Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@23:14:55 GMT

واکنش وزارت خارجه به مسدود شدن مرز‌های کشور

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۶۰۸۵

واکنش وزارت خارجه به مسدود شدن مرز‌های کشور

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سید عباس موسوی در گفت‌وگویی درباره وضعیت ویروس کرونا در ایران گفت: سازمان بهداشت جهانی درباره برخی از مناطق جهانی وضعیت اضطراری اعلام کرده و طبیعی هم است که اقداماتی که برای مقابله با این ویروس باید انجام شود، باید جمعی باشد.

وی با بیان اینکه زمانی که ایران به بیماری کرونا آلوده نشده بود، نسبت به شیوع این بیماری به ایران نگرانی‌هایی داشتیم، اظهار داشت: وقتی ویروس کرونا در کشور شناسایی شد، همسایگان ما نیز نسبت به شیوع بیماری به کشورشان نگرانی‌هایی داشتند که طبیعی هم است، اما این مسئله نباید مانع مراودات مردمی یا صادرات و واردات میان کشور‌ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیپلمات ارشد ادامه داد: وزارت امور خارجه از طریق سفارتخانه رایزنی‌هایی را با مقامات ارشد کشور‌های همسایه شروع کرده است که اطمینان بدهد هیچ گونه موارد مشکوکی از مرز‌ها عبور نخواهد کرد. از جمله مسائل، گواهی صحت و سلامت است. بحث کالا‌ها هم در جریان است تا در این شرایط، ضمن توجه و درک نگرانی‌های همدیگر، مراودات تجاری ادامه یابد.
موسوی با بیان این که بسیار بعید است که این مسدودیت دائمی و مستمر باشد، گفت: این اقدام هم از جمله اقدامات پیشگیرانه و موقتی که از سوی برخی از کشور‌ها انجام شده است. ایران نیز در بحث ویزا‌ها به اتباع خارجی در حال فکر بر این مسئله است که صدور ویزا کاهش یابد.

وی با بیان اینکه امیدواریم با سرعت و جدیتی که در مبارزه نسبت به بیماری کرونا در ایران وجود دارد، به زودی شاهد روند معکوس ابتلا به این بیماری باشیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم ان‌شاالله این خبر خوش را به مردم ایران و کشور‌های همسایه بدهیم و این اطمینان را به آن‌ها بدهیم که خطری متوجه آن‌ها نیست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار انتخابات انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مسدود شدن مرزها وزارت خارجه سید عباس موسوی کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار انتخابات انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشور‌ها منتشر می‌کند که در سال‌های گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

به گزارش ایرنا، وزارت امور خارجه آمریکا در تازه‌ترین گزارش سالانه خود موسوم به «حقوق بشر کشورها» با تکرار اتهامات پیش علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور را متهم به نقض حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ میلادی کرد.

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا سالانه گزارشی را با موضوع بررسی حقوق بشر کشور‌ها منتشر می‌کند که در سال‌های گذشته همواره جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده است.

در بخش خلاصه اجرایی گزارش حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا در سال ۲۰۲۳ میلادی که روز دوشنبه به وقت محلی منتشر شد، ادعا شده است: «محدودیت‌های حقوق بشری» ایران در سال ۲۰۲۳ در چندین حوزه وضعیت بدتری نسبت به سال گذشته پیدا کرده است.

«قتل‌های خودسرانه و غیرقانونی توسط حکومت و عوامل آن، مفقودی، رفتار‌های بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز توسط حکومت یا عوامل آن، قرار دادن زندانیان در شرایط خطرناک، دستگیری یا بازداشت خودسرانه، سرکوب فراملیتی علیه افراد در کشور‌های دیگر، تنبیه اعضای خانواده به دلیل جرائم ادعایی توسط فردی دیگری، محدودیت‌های شدید علیه آزادی بیان، سانسور، محدودیت‌های جدی برای آزادی‌های اینترنت» از جمله اتهاماتی است که وزارت خارجه آمریکا به جمهوری اسلامی ایران وارد کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه حقوق بشر خود برای سال ۲۰۲۳ میلادی، همچنین مدعی نقض گسترده حقوق بشر در ایران شده و گفته است زنان همچنان با فشار‌ها به خصوص در زمینه حجاب اجباری و پوشش خود مواجه بوده‌اند که منجر به نافرمانی مدنی آن‌ها شده است.

«رابرت گیلکریست» مقام ارشد دفتر دموکراسی و حقوق بشر وزارت خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت حقوق بشر ایران با تکرار ادعا‌های واشنگتن گفت: در سال ۲۰۲۳وضعیت حقوق بشر در ایران همچنان رو به وخامت بود. حکومت ایران به هدف قرار دادن اقلیت ها، خبرنگاران و فعالان اجتماعی ادامه داد.

او با دخالت در امور داخلی ایران افزود: وضعیت حقوق بشر زنان در ایران همچنان رو به وخامت است. بسیاری از زنان و دختران که از حجاب اجباری حمایت نکرده اند با مجازات‌های سختگیرانه مواجه شده اند. حکومت ایران به اعمال احکام طولانی مدت برای فعالان حقوق زنان ادامه داده است.

این مقام وزارت خارجه امریکا ادامه داد: آمریکا به همکاری با شرکای بین المللی خود برای پاسخگو کردن مقامات ایران به دلیل نقض حقوق بشر ادامه خواهد داد.

گزارش‌های حقوق بشری آمریکا به دلیل دخالت در امور داخلی کشورها، استاندارد‌های دوگانه، عدم رعایت اصل بی طرفی و نادیده گرفتن فرهنگ‌ها و سبک زندگی کشور‌ها همواره مورد انتقاد است.

گزارش‌های سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا در حالی است که این کشور، کارنامه سیاه و تاریکی در عدم رعایت حقوق بشر گروه‌های رنگین پوست و بومی خود، نقش داشتن در کودتا‌ها و تجاوز به حاکمیت و استقلال کشور‌ها دارد.

دیگر خبرها

  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی توماج صالحی
  • واکنش ایران به ادعای کویت درباره میدان آرش | به کویت توصیه می‌کنیم ...
  • واکنش وزارت‌خارجه به درخواست بی‌اساس آرژانتین برای استرداد یکی از مقامات ایرانی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد