Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@14:00:14 GMT

ابتلای خودروسازان به کرونا!

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۹۵۳۸

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به وابستگی غالب صنایع به چین، خودروسازان هم به علت شیوع کرونا در چین دچار مشکل شده اند؛ به طوری که تامین قطعات آن‌ها سخت شده و برخی از کارخانه ها به مرز تعطیلی هم رفته اند.

بوش بزرگترین عرضه کننده قطعات خودرو است که زنجیره تامین تولیدش به چین گره خورده که ۲۳ تولیدی در ۶۰ منطقه از چین دارد و بیشترین نیروی کار بوش خارج از آلمان در چین حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تویوتای ژاپن هم تمام کارخانه‌های خود در چین را تعطیل کرده و حتی تولید یک مدل اسپورت خود را نیز به اینده موکول کرده است.

با توجه به اینکه کیا و هیوندا هر دو از یک استراتژی پیروی می‌کنند، احتمال می‌رود این دو خودروساز دچار مشکلات اساسی در تولید شوند. این ۲ کمچانی برای کاهش هزینه‌ها خطور تولید خود را در چین گسترش داده بودند.

شرکت تاتاموتورز هم که تولید کننده مادر جگوار و لندرور است، پیش بینی کاهش سوددهی داشته است. گروه خودروسازی جگوار-لندروور، بزرگ‌ترین خودروساز بریتانیایی که در سه کارخانه خود در این کشور سالانه ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید می‌کند، به صف خودروسازان متعددی پیوست که نسبت به تاثیر شیوع ویروس کرونا بر زنجیره تامین قطعات خودرو از چین هشدار داده‌اند.

رالف اسپت، مدیرعامل این گروه خودروسازی در مرکز ملی نوآوری خودرویی در انگلیس به خبرنگاران گفت: «ما برای این هفته و حتی هفته بعدی مشکلی نداریم، اما اگر تاثیر کرونا بر زنجیره تامین قطعات از چین ادامه یابد ممکن است برای هفته‌های بعد از آن با مشکلاتی مواجه شویم.» فیات‌-کرایسلر نخستین خودروساز اروپایی بود که به دلیل شیوع ویروس کرونا در چین و اخلال در زنجیره تامین قطعات محصولاتش وادار به تعطیلی کارخانه خود در صربستان شد

با فشار دولت چین تسلای امریکا که از پیشتازان تولید خودرو‌های برقی است، خط تولید مدل ۳ خود را باید تعلیق کند و با این حساب تولید محبوب‌ترین خودروی الکتریکی جهان به تاخیر می‌افتد.

شرکت هوندای ژاپن هم سه کارخانه خود در ووهان چین و دو کارخانه موتورسازی دیگر خود در چین را تا اواسط فوریه تعطیل کرده است.

سانگ یانگ کره جنوبی هم که از جمله دیگر خودروسازان است، تعطیلی در خط تولید خود را اعلام کرده است. پرسنل نیسان موتورز و پژو هم در حال خروج از چین است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: زنجیره تامین تامین قطعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۹۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۲ هزار شکایت از خودروسازان در شورای رقابت

سخنگوی شورای رقابت گفت تاکنون ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آنها مربوط به گران فروشی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سپهر توکلی دادجوی گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفا دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند؛ نهاد‌هایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی در ادامه افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال 1401 وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

سخنگوی شورای رقابت در خصوص گران فروشی خودروسازان گفت: 2 هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آنها مربوط به گران فروشی است؛ شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند، نهاد‌های دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه 124 و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی افزود: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده و در مراجع قضایی هم همچنان در حال پیگیری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • بررسی تامین ناوگان حمل و نقل شهری در کمیسیون اصل نود
  • وزیر صمت: مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد
  • شورای رقابت قیمت گذار خودرو نیست
  • شورای رقابت قیمت گذار خودرو نیست/ ثبت ۲ هزار شکایت از خودروسازان
  • رسیدگی به ۲ هزار شکایت از خودروسازان در شورای رقابت
  • علت چرب شدن شمع خودرو و نحوه رفع آن