Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@12:37:31 GMT

اتباع کویتی تا زمان ترک مشهد بیمار نبودند

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۳۱۷۶

اتباع کویتی تا زمان ترک مشهد بیمار نبودند

در پی اعلام مسوولان کویتی مبنی بر ابتلا سه شهروند سفر کرده آن کشور به مشهد به بیماری کرونا، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: ابتدای هفته جاری یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به کشور کویت در فرودگاه مشهد به زمین نشست تا اتباع کویتی را از این شهر به کشورشان بازگرداند. 

دکتر محمدحسین بحرینی افزود: این افراد پیش از ترک مشهد از سوی دو گروه پزشکی متخصص از کشور کویت و ایران به صورت جداگانه تب‌سنجی شده و مورد معاینه دقیق قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس گزارش مکتوب همین گروههای پزشکی هیچگونه علائم نشانگر بیماری در هیچیک از این اتباع کویتی تا هنگام ترک فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد مشاهده نشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این در حالی است که وزیر بهداشت کویت صبح امروز پنجم اسفند مدعی شد سه فرد مبتلا به کرونا را در میان اتباع کویتی بازگشته از مشهد به آن کشور، شناسایی کرده‌اند. 

وی به دوره نهفتگی یا کمون ۱۴ تا ۲۰ روزه بیماری کرونا اشاره و بیان کرد: بدن فرد مبتلا شده به ویروس کرونا ممکن است در دوره نهفتگی علامتی از بیماری نشان ندهد. 

دکتر بحرینی به ناقل ویروس بودن فرد مبتلا حتی در دوران نهفتگی اشاره و بیان کرد: همچنین این امکان وجود دارد که ویروس کرونا وارد بدن شود اما دستگاه ایمنی بدن آن را سرکوب و دفع نماید لذا در شرایط حاضر اطلاع‌رسانی و پیشگیری مهمترین راهکار مقابله و مهار بیماری کرونا است. 

کویت یکی از کشورهایی است که با هدف پیشگیری از کرونا پرواز هواپیماهای خود را به مشهد متوقف کرده است.

۹ شرکت هواپیمایی خارجی به مشهد پرواز دارند که مسافران را به ۱۷ مقصد در نقاط مختلف جهان جابه‌جا می‌کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد فرودگاه بین‌ المللی هاشمی نژاد اتباع خارجی کویت دانشگاه علوم پزشکی مشهد پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد اتباع خارجی کویت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا مشهد فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد اتباع خارجی کویت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتباع کویتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۳۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی

بهنام روندی، مسئول واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتور‌های انعقادی، روند انعقاد خون در آنها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را براساس کمبود فاکتور‌ها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتور‌هایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

مسئول واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثرا تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتور‌های انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

روندی با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و دارو‌ها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران دارو‌های خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود