Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخبین انتخابات مجلس شورای اسلامی با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، آیت الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در دیدار منتخبین مردم استان در مجلس شورای اسلامی که در محل سالن کنفرانس نهاد نمانیدگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان برگزار شد، ضمن تبریک به منتخبین مردم، 25 نکته کلیدی را عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین رابطه اظهار داشت: منتخبین مردم در مجلس یازدهم شورای اسلامی در عرصه جدیدی با توفیق الهی و الطاف مردم ورود کرده اند و در این زمینه باید شکر گذار خداوند و مردم باشند.

وی تاکید کرد: منتخبین باید نگاهی عبادی به کار خود داشته باشند و فعالیت خود را در راه خدا و به نیت نزدیکی به خداوند انجام دهند.

امام جمعه زاهدان، گفت: منتخبین باید با توکل و اتکا به خداوند متعال، نمایندگی از همه مردم استان را بر عهده گرفته و مطالبات به حق مردم را فارغ از قومیت، مذهب، حزب، گروه و غیره پیگیری و به سرانجام رسانند.

وی با اشاره به پایان یافتن رقابت های انتخابی، افزود: باید رقابت ها به رفاقت تبدیل شود و منتخبین با همفکری، انسجام، همکاری و مشارکت با یکدیگر برای خدمت به کشور و خصوصا مردم استان گام بردارند.

آیت الله محامی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، تلاش برای تحکیم وحدت و همدلی در کشور و خصوصا استان و پرهیز از هرگونه تنش آفرینی به هر بهانه ای است و در این میان رعایت اخلاق با مردم، مردمداری و جدا نشدن از مردم، توجه و پاسخگویی به آنان و خصوصا نسل جوان و فرهیخته نباید فراموش شود.

وی اضافه کرد: منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی باید عملکرد انقلابی داشته و با روحیه بسیجی در دفاع از کشور، نظام اسلامی و مقاومت در برابر توطئه های دشمنان خارجی و ایادی داخلی فعالیت کنند.

وی ادامه داد: عدالتخواهی جدی و مقاومت در برابر مفسدان، رانت خواران، چپاولگران اموال و سرمایه های عمومی و مردمی و تلاش مستمر برای تصویب قوانین اسلامی برای حل مشکلات کشور و استان و تعالی و ترقی کشور و این خطه پهناور از دیگر وظابف نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است.

امام جمعه زاهدان گفت: اعمال نظارت جدی بر قوای مجریه و مغننه و هشدار نسبت به آسیب‌ها و مقابله شجاعانه با مفاسد و سودجوئی‌ها، حفظ استقلال فکری و حریت و آزادی در رای، بدون تاثیرپذیری از جریانات قومی، مذهبی، سیاسی و اجتمایی، تقویت روحیه معنوی و مقاومت در برابر وسوسه های شیطانی، جنی و انسی، داخلی و خارجی، تهدیدها و تطمیع ها و حرکت در مسیر حق و عدالت و مواظبت نسبت به دخالت و سوء استفاده اطرافیان و حامیان انتخاباتی و توقعات و انتظارات بی‌جا و پرهیز از فروختن دین به دنیای مردم نیز از جمله مواردی است که نمایندگان باید به آنها اهتمام جدی داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: منتخبان مردم با توجه به آنکه در اولین مجلس شورای اسلامی در گام دوم انقلاب وارد می شوند و حساسیتی که با توجه به شرایط کشور و دشمنان وجود دارد، باید با تلاش مضاعف و حرکت جهادی تحت زعامت رهبر معظم انقلاب دوره نمایندگی خود را در مسیر خدمت به مردم طی کنند.

وی گفت: با توجه به مطالعاتی که انجام داده ام، ظرفیت خوب نمایندگان و جامعیت نسبی نسبت به تخصص‌های مورد نیاز استان را در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی را شاهد هستیم و در این زمینه نیاز است از تخصص همه نمایندگان در قالب تشکیل مجمع نمایندگان قوی و دبیرخانه مربوطه بهره گیری شود و تلاش جدی برای محرومیت زدایی و رشد و شکوفایی استان را توسط نمایندگان در قالب مجمع نمایندگان استان را شاهد باشیم.

وی تاکید کرد: منتخبین مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیاز است فعالیتهای کارشناسی نسبت به نیازهای استان و اولویت بندی و پیگیری اولویت‌ها از قبیل آموزش، بهداشت، صنایع و معادن، حمل و نقل، آب، کشاورزی را مدنظر قرار دهند و در این مسیر از به کارگیری متخصصان استان و کارشناسی طرح ها و استفاده از ظرفیت دانشگاه ها، اصناف، سمن ها، احزاب و گروه ها فارغ از گرایشهای سیاسی نباید غافل شد.

امام جمعه زاهدان، اضافه کرد: تلاش همه جانبه برای رشد و توسعه جامع و متوازن علمی و فرهنگی، اقتصادی و معیشتی، آسایش و امنیت استان و رفع آسیبهای متعدد از قبیل جهل ئ بی سوادی، فقر و تنگدستی، تعصبات قومی و مذهبی، خشونت و افراط گرایی، اعتیاد و شرارت و پیگیری هماهنگ و یک صدا برای تمامی طرحهای مهم استان با توزیع مناسب شهرستانی و پرهیز از نگاه بسته حدود و تک صدایی و اختلاف و تلاش برای تقویت و مدیریت استان و شهرستانها فراتر از نگاه قومی، مذهبی، بومی و استفاده از نیروهای شایسته و توانمند از هر قوم و مدهب و حتی خارج از استان و البته با اولویت نیروهای شایسته بومی از جمله کارهایی است که هر نماینده باید در دستور کار خود قرار دهد.

وی بیان کرد: دفاع متعادل و معتدل از حقوق نظام و حاکمیت و منافع ملی، درعین دفاع از حقوق مردم و منافع استان بدون افراط و تفریط، برگزاری جلسات فصلی مجمع نمایندگان استان با مسئولان کلیدی استان و هماهنگی لازم، تقسیم کارها و هماهنگی و پشتیبانی این خطه پهناور و پیگیریهای لازم در تهران و از طریق مسئولان کشوری و پرهیز از دخالت در حوزه اختیاران مدیران اجرایی و تحت فشار قرار دادن آنها و سهم خواهی به خاطر منافع شخصی، قومی و گروهی بر خلاف مصالح استان و کشور را از انتظارات مردم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد.

آیت الله محامی خاطر نشان کرد: نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی، فرصتی برای خدمت به مردم اما زودگذر است و باید تلاش شود تا از این فرصت کوتاه به بهترین شکل ممکن بهره گیری شود.

با نظارت دقیق 70درصد مشکلات سیستان و بلوچستان حل می شود

منتخب مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی یازدهم در این جلسه گفت: با نظارت دقیق بالغ بر 70درصد از مشکلات و چالش های سیستان و بلوچستان قابل رفع است.

فداحسین مالکی  بیان کرد: متاسفانه پایین ترین شاخص ها در بخشهای مختلف سیستان و بلوچستان را شاهد می باشیم و براساس اعلام سازمان برنامه و بودجه، استان سی و یکم کشور از نظر امید به زندگی است که این آمار پیام زیادی برای کشور دارد.

وی خاطر نشان کرد: مهمترین عاملی که باعث شد استان سیستان و بلوچستان با همه ظرفیت های موجود به متوسط کشور نرسد، جریانات افراط گرایی، عدم تعادل در سطح مختلف و غیره است.

وی گفت: پیش بینی می شود مجلس آینده شورای اسلامی مقتدر و کارکن بوده و خطر قرمزش منافع ملی باشد.

مالکی تصریح کرد: قطعا توسعه استان با محوریت بندر چابهار و استفاده مرزنشینان برای تامین معیشت از مرز که مورد تاکید مقام معظم رهبری در سفر به استان بوده است را مدنظر قرار خواهیم داد.

وی خاطر نشان کرد: اگر نظارت ها در استان دقیق باشد، 70درصد مشکلات سیستان و بلوچستان حل خواهد شد.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه منتخبین مردم طی سخنرانی آمادگی خود را برای خدمت به مردم استان در مجلس یازدهم اعلام کردند.

آقایان دهمرده و شهریاری نیز به دلیل حضور در جلسه مجلس شورای اسلامی نمیتوانستند در این جلسه حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان نماینده ولی فقیه انتخابات مجلس مردم در مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان نماینده ولی فقیه منتخبین مردم مردم استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: از چپاول درشت پرونده چای دبش، سرقت ۱۰۸ میلیارد تومانی اخیر که یک مسئول امور مالی در یک شهرستان از یک استان و فرار او و خانواده‌اش مردم نتیجه می‌گیرند که گویی اموال آنان مال بلا صاحب بوده و دولت صرفا متولی مطلع نمودن وقوع جرایم است.

به گزارش ایلنا، احمد علی رضا بیگی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۳اردیبهشت ماه) در نطق میان دستور، با سلام و درود خدمت ملت شریف ایران، گفت: سالروز تشکیل سپاه پاسداران قدرتمندترین سازمان ضد تروریستی جهان را تبریک عرض می‌گویم و برای این نهاد اصیل برخواسته از آرمان‌های انقلاب اسلامی در توسعه بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران توفیق آرزو دارم.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تقریبا در سه سال گذشته که اسامی نهایی پذیرفته شدگان برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد در خصوص نادیده گرفته شدن برخی از اصول جمهوریت هشدار داده‌ام، پر واضح است احترام به بلوغ سیاسی و خرد جمعی به عنوان پیش فرض قطعی و لازم الاجرا نظام جمهوریت با نظارت عالیه اصول و قوانین اسلام منجر به نتیجه قابل قبول از صندوق‌های رای می‌گردد، که بدیهی‌ترین خروجی آن انتخاب افراد با کفایت و کارآمد برای اداره کشور خواهد بود؛ متاسفانه در انتخابات سال ۱۴۰۰ این مهم حاصل نشد و آنگونه که پیش بینی می‌کردم، بی توجهی به اراده مردم موجب نابسامانی کشور ناتوانی در اداره صحیح سیاست خارجی، گزاف گویی اجانب به واسطه ضعف پشتوانه مردمی گردید.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها اظهار داشت: از سوی دیگر هنگامی که ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی بیانیه‌ای خواستار شرکت نامزدی خاص در انتخابات ریاست جمهوری شدند به روشنی قابل پیش بینی بود که شان نظارتی مجلس بر عملکرد قوه مجریه کارآیی خود را از دست خواهد داد، متاسفانه ضعف پشتوانه مردمی و ضعف مجلس در اعمال نظارت بر دولت آثار خود را در قالب تورم سرسام آور، اخلال در امور معیشتی، کاهش ارزش پول ملی اکنون خود را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: بدیهی است انتقام سخت و قدرت نمایی در مقابل دشمن صهیونیست مستلزم بهره مندی از پشتوانه قوی ملی است، همان پشتوانه پر قدرتی که دفاع مقدس ۸ ساله را به حماسه عظیم برای پرهیز دادن دشمنان ایران از هرگونه چشم داشت و تعرض به میهن اسلامی بدل نمود.

البته ترویج فساد در بخش‌های مختلف کشور که تاثیر بسزایی در ناامید ساختن مردم داشته است و تقریبا به صورت مستمر اخبار چپاول و دست اندازی به بیت المال روح و جان مردم را آزرده می‌کند که این آسیب نیز معلول انتخاب مدیران ناتوان از مقابله با فساد است که نتیجه آن یغما رفتن ۳ میلیارد و هفتصد میلیون دلار از ثروت ملت که در جریان پرونده چای دبش و تناقضات که طی ان بروز کرد و تاکنون شبکه‌ای که این فساد بزرگ سامان داده بود تسلیم دستگاه قضا نشده است و اگر شده است ما بی اطلاع هستیم.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: از یک سو دولت می‌گوید خودم کشف کردم و به دستگاه قضا ارجاع می‌دهم و از سوی دیگر دستگاه قضا می‌گوید فرد یا افرادی از مدیران در این خصوص به دستگاه قضا معرفی نشده است، البته به فرض صحت نمی‌تواند واقع مسئولیت و محدودیت کننده اختیارات دستگاه قضایی باشد.

وی در ادامه افزود: از چپاول درشت پرونده چای دبش سرقت ۱۰۸ میلیارد تومانی اخیر که یک مسئول امور مالی در یک شهرستان از یک استان و فرار او و خانواده‌اش مردم نتیجه می‌گیرند که گویی اموال آنان مال بلا صاحب بوده و دولت صرفاً متولی مطلع نمودن وقوع جرایم است، استمرار روند مذکور سبب شد در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی نیز فقط ۴۰ درصد از واجدان شرایط شرکت نمایند و با احتساب آراء باطله عدم رضایت قاطبه مردم مشهود است و انتظار می‌رود تغییر در روند‌ها به صورت جدی در اداره کشور و مدیریت منابع در جهت رضایت مردم صورت گیرد، چرا که اصل راضی نگه داشتن شهروندان از طریق شاخص‌های اقتصادی در همه شیوه‌های حکومتی پذیرفته شده، وجهه همت حاکمان می‌باشد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: این در حالیست که اظهار نظر نیروی وقت شورای نگهبان در خصوص عدم تاثیر مشارکت مردم در مشروعیت انتخابات آنان را بیش از پیش دردمند ساخت که به نظر می‌رسد استمرار روند ناصواب ذکر شده حاکی از همین باور می‌باشد، بنابراین خروجی انتخابات مجلس دوازدهم مستثنی از آنچه که بیان شد، نمی‌تواند باشد و گره گشایی موثر در اداره امور کشور برای مجلس آینده نیز قابل تصور نخواهد بود، عقل اقتضا می‌کند در شرایط رویارویی مستقیم با دشمن صهیونیستی از همه ظرفیت‌ها برای ایجاد همدلی، ثبات داخلی، افزایش اعتماد ملی به ساختار سیاسی و ایجاد روحیه وحدت ملی برای رویارویی با تهدیدات خارجی استفاده شود.

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در شرایطی که ایران امروز در کشاکش بحران‌هایی همچون سرمایه اجتماعی، تورم و فشار معیشتی قرار دارد لازم است که سیاست‌های تنش زا که محل حساسیت مردم است، تعطیل شود، نهاد‌های مدنی، گروه‌های مرجع، صدا و سیما، تریبون‌های نماز جمعه و رسانه‌ها در مسیر تقویت وحدت ملی حرکت کنند و از گروهی سازی به طور جد پرهیز شود در این شرایط ویژه التیام بخشی روابط دولت و ملت ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: به استحضار ملت شریف و به طور خاص به مردم در حوزه انتخابیه تبریز آذرشهر اسکو که افتخار دو دوره نمایندگی را بر عهده داشتم می‌رسانم که در ایفای وظیفه نمایندگی خود برای پاسداری از حقوق ملت از هیچ کوششی فروگذار نکردم که آخرین مورد آن افشای موضوع شاسی بلند‌های مجلس شورای اسلامی بود و متاسفانه علی رغم صراحت اصول ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی توسط مدیریت مجلس تحمل نشد و نتیجه مورد انتظار مردم برای واکنش مناسب در قبال این مفسده اجرا نگردید و اکنون قریب ۱۱ ماه است که منتظر تعیین تکلیف رای دادگاه بعدی که بنده را به یک سال حبس محکوم کرده است هستم.

بیگی در پایان خاطرنشان کرد: علت بازداشته شدن اینجانب در انتخابات اخیر صرفاً اظهار نظر و اعتراض به عمل آمده نسبت به بی‌کفایتی قوه مجریه بود که منجر به حوادث ۱۴۰۱ در کشور شد و زیان‌های سنگینی را متوجه کشور کرد که مجموع اظهار نظر‌های بنده به زعم شورای نگهبان به عنوان عدم التزام به جمهوری اسلامی و عدم اظهار وفاداری به قانون تعبیر و در جلسه حضوری به بنده ابلاغ شد، تکرار می‌کنم که تنها اظهار نظر نماینده ملت ایران در خصوص حوادث سال ۱۴۰۱ موجب رد صلاحیت وی شده است، لذا عرض می‌نمایم تمام سختی‌ها و ناملایمات با ایمان به ملت رشید پذیرا هستم و اعلام می‌کنم هیچگاه طمع پست و مقام نداشتم و تا اصلاح امور کشور بر اساس اراده مردم به لطف یزدان و عنایت حضرت ولیعصر در مقابل گردنکشان و بدخواهان ملت ایران خواهم ایستاد.

دیگر خبرها

  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • تاکید ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بر نقش مردم در توسعه
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • جذب اعتبارات مورد نیاز طرح‌های آبرسانی البرز ویژه پیگیری می‌شود
  • محمودوند، نماینده خرم‌آباد: آقایانی که حرف رهبر انقلاب در خصوص دختربچه‌های مظلوم و معصوم را قبول نداشتند، همه‌کاره انتخابات بودند! درد از این بزرگ‌تر؟