایگاه مهمی برخوردار است. در حال حاضر بازرگانان ما نیازهای تجاری خود را از چین تأمین می‌کنند و آنها نیز در حوزه انرژی به چاه‌های نفت و پالایشگاه‌های ایران نیازمندند. علاوه بر این، در حوزه سیاسی ما و چین در بسیاری از موارد با یکدیگر نزدیکی مواضع داریم و طبعاً هرگونه کندی یا قطع روابط برای دو کشور زیان‌بار است.

دیپلمات سابق کشورمان درباره پرواز هواپیمایی ماهان به چین با وجود دستورالعمل صادر شده در زمینه لغو پروازها به این کشور، گفت: با توجه به در پیش بودن عید نوروز و فشارهایی که از جانب بخش خصوصی به دولت در زمینه عقد قراردادها و روابط بازرگانی وارد می‌شود، شاهد چنین مواردی هستیم. در حال حاضر بسیاری از بازرگانان با توجه به در پیش بودن عید نوروز باید کالاهای خود را از چین تأمین کنند و قرارداد ببندند که همه این موارد نیازمند برقراری پرواز به چین است.

وی افزود: بسیاری از کارمندان شرکت‌های چینی و نیروهای کار این کشور که در پروژه‌های مختلف کشورمان مشغول فعالیت هستند، نیاز داشتند که با اختصاص پروازهایی خود را به کشورشان برسانند. طبعاً دولت باید ساز و کار لازم را برای سفر به چین می‌اندیشید و قرنطینه‌های لازم انجام می‌شد.

در حال حاضر بسیاری از بازرگانان با توجه به در پیش بودن عید نوروز باید کالاهای خود را از چین تأمین کنند و قرارداد ببندند که همه این موارد نیازمند برقراری پرواز به چین است.

صالح‌فرد درباره احتمال ورود مسافرانی از چین به داخل کشورمان بدون کنترل وضعیتشان در فرودگاه‌ها گفت: ممکن است افرادی وجود داشته باشند که پس از سفر به چین به کشوری همچون امارات سفر کرده و سپس به ایران بازگشته باشند. این موضوع لزوم بررسی بیشتر گذرنامه افرادی را که وارد ایران می‌شوند، نشان می‌دهد. علاوه بر نظارت‌های پزشکی در فرودگاه‌ها، خود شخص نیز باید این دغدغه را می‌داشت که در صورت سفر به چین آن را به مسئولان فرودگاهی و پزشکی اعلام می‌کرد تا کنترل‌های بیشتری انجام شود.

رایزن سابق اقتصادی و امور بین‌الملل سفارت ایران در چین تصریح کرد: هواپیمایی ماهان با توجه به فشارهای بخش خصوصی ممکن است چنین پروازهایی انجام داده باشد، اما می‌توانستند با هماهنگی وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های مسئول اقدامات بیشتری در زمینه ورود و خروج افراد به کشور انجام دهند.

وی در پاسخ به این سؤال که «آیا هواپیمایی ماهان با توجه به اهمال صورت گرفته باید توبیخ شود؟»گفت: اگر در پروتکل مواردی همچون توبیخ شرکت‌های هواپیمایی در صورت سرپیچی از قوانین بیان شده باشد، لازم است هواپیمایی ماهان در این زمینه علاوه بر پاسخگو بودن، توبیخ نیز شود.

انتهای پیام/4033/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا روابط اقتصادی شرکت هواپیمایی ماهان سفارت ایران در چین روابط ایران و چین هواپیمایی ماهان ویروس کرونا رایزن سابق بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین قطار ترانزیتی افغانستان- ترکیه در ایران گیر کرد!

اولین قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه در مسیر ایران متوقف شد.   به گزارش ایلنا، روز گذشته اولین قطار ترانزیتی حاوی بار 1100 متریک تن سنگ معدنی از افغانستان به مقصد ترکیه وارد ایستگاه راه‌آهن روزنک در ایران شد و این اولن محموله تالک افغانستان بود که از مسیر ایران راهی ترکیه می‌شد اما طبق شنیده‌ها در ایران متوقف ماند و اجازه عبور به آن داده نشد.   در حالی که وزارت راه و شهرسازی و شرکت راه‌آهن بر ترانزیت ریلی کشور تاکید دارند و «میعاد صالحی» ،مدیرعامل شرکت راه‌آهن، مدعی است که افزایش ترانزیت ریلی در صدر اولویت برنامه‌ها قرار دارد اما گفته می‌شود به دلایلی نامعلوم اولین قطار ترانزیتی و اولین عبور رسمی از راه‌آهن خواف- هرات در ایستگاه روزنک متوقف شد و ایران برای ادامه حرکت به این قطار لوکوموتیو نداده است.      یک منبع آگاه در این باره به ایلنا گفت: موضوع در دست پیگیری است اما احتمالا دلیل عدم اجازه عبور به این قطار مسائل مالی باشد.   این موضوع به پیمانکار کنسرسیوم تشکیل شده برمی‌گردد، این کنسرسیوم اقدامات هندلینگ را انجام می‌دهد و این کنسرسیوم بابت عبور قطار باید هزینه‌ای را به جمهوری اسلامی ایران پرداخت می‌کردند و گویا این توافق صورت نگرفته است و احتمالا به این دلیل ایران به این قطار لوکوموتیو نداده‌است.                کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: صادرات اولین محموله تجاری افغانستان به اروپا از طریق خط آهن ایران به ترکیه

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • خرید جت شخصی در ایران؛ بررسی افسانه‌ها و واقعیت‌ها
  • مشتری جت های شخصی در ایران چه کسانی هستند؟ | ۲۵۰ هواپیمای شخصی در ایران
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است؟
  • قیمت هواپیما‌های شخصی در ایران چقدر است ؟
  • اولین قطار ترانزیتی افغانستان- ترکیه در ایران گیر کرد!
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران
  • احتمال حاکمیت «لانینا» بر ایران از تابستان