Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از گناباد، امیر حمزه ذاکر مدیر کل امور دفتر شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی در جلسه تودیع و معارفه شهردار کاخک گناباد گفت: امروز اداره شهرها متفاوت از گذشته است و هر شهردار علاوه بر توانایی کافی باید علم و آگاهی لازم به قوانین را در جهت هرچه بهتر اداره شهر و اداره امور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف پیشبرد ما در حوزه شهر و شهرداری به سمت هوشمندسازی امور شهری است تا کارها را به صورت متمرکز از ظرفیت های الکترونیکی و ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد، رصد کنیم.

وی اذعان کرد: شهرداری نهاد عمومی غیردولتی است که با همکاری و تعامل شوراها و اجرای ایده ها و برنامه های نو می تواند در چهارچوب قوانین تعیین شده ،علاوه بر ایجاد رضایت مندی برای مردم مسئولین و ادارات را نیز در روند ادامه این تعامل و پیشرفت و آبادانی شهرها راضی نگه دارد در غیر اینصورت خلف وعده و پیشرفتی حاصل نخواهد شد.

مدیر کل امور دفتر شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی گفت: آنچه امروز در شهرداریها دیده نمی شود خلاقیت، مسئولیت پذیری و ریسک است.

ذاکر تصریح کرد: امروزه در اداره شهرها صرفا دید اقتصادی کافی نیست بلکه تلاش در حوزه فرهنگی ، تاریخی ، آداب و رسوم بومی و محلی و احیا صنایع دستی می تواند در رشد و شکوفایی و رونق اقتصادی تاثیر چشمگیری داشته باشد.

 وی افزود: شهرداری و شورای کاخک گناباد به دلیل داشتن ظرفیت خوب گردشگری، مذهبی و تاریخی این شهر می توانند با ارایه طرحهای نو و خلاق در زمینه های فرهنگی و جذب گردشگر، برای جوانان و نوجوانان اشتغال زایی پایدار ایجاد کرده و علاوه بر نگه داشتن سرمایه های انسانی بدون وابستگی به کمک های دولتی رونق و شکوفایی چشمگیری را برای این خطه به ارمغان آورده و این مهم  جز با برنامه ریزی درست و تعامل صحیح  شوراها و شهرداری حاصل نخواهد شد.

گفتنی است در این جلسه علی افتخاری نسب به عنوان شهردار جدید معارفه و از زحمات محسن زاده سلیم شهردار سابق و زهرا فرهنگی سرپرست شهرداری کاخک تقدیر شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آداب و رسوم خراسان رضوی رشد صنایع دستی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۸۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است

غلامعلی حیدری در کارگروه گردشگری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با هماهنگی بین‌بخشی و با تشکیل شورای متشکل از دستگاه‌های مختلف صدور مجوز‌های کسب و کار در حوزه گردشگری استان تسهیل و تسریع می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: یکی از راهکار‌های تحقق شعار سال که از همان روز‌های نخست امسال در دستور کار قرار گرفت، تشکیل چهار کارگروه اقتصادی از جمله کارگروه گردشگری و بوم‌گردی در استان است.

وی ادامه داد: همان‌طور که از شعار سال مشخص است، جهش تولید جز با مشارکت مردم امکانپذیر نیست از همین رو تلاش داریم در چارچوب قانون و دستورالعمل‌های موجود و با توجه به ظرفیت بالای استان در حوزه گردشگری، کسب و کار‌های این حوزه را رونق دهیم و از سخت‌گیری‌هایی که پیرامون صدور مجوز‌ها وجود دارد، کاسته شود.

بیشتر بخوانید

تصویب پنج طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری

حیدری، تبلیغات و اطلاع‌رسانی را از دیگر راهکار‌های رونق گردشگری در استان عنوان کرد و گفت: در همین خصوص باید یک وحدت رویه در استان وجود داشته باشد و بسته‌های تبلیغاتی تهیه و در اختیار رسانه‌ها قرار داده شود و از سوی دیگر از تبلیغ ظرفیت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری در کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز غافل نشد.

وی با تاکید بر اینکه امسال زیرساخت‌های گردشگری استان باید از وضعیت بهتری برخوردار شود، افزود: در ایجاد زیرساخت هم می‌توان از ظرفیت سرمایه‌گذار بخش خصوصی بهره گرفت و هم از توان و ظرفیت شرکت‌های بزرگ (هلدینگ‌ها) نظیر شستا، پتروشیمی و صندوق بازنشستگی استفاده کرد.

حیدری اظهار کرد: برای ساماندهی نقاط گردشگری استان لازم است تا مدیریت این مراکز به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و یا بخش خصوصی واگذار شود تا هم زیرساخت‌هایی نظیر سرویس بهداشتی در این مناطق ایجاد شود و شاهد آلودگی و زباله در این نقاط نباشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر رفع موانع گردشگری کشاورزی و رونق گردشگری عشایری در استان، ادامه داد: استان ظرفیت خوبی در خصوص گردشگری باغات دارد که در این رابطه باید موانع برطرف و با لحاظ کمترین تغییر کاربری برای کشاورزان محل درآمد ایجاد کرد.

وی، موزه‌های محیط زیست را از دیگر جاذبه‌های گردشگری استان عنوان کرد و گفت: این مراکز کمتر تبلیغ شده است و می‌طلبد تا با راه‌اندازی تور‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و حتی برای کارمندان ادارات این ظرفیت‌های جذاب را به همگان معرفی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • «مردم سلام» طرحی برای استفاده از نظرات شهروندان در اداره شهر است
  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟ | واکنش سازمان پسماند شهرداری نسبت به این اتفاق
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • شهرداری‌های استان اصفهان اولویت طرح‌ها را مشخص کنند
  • تحویل ماشین آلات جدید به شهرداری‌های آذربایجان شرقی
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است