Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اکوفارس به نقل از راشاتودی، بسته شدن کارخانه ها در مرکز شیوع ویروس کرونا برای بزرگترین خودروسازان جهان از جمله هوندا، نیسان، جنرال موتورز و رنو حدود 5.69 میلیون دلار در روز خسارت داشته است.

 به گفته یکی از مقامات صنعت خودروسازی در چین، برخی عرضه کنندگان قطعات در ووهان حالا به ذخایر خود روی آورده‌اند و این ذخایر به زودی تمام می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل دیگر در شبکه توزیع است که هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 شهر ووهان در استان هبئی که شیوع ویروس کرونا از آنجا آغاز شد، یکی از قطب های بزرگ خودروسازی چین و مقر خودروسازان آمریکایی، اروپایی و ژاپنی است. در 2018 ، بیش از 1.7 میلیون خودرو  به ارزش حدود 400 میلیارد یوان (57 میلیارد دلار) از خطوط تولید این شهر بدست آمد.

 با بسته شدن شهر ووهان از اواخر ژانویه، کارخانه های این شهر و مناطق همسایه آن آغاز به کار خود را تا پس از تعطیلات سال نوی چینی به تعویق انداختند.

  طبق گفته لی کوان، مدیر کمیته برگزار کننده نمایشگاه بین المللی قطعات خودروی چین، شرکت های مستقر در هبئی اجازه ندارند فعالیت خود را قبل از یازدهم مارس آغاز کنند و اگر محدودیت‌ها در این منطقه طولانی تر شود، خودروسازان خارجی باید چند هفته دیگر منتظر بمانند تا تولید به شرایط  عادی بازگردد.

 وی گفت:« حتی پس از آغاز تولید، یک ماه و نیم دیگر طول می کشد تا تولید به شرایط قبل از شیوع ویروس بازگردد».

 ویروس کرونا نشان داد که زنجیره جهانی  عرضه از جمله صنعت خودرو تا چه حد وابسته به چین است. این شرایط باعث شده تولیدکنندگان جهانی به دنبال عرضه کنندگان دیگری مانند هند و تایلند باشند تا دوباره چنین خسارتی را متحمل نشوند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست

به گزارش جام جم آنلاین، موسسه بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم در گزارشی اعلام کرد که هزینه نظامی در سراسر جهان در سال ۲۰۲۳ با افزایش ۶.۸ درصدی نسبت به سال قبل از آن، به بالاترین سطح رسیده است.

این موسسه در گزارش جدید خود نوشت: هزینه نظامی جهان برای نهمین سال متوالی افزایش پیدا کرد و با ۲۴۴۳ میلیارد دلار، به بالاترین سطح رسید.

همچنین هزینه نظامی در هر پنج منطقه جغرافیایی که این موسسه آن را تعریف کرده نیز افزایش یافته است.

آمریکا با سهم ۳۷ درصدی مجموع و همچنین هزینه ۹۱۶ میلیارد دلاری در سال ۲۰۲۳ در حوزه نظامی، همچنان از این حیث رکورددار است. چین نیز با سهم ۱۲ درصدی و هزینه‌کرد ۲۹۶ میلیارد دلاری به همراه روسیه با سهم ۴.۵ درصدی و هزینه ۱۰۹ میلیارد دلاری در سال گذشته، در رتبه دوم و سوم قرار دارند؛ ارقام از افزایش ۲۴ درصدی هزینه نظامی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲ حکایت دارد.

براساس اعلام این موسسه، اوکراین از حیث هزینه نظامی در سال ۲۰۲۳ در رتبه هشتم کشورهای پرهزینه قرار گرفت. هزینه‌های نظامی این کشور در سال گذشته مقایسه با سال پیش از آن، با ۵۱ درصد افزایش به ۶۴.۸ میلیارد دلار رسید؛ این رقم ۵۸ درصد مجموع هزینه‌های دولت کی‌یف را شامل می‌شود.

منطقه خاورمیانه نیز شاهد افزایش ۹ درصدی هزینه نظامی بود به طوری که هزینه نظامی رژمی صهیونیستی در بحبوحه جنگ غزه، با افزایش ۲۴ درصدی به ۲۷.۵ میلیارد دلار رسید.

دیگر خبرها

  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • غزه : روزانه ۲۱۳ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست
  • سالمندی، ژاپن را به دردسری عجیب انداخت
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیریِ بعدی جهانی
  • فیلم | قطار هوایی، تازه ترین راهکار چینی ها برای حمل و نقل شهری!