Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیری با اشاره به پیشنهاد دبیرخانه ستاد برای تصویب «چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ»، از تلاش های دبیرخانه برای تدوین این طرح قدردانی کرد و گفت: سند در واقع نوعی ریل گذاری برای متولیان اجرایی است تا بتوانند در چارچوب تعیین شده برنامه های اجرایی را بهتر و مطلوبتر پیش برند.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید به صورت دقیق و روشن مشخص شود که در تدوین اسناد ملی چه اهدافی را دنبال می کنیم، خاطر نشان کرد: گاهی اسناد شامل موضوعاتی کلی هستند که کاربرد آنها بیشتر برای امور پژوهشی و کتابخانه ای است اما برخی اسناد در حقیقت نقشه راهی برای اجرا هستند که در این گونه موارد لازم است چارچوبی مناسب با رویه ای یکسان در این اسناد رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین طرح چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ که منجر به یکسان سازی رویه های تدوین اسناد ملی در بخش فرهنگ کشور می شود، کاری ارزشمند است.

وی در ابتدای جلسه نیز با اشاره به برخی از اقدامات دولت برای مقابله با ویروس کرونا گفت: برای پیشگیری و مقابله با این ویروس جلسات متعدد و برنامه ریزی های گسترده ای ذیل ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده است و همه دستگاه ها موظف به همکاری با این وزارتخانه شده اند.

جهانگیری با اشاره به ابعاد فرهنگی و اجتماعی انتشار ویروس کرونا در برخی از شهرهای کشور، تصریح کرد: آموزش ها، اقدامات پیشگیرانه و رعایت نکات بهداشتی باید به فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود تا بتوانیم این ویروس را در کشور مهار کنیم.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید واقعیت ها در خصوص ویروس کرونا به مردم گفته شود و در عین حال نباید وحشت و نگرانی در جامعه ایجاد گردد، خاطر نشان کرد: مردم باید با خودمراقبتی و توجه به آموزش های بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به این ویروس اقدام کنند و در این میان رعایت نکات بهداشتی و عمل به توصیه های پزشکی به ویژه در اماکن مذهبی و زیارتی توسط مردم متدین و انقلابی قم که شیوع این ویروس از این شهر اتفاق افتاده، ضروری است.

در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری، میراث فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، رییس سازمان تبلیغات اسلامی و رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین سید رضا عاملی دبیر

شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی از تشکیل جلسات کمیته تخصصی ستاد برای بررسی و تهیه چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ ارائه کرد.

وی همچنین با اشاره به نگرانی ها در خصوص انتشار ویروس کرونا در کشور خاطر نشان کرد: رسانه ها نباید حجم نگرانی در کشور را بالا ببرند چرا که ایجاد بیش از حد نگرانی می تواند منجر به آسیب روحی و روانی در جامعه شود.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی عضو شورای انقلاب فرهنگی نیز از علما و ائمه جمعه خواست در خصوص ضرورت رعایت نکات بهداشتی در اماکن مذهبی مثل حرم های مطهر، اماکن زیارتی و مساجد روشنگری با مردم صحبت کنند.

در ادامه جلسه طرح "چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ" مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای ستاد نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص این طرح مطرح کردند.
در جمع بندی نظرات و پیشنهادات، کلیات طرح‌" چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ" به تصویب رسید و مقرر شد دبیرخانه ستاد با اخذ نظرات اصلاحی دستگاه های ذیربط متن نهایی طرح را تدوین نماید.

2727

کد خبر 1356709

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، گریزی به دوره مدیریت خود در دولت گذشته زده و شرایط این روز‌های ایران را هم بررسی کرده است.

به گزارش اعتماد، در ادامه بخش‌هایی از این گفتگو را می‌خوانید؛

* دولتی که نتواند حقوق کارمندش را خودش تامین کند، یا نتواند پول آب و برقش را تامین کند، استقلالش کجاست؟

* مجلس در اموری که نباید دخالت کند، دخالت می‌کند. این آشفتگی‌ها باید برطرف شود، الان آشکارترین موضوع آن، بحث برنامه است و بودجه.
* این مجلسی‌ها مگر همان‌هایی نبودند که می‌گفتند ما یک خیزش هستیم که می‌خواهیم مسائل اقتصادی کشور را حل کنیم، مسائل اقتصادی حل شد؟ الان چهار سال تمام شد. تورم را کنترل کردید؟ اجازه ندادید سفره مردم کوچک شود؟

* اینکه آدم صدایش را بلند کند، اینکه به پشتوانه یک جایی که از آدم حمایت می‌کند بیاید و به هر پستی که می‌خواهد برسد، این دلیلی بر شایستگی نیست. من معتقدم وقتی در سال ۸۴ دولت را تحویل می‌دادیم خودروسازی ایران از خودروسازی ترکیه و چین جلوتر بود

* به نظرم دولت احمدی‌نژاد بنایی گذاشت که کشور از ریل توسعه خارج شد. یکی از بی‌اعتمادی‌ها در اثر بی‌حرمتی به انسانیت اتفاق افتاد.

* چرا هنرمند ما امروز مایوس است؟ رتبه‌های اول کنکور دارند از ایران می‌روند! الان دارند می‌گویند که پرستار، پزشک، کارگر فنی از ایران می‌روند، خب نباید بگذاریم این‌ها بروند! این افراد را اینجا مایوس کرده‌ایم.

* این واقعا خیلی بد است که کشور بگوید من ۲ و نیم میلیارد دلار برای دارو گذاشته‌ام، بعد به بچه‌ای که شیرخشک می‌خورد بگویند شما سهمیه شیرخشک دارید. مردم می‌گویند پول شیرخشک نبوده، اما چطور برای چایی این مقدار داده شده است.

* خدا شاهد است که وقتی می‌شنوم مردم ایران دیگر خود را با کشور‌های منطقه مقایسه می‌کنند، عزا می‌گیرم. مردم ایران خود را با اروپا مقایسه می‌کردند، نه نهایت با ژاپن و کره مقایسه می‌کردند.

دیگر خبرها

  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مردم از اقدامات مؤثر فراجا در مقابله با بی حجابی حمایت می کنند
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئول راهبری تشکل های مردمی