Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمود نوری شادکام روز دوشنبه در نشستی که به منطور اطلاع‌رسانی در زمینه بیماری کرونا با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار شد افزود: تا کنون افزون بر ۹۵ درصد این بیماران مبتلا به این ویروس نبوده‌اند و جواب نمونه آزمایش‌های آنان تقربیا ۴۸ ساعت زمان می برد.

وی اظهار داشت: کرونا از آنفلوانزا پیچیده‌تر و خطرناک‌تر نیست، فقط  سرعت انتقال این بیماری بیشتر است و با رعایت اصول پیشگیری و بهداشتی جای نگرانی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه موارد فوت ناشی از  این بیماری زیر ۲ درصد است، تصریح کرد: افرادی به علت این بیماری جان خود را از دست داده‌اند که سالخورده یا دارای بیماری ضمیمه ای بودند.

آماده باش بیمارستان های استان 

وی اظهار داشت: تمام بیمارستان‌های استان اعم از دولتی و خصوصی مکلف هستند که بیماران را پذیرش کنند و اقدامات اولیه و بستری را با شرابط خاص انجام دهند.

دکتر نوری شادکام افزود: بیمارانی که به اورژانس‌های بیمارستانی و درمانگاه‌ها مراجعه می‌کنند، اگر توسط پزشک مشکوک شناسایی شوند به اتاق ایزوله منتقل و توسط متخصصین عفونی، داخلی و اطفال معاینه می‌شوند و در نهایت با نظر متخصص عفونی بیمار در اتاق‌های ایزوله بخش‌های بیمارستانی بستری می‌شوند.

بیمارستان شهید صدوقی محل ارجاع بیماران قطعی است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اضافه کرد: اگر بیماری تشخیص قطعی شود و نیاز به مراقبت‌های خاص داشته باشد، با هماهنگی پزشک مرجع، در صورت وجود تخت خالی به بیمارستان شهید صدوقی ارجاع می‌شود اما بقیه بیمارستانها نیز وظیفه خود را در این زمینه انجام می‌دهند ضمن اینکه سایر خدمات در بیمارستان‌ها تعطیل نیست و فعالیت مراکز درمانی روال عادی دارد.

وی در پاسخ به ادعایی مبنی بر اینکه از موارد مشکوک آزمایش گرفته نمی شود، افزود: این موضوع صحت ندارد و در تمامی بیمارستانها استان بحث غربالگری، تشخیص و بستری را انجام می‌دهیم و اگر بیماری نیاز به مشاوره‌های خاص داشته باشد، به بیمارستان شهید صدوقی ارجاع می‌شود.

لغو مرخصی روسای بیمارستان‌ها و کادر درمانی 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: مرخصی تمام رؤسای بیمارستان‌ها، پزشکان متخصص عفونی و کادر درمانی استان لغو شده و کادر درمانی در صورت نیاز به مرخصی ضروری، با جایگزینی نیروی این موضوع انجام می شود و هم اکنون شرایط به لحاظ امکانات خوب است البته کمبودهایی وجود دارد که به سرعت این کمبودها برطرف می‌شود.

توزیع بسته بهداشتی و آموزشی در زمینه بیماری کرونا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم در این نشست گفت: قرار است بسته بهداشتی و آموزشی توسط مراکز جامع سلامت در استان توزیع شود البته این بسته اکنون در قم پخش شده و در استان یزد هم به محض دریافت و آماده سازی جهت توزیع، اطلاع رسانی می شود.

محمدرضا دهقان در خصوص مطالب و شایعات مختلف که در فضای مجازی به سرعت در حال انتشار است افزود: رسانه‌ها اخبار را از منابع موثق و مردم نیز اخبار را از رسانه‌های رسمی دنبال کنند.

وی ادامه داد: مورد فوتی در اردکان یا مورد فوت یک کودک هشت هیچ ارتباطی به کرونا ندارد و متأسفانه در شبکه‌های اجتماعی، موارد فوتی عادی را  به کرونا ارتباط داده اند.

دکتر دهقان افزود: حفاظت از سلامت تک تک آحاد جامعه مهم است اما سلامت افراد فقط جسمانی نیست بلکه سلامتی روحی و روانی هم حائز اهمیت است.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص وجود کیت‌های تشخیصی ویروس کرونا  در استان گفت: انجام آزمایش تشخیصی ویروس کرونا (کیت) در استان یزد انجام نمی شود و به همین علت نمونه آزمایش به تهران ارسال می شود.

دکتر دهقان اضافه کرد: البته آزمایشگاه استان در زمره آزمایشگاه تیپ ۲ قرار دارد و درصورتی که از لحاظ استانداردهای لازم مورد تایید وزارت بهداشت قرار گیرد در آینده به این کیت‌ها مجهز می شود.

وی خاطر نشان کرد: این کیت ها فقط در اختیار انستیتو پاستور تهران بوده و نمونه‌های مشکوک به کرونا به این انستیتو در تهران ارجاع داده می‌شود.

دکتر دهقان اضافه کرد: مردم از میوه و سبزیجات دارای برگ سبز تیره بیشتر استفاده کنند، گوشت و مواد پروتئینی را کامل بپزند و از مصرف غذاهای پرچرب و فست فودها خودداری کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان بیش از ۲ هزار و 500 نفر را گرفته است. ایران بعد از چین دومین آمار فوتی کرونا در جهان را دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا چین دانشگاه علوم پزشکی دولتی و خصوصی قم یزد انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • بیمارستان شهید جلیل یاسوج آبروی استان است/ کاهش اعزام بیمار