Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-18@23:12:57 GMT

جهان آماده‌ی نبردی بزرگ می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۹۷۴۰

جهان آماده‌ی نبردی بزرگ می‌شود

خرداد: در شرایطی که هنوز هم برخی کشورهای جهان سوم مثل کنگو درگیر ویروسهایی قدیمی تر مثل ابولا، سرخک و وبا هستند، ویروسی مهیب تر با سرعتی باورنکردنی در مسیر حمله به کشورهای آسیب پذیر است. دکتر فولفاک(فعال در منطقه آفریقا) می گوید: "تمام مدت ما به بحران ها پاسخ می دهیم و شاید لازم باشد آماده پیرش بیماران Covid-19 نیز باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که کنگو از سال 2018 درگیر ابولا است. دکتر فولفاک ادامه می دهد: "ما در حال آماده سازی هستیم، اما زمان کافی وجود ندارد."


به گزارش خرداد ،اکونومیست در گزارشی تحت عنوان «کارشناسان پیش بینی می کنند که شیوع کرونا گسترده تر خواهد شد» نوشت: در شرایطی که هنوز هم برخی کشورهای جهان سوم مثل کنگو درگیر ویروسهایی قدیمی تر مثل ابولا، سرخک و وبا هستند، ویروسی مهیب تر با سرعتی باورنکردنی در مسیر حمله به کشورهای آسیب پذیر است. دکتر فولفاک(فعال در منطقه آفریقا) می گوید: "تمام مدت ما به بحران ها پاسخ می دهیم و شاید لازم باشد آماده پیرش بیماران Covid-19 نیز باشیم. این در حالی است که کنگو از سال 2018 درگیر ابولا است. دکتر فولفاک ادامه می دهد: "ما در حال آماده سازی هستیم، اما زمان کافی وجود ندارد."
در ادامه این مطلب آمده است: تا کنون اغلب موارد تائید شده از ویروس جدید کرونا  در چین بوده اند، این ویروس بیشتر در آسیا دیده شده است اما اروپا و آمریکا را نیز درگیر کرده است. Covid-19 علیرغم اینکه دولت چین  برای هفته ها کل شهرهای مشکوک را قرنطینه کرده است، به سرعت انتشار یافت.
تلاش های چین به همراه محدودیت های مسافرتی که بسیاری از کشورها به شهروندان خود تحمیل کرده اند ، پیشرفت ویروس را کند کرده است. اما بسیاری از کارشناسان می ترسند که این بیماری در نهایت همه گیر شود و مقامات بهداشتی با جدیت سعی در آماده سازی دارند.
 چریل کوهن عضو انستیتوی ملی بیماریهای واگیردار ایالات متحده می گوید ، پزشکان در آفریقای جنوبی در معرض خطر هستند. به بیش از 850 پزشک در 9 استان استان کشور آموزش داده شده است که بیماری را شناسایی کنند. گروهی  که ماسک های جراحی ، لباس و دستکش را به بیمارستان های بیش از 50 کشور دنیا می فرستد. این کار به کارمندان بهداشتی در سراسر آفریقا آموزش می دهد. درواقع آموزش می دهد که چگونه از این ابزار برای جلوگیری از عفونت های covid-19 و چگونگی درمان افرادی که به این بیماری مبتلا هستند مهم است.
تعداد فزاینده ای از کشورها در حال معاینه مسافران در فرودگاه ها و مرزها برای شناسایی نشانه های کرونا هستند. مایکل رایان متخصص حوزه بیماری های عفونی می گوید: "وقتی ویروس شروع به مسافرت در سرتاسر جهان می کند ، نقطه ورود واقعی آن یک اتاق اورژانس شلوغ یا جراحی پزشکی است. در شیوع بیماری سارس در سال 2003 (سندرم حاد تنفسی حاد) ،حدود 30٪ از 8000 فرد آلوده کارمندان بخش مراقبت های بهداشتی بوده اند. شیوع سارس در سراسر جهان، از تورنتو تا سنگاپور از بیمارستانی با یک بیمار مجرد که در خارج از کشور آلوده شده بود ، آغاز شد."
در کشورهایی که موارد کرونا هنوز کمیاب هستند،  سعی می شود با بررسی وضعیت تب و سرفه و پرسش در مورد سفرهای اخیر به کشورهایی که شیوع بیماری دارند، بیماران مظنون را شناسایی کنند. در آمریکا اگر بیماران از نظر آنفلوانزای فصلی تست منفی داشته باشند، آزمایشگاه ها آزمایش covid-19 را آغاز می کنند (این کشور تاکنون 29 مورد را شناسایی کرده است).
تأیید عفونت مشکوک در آزمایشگاه می تواند روزها طول بکشد. برخی از کشورهای کوچک اروپایی فقط یک یا دو آزمایشگاه قادر به پردازش تست های کرونا دارند. کل کیت های آزمایشی اروپا از دو آزمایشگاه اصلی مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری ها وابسته به آژانس بهداشت عمومی اتحادیه اروپا ارسال می شود. عرضه آمریکا نیز از آتلانتا تامین می شود.
اگر سایر کشورها با اپیدمی جدید کرونا رو به رو شوند ممکن است با مشکل جدی رو به رو شوند چرا که  تاخیرها در به دست آوردن نتایج  با افزایش نرخ بیماران، افزایش می یابد. یک تکنسین آزمایشگاه ابتدا باید نمونه ها را تهیه کند. پس از آن ، پردازش هر آزمایش از طریق دستگاه تجزیه و تحلیل مولکولی می تواند یک ساعت و نیم طول بکشد. این دستگاه ها همچنین آزمایش هایی را برای آنفولانزای فصلی و سایر بیماری ها انجام می دهند. اپیدمی کرونا اواسط زمستان - فصل اوج ابتلا به آنفولانزا - به سرعت آزمایشگاه ها را در بیشتر کشورها در نوردید.
جان هک ، هماهنگ کننده اورژانس در مرکز پزشکی شهرستان هنپین در مینیاپلیس می گوید ، هنگامی که یک بیماری همه گیر وجود داشته باشد، آزمایش های گسترده ای برای یافتن هر فردی که ممکن است مبتلا به این بیماری باشد چندان کاربردی نیست. به گفته وی ، پزشکان در این مرحله فقط با علائم تشخیص بیماری های احتمالی  کار خود را آغاز می کنند . این روش برای بسیاری از بیماری ها از جمله آنفولانزا یک روش معمول است. پزشکان در بخش هایی از چین نیز  این کار را انجام می دهند.
مانند سایر بیماریهای مسری ، بیماران covid-19 در بیمارستان ها باید برای جلوگیری از شیوع آن جدا شوند. هنگامی که تعداد بیماران در اتاقهای جداسازی بسیار زیاد می شوند ، اتاقهای مشترک یا کل طبقه و بخش ممکن است فقط برای بیماران Covid-19 جدا شود.
دکتر هک می گوید بزرگترین چالش در صورت شروع بیماری در گردش گسترده در مینیاپلیس ، وضعیت پرسنل است. بدون داشتن واکسنی برای محافظت از آنها ، بسیاری از پزشکان و پرستاران آلوده خواهند شد. دیگران باید مراقب فرزندان خود در خانه بمانند زیرا ممکن است مدارس بسته باشند. در برنامه ریزی  مانور برای فاجعه در بیمارستانی که دکتر هک در آن مشغول به کار است ، مراقبت از کودکان را برای کارمندان خود در محل ارائه می دادند. اما او اذعان می کند که مردم ممکن است تمایلی نداشته باشند که فرزندان خود را در طی اپیدمی به بیمارستان منتقل کنند.
بیمارستان ها افرادی را که به نظر نمی رسد به شدت درگیر بیماری باشند، تشویق می کنند که همانطور که در اوج آنفولانزای فصلی رایج است با رعایت امور بهداشتی در خانه بمانند. بخشی ازهدف از این کار خلوت کردن محیط بیمارستانها است. از سوی دیگر سر پزشکان به حدی شلوغ می شود که دیگر فرت بررسی علائم خفیف را ندارند. به چنین افرادی توصیه می شود خود را در خانه قرنطینه کنند. در حقیقت ممکن است بسیاری از افراد با علائم خفیف سرماخوردگی مریض باشند اما تا زمانی که بیماری آنان در بیمارستان تایید نشود مطلع نباشند بیمارند.
بیمارستانها در کشورهای ثروتمند و فقیرنگران هستند که در صورت بروز بیماری همه گیر به سرعت ماسک ، لباس و دستکش از بین بروند. دستورالعمل های بهداشتی  می گویند که ممکن است در یک بخش بسیار آلوده برای 24 ساعت روز هر یک ساعت یک دست دستکش، ماسک و لباس لازم باشد. برخی گزارش ها می گوید کمبود جهانی در حال حاضر رخ داده و با افزایش 20 برابری قیمت برخی از انواع تجهیزات و افزایش تقاضا در آسیا رو به رو شده ایم.
یک روش عملی در چنین شرایطی جایگزین کردن درمان ها با معادلهای نزدیک است ، مانند داروهایی که اثر مشابهی دارند. مورد دیگر تطبیق است. به عنوان مثال ، دستگاه های تنفس ساده تر از آمبولانس ممکن است به عنوان جایگزین دستگاه های پیشرفته در بخش های مراقبت ویژه استفاده شوند. حتی پزشکان ممکن است مجبور شوند تجهیزات خود را مانند سوند ، تمیز کرده و دوباره از آن استفاده کنند (همانطور که پزشکان کشورهای فقیر هر روز این کار را انجام می دهند).
سخت ترین تصمیمات وقتی تمام می شود که همه گزینه ها تمام شوند. تعداد معدودی از کشورها بحث کرده اند که پزشکان در صورت عدم وجود وسایل کافی با مشکلاتی جدی رو به رو شوند. دکتر هانفلینگ می گوید ، آمریکا در برنامه ریزی برای چنین مواردی از بسیاری کشورها بهتر است و تجربه دارد. بلایایی مانند طوفان کاترینا از یک سو و بودجه فدرال 1 میلیارد دلاری سالانه از سوی دیگر به بیمارستانها کمک می کند آماده باشند.
اما کشورهای فقیر به ویژه در اثر وقوع شیوع ، به شدت آسیب خواهند دید. کشوری مثل اوگاندا برای مقابله با بیماری های منتقل شده از طریق خون ، پشه ها یا انگل ها درگیری و مشغله زیادی دارند و در صورت شیوع Covid-19 با مشکلاتی جدی رو به رو خواهند شد.
منبع: انتخاب
برچسب ها: اکونومیست ، کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: اکونومیست کرونا بیماران Covid 19 بیماری ها رو به رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۹۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

انواع مختلفی از بیماری‌های کبدی از جمله هپاتیت، بیماری کبد چرب، سرطان کبد، فیبروز، سیروز و نارسایی کبدی وجود دارد که هر کدام باعث بروز علائم خاصی می‌شوند؛ در صورت بروز این علائم هشداردهنده، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

کبد یکی از مهم‌ترین اعضای بدن انسان است که به متابولیسم غذا، ذخیره انرژی و حذف سموم کمک می‌کند. انواع مختلفی از بیماری‌های کبدی از جمله هپاتیت، بیماری کبد چرب، سرطان کبد، فیبروز، سیروز و نارسایی کبدی وجود دارد. هر یک از این بیماری‌ها، مجموعه علائم منحصر به فرد خود را دارد. در حالی که هر نوع بیماری کبد علائم را کمی متفاوت نشان می‌دهد، همه انواع بیماری‌های کبدی ممکن است علائم مشترکی نیز داشته باشند.

علائم هپاتیت چیست؟

هپاتیت نوعی التهاب کبد است که در نهایت می‌تواند به کبد آسیب برساند و بر عملکرد طبیعی آن تأثیر بگذارد. هپاتیت معمولاً پس از آلوده شدن شما به ویروس‌های هپاتیت A، B، C، D یا E رخ می‌دهد. در برخی موارد، هپاتیت همچنین می‌تواند به دلیل نوشیدن الکل زیاد یا زمانی که سیستم ایمنی بدن شما به اشتباه به خود حمله می‌کند رخ دهد.

اگر دچار هپاتیت شوید، ممکن است علائم زیر را تجربه کنید:

تب
از دست دادن اشتها
حالت تهوع
ادرار تیره
درد مفاصل
خستگی
مدفوع سفالی رنگ
یرقان یا زرد شدن چشم و پوست
علائم فیبروز کبدی

فیبروز یک بیماری کبدی است که باعث ضخیم شدن بافت کبد می‌شود. این وضعیت معمولاً به دلیل التهاب مداوم (مداوم) کبد ایجاد می‌شود که در نهایت منجر به ساخت کلاژن و سایر پروتئین‌ها در کبد می‌شود.

درنتیجه، کبد شما شروع به تشکیل بافتی می‌کند که مضر است زیرا می‌تواند جریان خون را در کبد مسدود یا محدود کند و سلول‌های سالم کبد را از بین ببرد.

هنگامی که فیبروز خفیف یا متوسط باشد، ممکن است هیچ علامتی ایجاد نکند. با این حال، اگر وضعیت نامساعد کبد پیشرفت کند، احتمالاً به سیروز مبتلا خواهید شد؛ یک نوع شدیدتر از بیماری کبدی که علائم ایجاد می کند.

علائم سیروز کبدی

سیروز وضعیتی است که زمانی رخ می‌دهد که بافت ناسالم جایگزین بافت سالم کبد شود و منجر به انسداد جریان خون از طریق کبد شما شود. اگر سیروز را تجربه کنید، ممکن است دچار علائم زیر شوید:

خارش پوست
خستگی
حالت تهوع
از دست دادن اشتها
درد در سمت راست بالای شکم
گرفتگی و ضعف عضلانی
کاهش وزن ناخواسته
اگر وضعیت شما بدتر شود، ممکن است علائم جدی تری را نیز تجربه کنید، مانند:

تورم در مچ پا، پایین پا یا ساق پا
خونریزی داخلی به دلیل ترکیدن وریدهای بزرگ در کبد
آسیت یا تجمع مایع در شکم
ادرار تیره
کبودی یا خونریزی
زردی
سردرگمی و از دست دادن حافظه
علائم بیماری کبد چرب

بیماری کبد چرب وضعیتی است که در آن چربی اضافی در کبد تجمع می‌یابد. تجمع چربی می‌تواند به دلیل بیماری کبد چرب غیرالکلی یا بیماری کبد چرب الکلی باشد. بیماری کبد چرب غیرالکلی می‌تواند به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت نوع ۲، چاقی یا فشار خون بالا ایجاد شود. بیماری کبد چرب الکلی در صورت مصرف الکل رخ می‌دهد.

هر دو نوع بیماری کبد چرب عمدتاً بیماری‌های خاموشی هستند که علائم کمی ایجاد می‌کنند. اگر علائم بیماری کبد چرب را بروز دهید، احتمالاً درد شکم در سمت راست یا خستگی را تجربه خواهید کرد. مانند فیبروز، بیماری کبد چرب نیز می‌تواند بدتر شود و باعث سیروز شود. اگر وضعیت شما پیشرفت کند، ممکن است که بعداً علائم سیروز را نیز تجربه کنید.

به‌وسیله سونوگرافی می‌توان کبد چرب غیرالکلی را تشخیص داد؛ همچنین در این بیماری میزان آنزیم‌های کبدی افزایش می‌یابد که می‌توان با آزمایش خون آن را تشخیص داد.

کبد چرب عمدتاً علامت خاصی ندارد و به‌صورت اتفاقی در آزمایشات دوره‌ای یا سونوگرافی تشخیص داده می‌شود، با وجود این در صورت پیشرفت بیماری، ممکن است علائمی همچون احساس ضعف و خستگی، کاهش وزن، کاهش اشتها، تهوع، درد در سمت راست بدن بالای شکم و بزرگ شدن کبد بروز یابد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است
  • تعرفه بزرگ‌ترین مشکل روانشناسان است/ لغو پروانه متخلفین از ۳ ماه تا ۵ سال
  • مرد ۶۰ سانتیمتری هندی تنها ۷ کیلو وزن دارد
  • علل ورم و پف کردن نقاط مختلف بدن
  • علت عجیب کهیرهای پوستی
  • هوش مصنوعی چقدر در پزشکی قابل اعتماد است؟
  • ۱۷ عادتی که برای سلامت قلب ضرر دارد
  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • علائم شایع‌ترین بیماری‌های کبدی چیست؟
  • ورم و پف در نقاط مختلف بدن چه دلایلی دارد؟ از ورم دست و پا تا پف چشم و صورت