Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «اسحاق جهانگیری»، معاون اول رییس جمهور، با اشاره به پیشنهاد دبیرخانه ستاد برای تصویب «چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ»، از تلاش های دبیرخانه برای تدوین این طرح قدردانی کرد و گفت: سند در واقع نوعی ریل گذاری برای متولیان اجرایی است تا بتوانند در چارچوب تعیین شده برنامه های اجرایی را بهتر و مطلوبتر پیش برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید به صورت دقیق و روشن مشخص شود که در تدوین اسناد ملی چه اهدافی را دنبال می کنیم، خاطر نشان کرد: گاهی اسناد شامل موضوعاتی کلی هستند که کاربرد آنها بیشتر برای امور پژوهشی و کتابخانه ای است اما برخی اسناد در حقیقت نقشه راهی برای اجرا هستند که در این گونه موارد لازم است چارچوبی مناسب با رویه ای یکسان در این اسناد رعایت شود. بنابراین طرح چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ که منجر به یکسان سازی رویه های تدوین اسناد ملی در بخش فرهنگ کشور می شود، کاری ارزشمند است.

وی در ابتدای جلسه نیز با اشاره به برخی از اقدامات دولت برای مقابله با ویروس کرونا گفت: برای پیشگیری و مقابله با این ویروس جلسات متعدد و برنامه ریزی های گسترده ای ذیل ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده است و همه دستگاه ها موظف به همکاری با این وزارتخانه شده اند.

جهانگیری با اشاره به ابعاد فرهنگی و اجتماعی انتشار ویروس کرونا در برخی از شهرهای کشور، تصریح کرد: آموزش ها، اقدامات پیشگیرانه و رعایت نکات بهداشتی باید به فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود تا بتوانیم این ویروس را در کشور مهار کنیم.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید واقعیت ها در خصوص ویروس کرونا به مردم گفته شود و در عین حال نباید وحشت و نگرانی در جامعه ایجاد گردد، خاطر نشان کرد: مردم باید با خودمراقبتی و توجه به آموزش های بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به این ویروس اقدام کنند و در این میان رعایت نکات بهداشتی و عمل به توصیه های پزشکی به ویژه در اماکن مذهبی و زیارتی توسط مردم متدین و انقلابی قم که شیوع این ویروس از این شهر اتفاق افتاده، ضروری است.

در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری، میراث فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، رییس سازمان تبلیغات اسلامی و رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین سید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی از تشکیل جلسات کمیته تخصصی ستاد برای بررسی و تهیه چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ ارائه کرد.

وی همچنین با اشاره به نگرانی ها در خصوص انتشار ویروس کرونا در کشور خاطر نشان کرد: رسانه ها نباید حجم نگرانی در کشور را بالا ببرند چرا که ایجاد بیش از حد نگرانی می تواند منجر به آسیب روحی و روانی در جامعه شود.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی عضو شورای انقلاب فرهنگی نیز از علما و ائمه جمعه خواست در خصوص ضرورت رعایت نکات بهداشتی در اماکن مذهبی مثل حرم های مطهر، اماکن زیارتی و مساجد روشنگری با مردم صحبت کنند.

در ادامه جلسه طرح "چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ" مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای ستاد نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص این طرح مطرح کردند.

در جمع بندی نظرات و پیشنهادات، کلیات طرح‌" چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ" به تصویب رسید و مقرر شد دبیرخانه ستاد با اخذ نظرات اصلاحی دستگاه های ذیربط متن نهایی طرح را تدوین کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۳۵ برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی برای روز مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی عسگری گفت: هفتمین سال بزرگداشت روز مراغه، با هدف شناساندن این شهرستان از ۱۲ اردیبهشت آغاز و به مدت یک هفته برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: همایش بزرگداشت روز مراغه ۱۶ اردیبهشت با حضور استاندار آذربایجان شرقی و مسئولان شهرستان برگزار می شود.

به گفته دبیر روز مراغه، در طول این هفته مسابقات هنری در زمینه نقاشی، عکس، روزنامه نگاری، خوشنویسی و برنامه‌های جنگ شادی و موسیقی اجرا خواهد شد.

رئیس کمسیون فرهنگی شورای شهر مراغه افزود: هم‌زمان با این هفته ۲ طرح عمرانی شهرداری مراغه افتتاح و به بهره برداری رسیده و از فعالان علمی، فرهنگی، ورزشی، صنعتی و علمی تجلیل خواهد شد.

وی در ادامه گفت: تور رایگان مراغه گردی برای آشنایی با آثار تاریخی برای شهروندان راه اندازی و ۲۱ اردیبهشت برنامه بازدید از گوجه قلعه برپا شده و ور کشاپ مجسمه‌های آجری در پارک ملت مراغه برگزار خواهد شد.

عسکری، همچنین از ایجاد غرفه‌های صنایع دستی، عرضه با تخفیف تولیدات و توانمدی‌های مراغه و استان‌های مختلف خبر داد.

وی افزود: همزمان با روز مراغه، اردوی تیم ملی والیبال بنگلادش و مسابقات والیبال ساحلی کشور در مراغه برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • انتشار صد عنوان کتاب در مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس
  • تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان مازندران
  • تدوین ۳۵ برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی برای روز مراغه
  • توضیحات وزیر فرهنگ درباره بنیاد پویانمایی و قیمت بلیط کنسرت
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • جزییات دوره‌های آموزش تخصصی پذیرفته شدگان آزمون سردفتری سال ۱۴۰۱
  • تدوین فرهنگ‌نامه شهدای غریب در اسارت استان بوشهر
  • از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری
  • ابعاد وعده صادق برای دانش‌آموزان تشریح شود